106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Z
  • I.C.ram
    :D
  • CSOCSO
    a SPOILER szo 8 betu.. es ha megszorzod 2.875 el.. akkor az pont 23...

de koszi aze...
  • AntiHero
    LOL
  • Kmarha
    Egyébbként ha megnézzük a reagomnak a számát, ami ugye 31521, és a 31-ből kivonjuk a többi számjegyet (31-5-2-1), akkor pont 23-mat kapunk! :DDD Betett a film azt hiszem :)
  • Kmarha
    Number 23

Hát, vegyes érzelmek. Jim Carrey (jól irtam) még mindig a kedvenc színészeim közé tartozik, és itt sem mondhatok rá rossz szót. A történet viszont. Hát igen, meglepő fordulatban nincs hiány, de akkor is, túlságosan is szájbarágó, és a szó legteljesebb értelmében, idegesítő volt. Most majd megszámolom a szavak számát a reagomba, de biztos hogy a 23-hoz köze lesz valahogy :) Már én is mindenhol azt látom.

A történet logikájába sem tudom valahogy Agatha táskájában talált kést hova rakni, sem a kutyát. A dekektives történet is túl absztrakt volt, de hát gondolom annak is szánták.

Viszont egyszeri bambulásra és gondolkodásra belefér a film. Szóval ajánlani ajánlom, reklamációt meg a készítőknek küldeni, ne nekem :)
  • Z
    Grindhouse - Deathproof
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Erről a filmről csak szuperlatívuszokban lehet beszélni. Kurt Russel gonoszként hatalmasat alakít. Szvsz a dumák a legjobbak, és van belőle bőven, aki akcióra számít, az koppanni fog sajna.
  • SASboy
    én sem nyugi :D
  • Harly18
    Nem mondta senki azt, hogy zavarna vagy rossz. Csak azt említettem, hogy számomra az zavaró, mikor 5 percenként elkezdenek dalolászni...
  • Sephi
    Hat en nem emlekszem ilyenre.
  • barnie1990
    2x,azax 2x énekeltek benne.Ha ez nektek egy több,mint 2 órás filmben sok,akkor az szar ügy szvsz.Ráadásul még jó is volt,nem valami nyálas marhaság.
  • Harly18
    Akkor jó, erről beszéltem én is :) Biztos énekeltek benne, bár ez csak részletkérdés :)
  • Sephi
    A Walk To Reamamber ...

Az amiben a kicsaj es a helyi kemeny csavo egymasba szeretnek de kiderul hogy a kicsaj beteg es meg fog halni...
  • Harly18
    Egy filmről beszélünk egyáltalán? :P
  • Sephi
    Hat en nem emlekszem :D
  • Harly18
    Szerintem més filmre gondolsz. Én nem rég láttam és jól emlékszem, hogy biztos énekeltek benne, egyszer tuti...
  • Sephi
    Enekelgetessel? Abba nem enekeltek...
  • Harly18
    A főszereplő csaj (Mandy Moore) a való életben énekléssel kezdte és gondolom, azt gondolták, hogy ezt kihasználják...Egyébként nincs rossz hangja...Végülis nem rontották el ezzel szerintem, mert nem vitték túlzásba, mint más filmeknél, ahol 5 percenként dalolásznak...
    A főszereplő lány szerepel egy iskolai színdarabban, s ott kell énekelnie, meg elhangzik pár saját dala a filmben.

• DoctorJohnson
    ehhh, énekelgetnek benne?
    sose értettem miért kell jó filmeket ezzel a szánalmas dalolással elQrni
  • Harly18
    Én láttam, de csak sejtem mire gondolsz. Egy tini-dráma énekelgetésekkel. Egyébként tényleg jó film, de nálam csak...
    8/10
  • Sephi
    Pff detto.
  • Seten

"Fedőneve: Pipő"

Aranyos kis mese, bár több poén lett volna benne.
    (Ami el lett találva, az Jáskó szinkronja)

• barnie1990
    A walk to remember (Séta a múltba)

Ezt a filmet soha többet nem nézem meg!Aki látta már,tudja,mire gondolok.

10/10
  • Harly18
    Az igaz, hogy voltak benne furcsa dolgok, amikre nem kaptunk választ és azt sem hiszem, hogy teljesen rá lehetett jönni a logikájára, de ettől függetlenül jó film volt. Van aki nem szeretni azokat, amin gondolkodni kell és csak bambulni szeret a képernyő előtt....
  • REALista
  • Sephi
    EZMOSTKINEKMENT?
  • CSOCSO
    5.1 fules: 3-3 hangszorocska mindegyik oldalon, kicsit eltolva egymastol..
    mindegyikbol mas csatorna szol..
  • gaben4
    Telllljes mértékig egyet értek Jefferson83 véleményével nem akarom ismételni.... naggyon elb*szták
  • jefferson83
    Azért jegyezzük meg , hogy még nem a 100%-os verzió ez a kópia. Egy-két efektet azért még rátesznek állítólag -> pont a lefejezős részre gondolok.

Szóval:

Hostel 2.

Azt kell mondjam az értékeléseddel egyetértek. Eleinte 4/10-re gondoltam, de meggyőztél és én is a 3 pontnál maradok. Az első részt nem tartottam rossznak, ezért is voltam bizakodó (bár az első rész eleje is borzasztóan unalmasra sikeredett, de a végére már rendben volt). Ezt a részt felfoghatjuk egy silányabb remakenek is. Az első 5 percet leszámítva tulajdonképpen az első részt dolgozzák fel ugyan úgy, csak női főszereplőkkel. Írtó unalmas és sok logikai gubanc is van benne számomra, amit egyáltalán nem értettem a filmben.

A film alapját jelentő kínzások gagyik, úgyszólván nincsenek is. A mozibemutatóra sokak szerint egy jelenetet ki is akarnak vágni, mert dúrva (SG-s cikk is megemlítette) --> Na, ha megteszik akkor tényleg semmi nem marad benne. Én pénzt nem költenék erre a filmre és azt ajánlom más se tegye. Ezt a filmet egyébként is láttuk már és sokkal jobban kidolgozva az első rész személyében.
  • desigo
    16 Utca 7/10

Jó kis Bruce Willises mozi.
    Az mondjuk nem tetszett,hogy akár a tetőn akár a pincében menekültek az üldözőik egy percen belül ott voltak...
  • DoctorJohnson
    így már érthető :)
  • kaposi1
    Tegnap ejjel megneztem megegyszer a "Magasfeszultseget".Hat beteg egy film igy masodszorra is.
  • AntiHero
    Csak kiváncsiak:)
  • DoctorJohnson
    + személy szerint azok az emberek is betegek, akik szeretik nézni, hogy másokat kínoznak egy filmben...
  • AntiHero
    Annyira szar a film hogy már írni se tudok
  • AntiHero
    1x megnézhető volt. Amugy story nulla, képi megjelenés is elég tré volt.
    A 2. részben szintén. Történet 0 vagy még klevesebb, megjelenész viszont m,ég szsrabb -100.

(iszonyat gatyi az egész, a kínzások szarok /alig van amúgy/ és látszik rajta hogy bábuk /nagyon, főleg a lefejezett karaktereknél/)
    stbstb.... milliónyi szart feltudnék hozni a filmből.
  • barnie1990
    Na nehogymár az 1-es az jó volt...
  • Kmarha
    épp azért volt rossz, mert gondolkodás közben rájött az ember, hogy ez sehogy sem stimmel :)
  • Harly18
    Megérzés (The Premonition - 2007)

Szerintem teljesen rendben volt ez a film, izgalmas volt, az igaz, hogy gondolkodni kell rajta, de ettől függetlenül baromi jó volt :)

9.5/10
  • AntiHero
    Hostel 2 (Motel 2)

Iszonyat gagyi.
    10/3
    (3 pont mert voltak benne szép csajok, de csak 3db)
    Na többi részét kapásból kihagyom ha lesz...