[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
jefferson83 #31498 Azért jegyezzük meg , hogy még nem a 100%-os verzió ez a kópia. Egy-két efektet azért még rátesznek állítólag -> pont a lefejezős részre gondolok.
Szóval:
Hostel 2.
Azt kell mondjam az értékeléseddel egyetértek. Eleinte 4/10-re gondoltam, de meggyőztél és én is a 3 pontnál maradok. Az első részt nem tartottam rossznak, ezért is voltam bizakodó (bár az első rész eleje is borzasztóan unalmasra sikeredett, de a végére már rendben volt). Ezt a részt felfoghatjuk egy silányabb remakenek is. Az első 5 percet leszámítva tulajdonképpen az első részt dolgozzák fel ugyan úgy, csak női főszereplőkkel. Írtó unalmas és sok logikai gubanc is van benne számomra, amit egyáltalán nem értettem a filmben.
A film alapját jelentő kínzások gagyik, úgyszólván nincsenek is. A mozibemutatóra sokak szerint egy jelenetet ki is akarnak vágni, mert dúrva (SG-s cikk is megemlítette) --> Na, ha megteszik akkor tényleg semmi nem marad benne. Én pénzt nem költenék erre a filmre és azt ajánlom más se tegye. Ezt a filmet egyébként is láttuk már és sokkal jobban kidolgozva az első rész személyében.