[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Code Name The Cleaner - Fedoneve a Takaritó:
Piszok jó volt egy kis kikapcsolódásra. Bár a végén az a kungfuzás túlságosan is gagyi, de hát vígjátékhoz passzolt. Főszereplőnk amnéziával, sebbel a fején egy hulla FBI-os mellett ébred, egy valagnyi pénzzel teli táskának a társaságában. Vajon főszereplőnk tényleg csak egy takarító, egy beépített ügynök, vagy egy neve nincs tisztogató kommandó ezredese e? És mi történt tegnap este?! Ha nem is meglepő, tel csavarokkal azért szépen ellátott kis vigjáték ez.
Azt hiszem pihenéshez mindenkinek ajánlhatom!
Epic Movie:
Csakazért is végignéztem, kiváncsi voltam vajon lesz e rész ahol felröhögöm. Nem volt. Kétszer elmosolyodtam ("Akkor a te apád? .. Igen, az apám megdugott egy kecskét". A másik poénra nem emlékszem, ennyit ért a "film").
Régen láttam már ilyen fost. A pösze csajszi szimpi volt, de több jót elmondani nem tudok erről.
Ja, és egyszerüen hihetetlen, hogy még mindig azt hiszik a sugárba hányós jelenetek viccesek tudnak lenni. Annyira unalmas már...