106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
A jóbarátok nagyon jó,de a joey c. spinoffja nekem viccesebb volt,mert joey karaktere nagyon szuper.Kár,hogy megszüntették,de az,hogy 2 évados,az értékéből nem von le semmit. -
Scrubs? Apa az elso ket evad utan egyszeruen egy mosolyt nem faragott arcaomra! Sot nezd meg a forumokat hogy fel vab lazadva a nep. A Black Books-rol meg draga fijam nagyon kevesen hallotak/lattak szal hiaba hoztad fel. Es nem akkora eresztes.
Jobaratokon viszont nem volt egy resz sem hogy ne nevessek!
Es csak ugy megsugom hogy a Bundy Csalad/Seinfield/Jobaratok a vileg top 3 sorozatjai mig a te Scrubs-od 87-edik es a Black Books meg 134-edik. -
legjobb sorozat? még szitkomok között sem kiemelkedő (Black Books és Scrubs porba alázza a Jóbarátokat humorban példának kedvéért), de hogy sorozatok között a legjobb, na az végképp elvadult túlzás... -
nem igaz sajnos :( -
ON:
Casablanca
Most láttam először, hihetetlenül bejött. Bogart karaktere ("Rick") maga a megtestesült Reluctant Hero, John McClane eredetije, egyszerűen tökéletes.
10/10 -
Ha minden ilyen egyszerű lenne, akkor nem lenne miről beszélnünk. Én sem örülök neki, de mivel nincs befolyásom a dolgok menetébe, ill. bojkottálni sem fogom a filmet, csak azért, mert kevesebbet anyáznak benne, így szépen ülök a seggemen és várom, hogy mit tesznek elég az asztalra. Mivel nincs más választásom. Ill. örülök annak ami van, nevezetesen, hogy amit a moziban nem kapunk meg, bepótolhatjuk DVD formátumban.
Ha pedig Willis azt mondja, hogy lesz olyan jó a film, mint az első rész, akkor elhiszem neki+megadom neked, meg a többieknek azt az örömöt s lehetőséget, hogy a magam fajtákat fikázhassátok az idők végezetéig, ha a film nem ér majd egy kalap szart sem.
De! Amíg ki nem jött, meg nem néztem, át nem éltem, addig egy rossz szó nem fogja elhagyni a számat róla. A törekvés megvan, én már azt is tudom értékelni. -
Fergeteges poén. -
spiderman 4 teaser -
Inquisitor #31236 Az lehet, hogy az Indexről igazad van, na de könyörgöm PG13-as filmet csináltak a Die Hardból!!! Az összes filmes fórum tele lett a rajongók anyázásával, az egyik legnagyobb filmes oldalon B.W. álnéven még méltatta is, hogy így mennyire jó. Azt viszont nem tudtam, hogy az ő keze is benne van. Eddig nem zavarta a cigi elmúlt 30 évben? Ha meg 17-es karikát kapott volna a film, akkor nem kéne f*snia, hogy miatta szoknak rá a cigire a gyerekek. -
Alitolag keszul valami hosszab utso resz... mitomen ezt meg mult evben halottam. -
szerintem is adhatnának még pár részt. tuti siker lenne. én már vagy 7-8x láttam az összes évadot. legjobb sorozat ever -
bcrics #31233 Jóbarátok->Utolsó Évad, utolsó rész:
még mindig lehangol;(
Újraforgathatnának 1 pár epizódot!!!! -
Jah latvanyossag :D -
jah, láttuk
Michael Bay bácsi ad neki, de ez akkoris egy autókból/repülőkből átalakuló robotokról szóló film lesz, szal sokat nem várok tőle a látványon kívül. :) -
Baze...lattatok a mostani Transformers trailert? Ha beszaras! Remelem nem az van hogy a trailerben lelotek a 90% az aksonnek szokas szerint...
De ez valami fergeteges lesz!
Jah es benne volt az a tipikus atalakulos hang is a rajzfilmbol :DDD -
Most néztem meg a Chaos cimű filmet !!
Szerintem nagyon jó ez a film nagyszerűen játszik benne Jason Statham !!
10/9 -
Code Name The Cleaner - Fedoneve a Takaritó:
Piszok jó volt egy kis kikapcsolódásra. Bár a végén az a kungfuzás túlságosan is gagyi, de hát vígjátékhoz passzolt. Főszereplőnk amnéziával, sebbel a fején egy hulla FBI-os mellett ébred, egy valagnyi pénzzel teli táskának a társaságában. Vajon főszereplőnk tényleg csak egy takarító, egy beépített ügynök, vagy egy neve nincs tisztogató kommandó ezredese e? És mi történt tegnap este?! Ha nem is meglepő, tel csavarokkal azért szépen ellátott kis vigjáték ez.
Azt hiszem pihenéshez mindenkinek ajánlhatom!
Epic Movie:
Csakazért is végignéztem, kiváncsi voltam vajon lesz e rész ahol felröhögöm. Nem volt. Kétszer elmosolyodtam ("Akkor a te apád? .. Igen, az apám megdugott egy kecskét". A másik poénra nem emlékszem, ennyit ért a "film").
Régen láttam már ilyen fost. A pösze csajszi szimpi volt, de több jót elmondani nem tudok erről.
Ja, és egyszerüen hihetetlen, hogy még mindig azt hiszik a sugárba hányós jelenetek viccesek tudnak lenni. Annyira unalmas már... -
Faun Labirintusa
Többre számítottam, de így sem volt annyira rossz. 6/10. -
és meg is értettelek volna :) -
Dodo? -
mi van akkor ha azér lett 0,5/10 mert a vágó hozta fel ilyen szintre? 
amúgy szerintem mindenki úgy pontoz ahogy akar. lehet hogy nem annyira szar a film, de annyira felbaszta mert szar
én anno pl mikor anno láttam a hegylakó 2-t az egy után (ami akkoriban az istencsászár volt) és létezett volna ez a fórum és kb -100000000/10et adtam volna rá. -
jefferson83 #31223 Már hogyne lehetne ... :)
Ahogy a jó öreg Hofi mondta anno, hogy a vágó rontotta el. Nem keresztbe kellett volna a filmet vágni hanem hosszába és ugyan annyi költségvetésből már 2 szar filmünk lenne :D -
Egy film nem lehet 0.5!!!!!Nem tudom,mikor fogjátok már fel,hogy ha egy film nem tetszik,akkor azt már nem kell 0.000valamennyire lepontozni.Egy filmben (még ha szar is) sok-sok ember kemény munkája van,amiből te csak röpke másfél órát látsz,és mert neked nem tetszik a film,attól még másnak tetszhet.Oké,hogy a te véleményed,te a pontozásod csak azt mutatja,mennyire gyerekes is vagy. -
gaben4 #31221 Zsákutca 0.5/10 no comment!!! extra gagyi -
Detto. -
jefferson83 #31219 Hidd el hosszú idő óta nekem is ez volt az egyetlen film amit már készülése óta várok. Majd meglátjuk :) -
Te tudod. Én a Die Hardon nőttem fel, kb. szakrális öngyilkosságot követnék el, ha lecsúsznék róla a moziban... -
jefferson83 #31217 Most csak ez a cikk jött kapóra (egyetértek veled, én sem szeretem az oldalt), de indextől függetlenül mindenhol olvastam hasonlókat (SG-n is). Én megfogadtam, hogy még egyszer nem ugratnak cumira (egy két filmnél már majdnem sírtam,hogy ilyenért képes voltam pénzt kidobni, főleg a mai árak mellett, ahol ha 4-en elmegyünk mint család 10 ezer forint). Előtte szépen itthon megnézem és ha megérdemli meg fogom venni DVD-n. -
Csak röviden, 1-2 dolog:
-nem az indexről kellene tájékozódni, hányadék, felületes oldal, elég csak a "filmkritikáikra" gondolni
-az egész hírnek semmi értelme, ha vki tud angolul, itt nézzen körül.
Aki nem tud angolul, annak: egy felhívást/követelést fogalmazott meg pár rajongó a 20th Fox irányába, természetesen a korhatár kérdése miatt. Az erről kialakult párbeszéd olvasható az előbbi linken, amibe egy idő után bekapcsolódik egy Walter B. nicknévre hallgató figura. Akiről aztán kiderül -webkamerával bizonyítottan-, hogy nem más, mint Bruce Willis, aki azért nyilatkozik, hogy eloszlassa a filmel és a korhatárkérdéssel kapcsolatos tévelygéseket. Amit mond, rendkívül személyes és önkritikus, mellőz minden marketingfogást, sőt! Egy keserves helyzetet fest le, nem csak az új Die Hard film kapcsán, hanem egészében érintve a jelen akciófilmjeit.
Aki teheti, azért vegye a fáradtságot, és olvasson bele a hozzászólásaiba, én ezzel töltöttem az éjszakámat, de mindenképpen megérte. Bruce (Walter B.) hsz-ei feketével vannak kiemelve. -
jefferson83 #31215 Na ezt se nézem meg moziban, pedig szerettem volna 
Die Hard 4. -
children of men
nagyon jo, csak kissé lehangolo volt :) -
Nem. Itt az van hogy :
1. Teccik a filme de tobsegnek nem es akkor en vok a hulye.
2. Nem teccik a film de a tobbsegnek teccik es akkor en vok a hulye.
3. Taccik/nem teccik a film , tokimndegy , kossunk bele.
:DDD -
jefferson83 #31212 Terminál
Most néztem meg másodszor és még mindig le tudott kötni. 9/10 -
Nah megnéztem a Reservoir Dogs-t, hát nagyon beütött, egy 9/10 alsóhangon nállam^^ -
Így igaz. És ha nem élveztem valamit jól lepontozom.
Ez ilyen egyszerű gentlemen:D -
Paparazzi (2004)
Jó kis akció/thriller volt, nem láttam még ilyen témában nagyon filmet. Egy erős-közepes film volt, kicsit kiszámítható, bár a vége furcsa volt, de lehetett rá számítani. Érdekes 80 perc volt, tetszett...
8.5/10 -
A filmeket ugy kell nézni hogy élvezd, de ha már beszélni kell róla akkor vagy megalázkodól és fújod a trendi fikát, vagy megmondod h tetszett, de ezzel szánalmas barmonak néznek. -
Látom az SG-n soha nem változik a tolerancia színvonala... -
Most miért?? Az ő értelmi szintjére készült:) Ne bántsátok:D -
Csaba007 #31205 Fedőneve :Takarító. Vicces néhol unalmas de összességében jó!!! Tetszett 8/10
S.O.S. szerelem: Naa ez rohadt unalmas volt!! 5/10
Hannibal ébradése: Király,élveztem 8/10