106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
pl. ravasz az agynkak, meg a blöffnek... -
jefferson83 #30722 T4xi (Taxi 4.)
Ehhez pofa kellett. 2.5/10
-
most néztem meg a ÉN A NÖ MEG+EGY FÖ. ezt nem nagyon ajánlom senkinek.szerintem elég szar vigjáték volt.(már ha vigjáték).
-
szerintem is ratyi az argo.... -
Nem az a baj hogy koppintás hanem hogy gyenge... -
minek a koppintása?
az a lényeg, hogy csak nevetsz végig. egyik kedvenc magyar filmem. -
Jaja, vagy They Don't Cut the Grass. -
Hát az nagyon szar lett...egy koppintás az egész,és idétlen
Kútfejek 7/10
Nagyon rossz elvárásokkal ültem neki,de állra is estem.Magyar filmhez képest egész jó lett,nem egy világmegváltás de egyszernézős mozinak nagyon megteszi és még így is jobb,mint az Argo.
-
ha már vígjáték és magyar is akkor szerintem: argo -
Begotten -
Huh hát akkor én inkább nem mondok semmit :D
Kellemes filmnézést estére. Én inkább nem ajánlok semmi vígjátékot. Amiket felsoroltál még nem is láttam, de nem is akarom látni őket. Max az Én és Én meg az Irént Jim Carrey miatt.
Crash az melyik volt? A Cronenberg féle Crash vagy a rasszistás? -

-
esetleg a feketék fehéren. az se rossz társaságban -
Nézzétek meg az Én és én meg az Irént. Fiúk körében pusztít. -
della #30709 Amiket eddig közösen néztünk: tibor, vagyok, de hódítani akarok; Show time; csak sex és más semmi; crash. Utóbbit leszámítva talán a vígjátékok a nyerők. Szóval remélem majd találunk vmi jót.Köszi az ötleteket!:D -
Hát nem tudom. Én miközben néztem a Bloodrayne-t azért jókat derültem, hogy ennyire el tud baszni egy viszonylag jó játékot xD
De jobban a harcokon nevettem mint állat. Annyi fölösleges vérontást :D
Planet Terror-ban jól volt adagolva ez az egész, meg ott tudta az ember, hogy egy hót komolytalan a film, meg trancsírozós horror lesz, de Uwe mester filmjénél azért történet is kellett volna legyen xD -
Uwe Boll-on én inkább sírni tudnék,mint nevetni... -
Sztem vígjátéknak megteszi egy Bloodrayne is :D
Vagy Planet Terror
-
-Ha ökrök vagytok (már bocs),akkor mindenképp Csupasz pisztoly,Nagy durranás és Horrorra akadva,bár még akár lehet egy Borat vagy Ali G is.
-Ha akciósok vagytok,megnézhettek egy Die Hard-ot,Con Air-t,Téglát,16 utcát.
-Ha sírni akartok,a Halálsoron és Forrest Gump kötelező,de pl.a Széttört szívek háza (nem tudom,hol lehet beszerezni)..na az engem kikészített.
-Ha félni akartok,akkor...nekem a Szem,Az átok 1. meg a Borzongás pl. tetszett de ez erősen ízlésfüggő dolog.
Nagyobb társaságnál szerintem mindenképp a komédia az első,mert nevetni mindenki szeret,a vért viszont sokan nem bírják. -
És annak a 15 embernek nagyjából tudod az ízlésüket? :D
Mert akkor lehet, hogy jobban be tudnánk határolni a filmek skáláját.
De ha nagyon eltérő az ízlésük akkor sztem egyenlő a nullával, hogy találj egy olyan filmet ami mindenkinek tetszik. A film megnézése után erős a gyanúm, hogy hatalmas viták lesznek :D xD -
300
de tényleg nincs olyan amit mindenki szeretne.
Talán a Die Hard csak :DDDD -
forrest gump, csupasz pisztoly... -
olyan szerintem nem létezik :) -
della #30700 Este összejön egy kb. 15 fős társaság dvd-zni. Különböző ízlések. Tudtok ajánlani egy filmet, ami mindenkinek tetszene? köszi -
Végre sikerült megnézni a téglát!Nagyon szuper film lett,fordulatos és néha még vicces is,de azért komolyan veszi önmagát.A vége...inkább nem írom le. -
:) -
gaben4 #30697 A Tégla 9/10
T4xi 5/10
No Comment!!!!!!!!!!!!! -
Ha jól tudom <<<EZ>>> a Japán eredeti. -
Na gondoltam hogy ez is egy japán utánzat lesz :DDD Az amcsit láttam, de most már kiváncsi vagyok a japánra is :) (a főszereplő csajszi tényleg nem semmi) -
Nem tudjátok hol lehet neten találni régi tv-műsort? Decemberben láttam egy vígjátékot, csak elfelejtettem a címét. Valami nagy hajcihő, vagy vmi ilyesmi. Francia film, kb 25 éves. A lényeg az, hogy egy kis bolt mellett nyílik egy supermarket, és a kisbolt tulaja felbérel pár idiótát, hogy kicsit amortizálják le, vagy nem is tudom. Valaki nem ismeri? -
És ez az eredeti Japán változat vagy az amcsi remake?
Ha a remake az nekem nem jött be. Eltekintve a főszereplő csajtól és a néger barátnőjétől :D -
rrrrrrr! francia vigjáték
10/10, aki birja az abszurd humort meg az idiotábbnál idiotább poénokat annak kotelező :) -
Pulse
Rájöttem hogy nem csak a kritikusokra, de senkire sem szabad hallgatni, minden filmet meg kell nézni, vagy bejön neked vagy nem. Erről a filmről egy barátom beszélt le, de mivel nem volt mit néznem, gondoltam elalváshoz jó lesz.
És megérte. Aludni most már biztos nem fogok tudni, de ha nem is minden idők, de a közelmúlt legjobb horror filmjét sikerült megnéznem. Ilyen világvége pusztulást ebben a stilusban még nem láttam. Egyértelmüen az újfajta (új? elég régi már) horrorok közé sorolható, rémisztő hangok, fakó, eltünedező rémalakok, futkározás az elvileg mindenen villámgyorsan áthaladó, mégis folyóson lehagyható szellemek elől.
De akkor is! A történet tele van, legalábbis szerintem logikai buktatókkal, de hát oly keveset tudunk a világról, simán elfér ez egy filmben. Rémisztő jelenetek, depressziós hangulat, lehangoló befejezés. A világ pusztulása, és a szellem invázió izgalmas képsorai, szinte mindenféle vér eregetés nélkül. Néhány nagyagy kisérletezik holmi frekvenciákkal, útat nyitva valami olyan rémség világ elött, mely lakói mindenkit felemésztenek.
Olyan mintha a zombis filmek hangulatát vegyítenék, a Kör és az Átok stílusával.
Nehezen szántam rá magam, hogy a film után kimenjek a WC-re. :D Én csak ajánlani tudom, max többet nem hallgatok rám :D -
luckyboi #30690 Bridge to Terabithia
Ez nagyon ott volt. Decc lájf. Na persze fantazi-lájf
8/10
-
egy rendezőnek nem feltétlen kell minden műfajban otthon lennie -
nekem egyáltalán nem jött be, már maga az alapsztori sem volt a legjobb: haldoklik a Nap, és egy Manhattan-méretű atombombával akarják újraéleszteni... nem csak az alapsztori volt a gáz, hanem az egész film nekem olyan komolytalannak tűnt. Nem gondolnám, hogy ez a faszi rendezte a Trainspotting-ot. -
még nem láttam a napfényt. mi a baj vele? -
Én a rendező neve miatt várnék átlagnál többet a filmtől, majd megnézem. -
5/10 -
A Taxi 4-et láttam utoljára pont 1 hete. Sztem nem volt nagy durranás mert a taxit vagy 2szer mutatták és nem is volt autós üldözés:(((((((