1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Ha minden ilyen egyszerű lenne, akkor nem lenne miről beszélnünk. Én sem örülök neki, de mivel nincs befolyásom a dolgok menetébe, ill. bojkottálni sem fogom a filmet, csak azért, mert kevesebbet anyáznak benne, így szépen ülök a seggemen és várom, hogy mit tesznek elég az asztalra. Mivel nincs más választásom. Ill. örülök annak ami van, nevezetesen, hogy amit a moziban nem kapunk meg, bepótolhatjuk DVD formátumban.
    Ha pedig Willis azt mondja, hogy lesz olyan jó a film, mint az első rész, akkor elhiszem neki+megadom neked, meg a többieknek azt az örömöt s lehetőséget, hogy a magam fajtákat fikázhassátok az idők végezetéig, ha a film nem ér majd egy kalap szart sem.
    De! Amíg ki nem jött, meg nem néztem, át nem éltem, addig egy rossz szó nem fogja elhagyni a számat róla. A törekvés megvan, én már azt is tudom értékelni.