[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Pulse
Rájöttem hogy nem csak a kritikusokra, de senkire sem szabad hallgatni, minden filmet meg kell nézni, vagy bejön neked vagy nem. Erről a filmről egy barátom beszélt le, de mivel nem volt mit néznem, gondoltam elalváshoz jó lesz.
És megérte. Aludni most már biztos nem fogok tudni, de ha nem is minden idők, de a közelmúlt legjobb horror filmjét sikerült megnéznem. Ilyen világvége pusztulást ebben a stilusban még nem láttam. Egyértelmüen az újfajta (új? elég régi már) horrorok közé sorolható, rémisztő hangok, fakó, eltünedező rémalakok, futkározás az elvileg mindenen villámgyorsan áthaladó, mégis folyóson lehagyható szellemek elől.
De akkor is! A történet tele van, legalábbis szerintem logikai buktatókkal, de hát oly keveset tudunk a világról, simán elfér ez egy filmben. Rémisztő jelenetek, depressziós hangulat, lehangoló befejezés. A világ pusztulása, és a szellem invázió izgalmas képsorai, szinte mindenféle vér eregetés nélkül. Néhány nagyagy kisérletezik holmi frekvenciákkal, útat nyitva valami olyan rémség világ elött, mely lakói mindenkit felemésztenek.
Olyan mintha a zombis filmek hangulatát vegyítenék, a Kör és az Átok stílusával.
Nehezen szántam rá magam, hogy a film után kimenjek a WC-re. :D Én csak ajánlani tudom, max többet nem hallgatok rám :D