106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • desigo
    Borat

Sokadjára nézve is szakadtam végig :))))
    bár szinkron ront rajta...
  • LasDen #32727
    Ace Ventura 2

Alul mard az első résszel szemben, de ebben is vannak olyan részek ahol dőlni lehet a röhögéstől.....pl. az elején, mikor azon a partin meg a vetítőben voltak meg ugye a nagy orrszarvú jelenet :D
    Azért összességében egy 10/8
  • luckyboi
    Intim Részek - poén
  • precision
    Napfény

Tetszett a mondanivalója, a karakterek, az érzelmek, a látvány, a zene. Egy picit zavart a "kamerakezelés", de ettől függetlenül jó kis film volt. Néhol kicsit vontatott volt, néhol kicsit unalmas, de kárpótolt a jellemek kidolgozottsága és ábrázolása. Mindenkinek ajánlom. 8/10.
  • desigo
    The Host

Bár egy kicsit gagyi kivitelezésű film mégis elég tűrhető volt...

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Hol volt a katonaság a végén?
    Miért nem hatott a por amit bevetettek?
  • sweech
    a 2 tényleg nagyon szar lett, de a trailere alapján szvsz a 3 lesz a legjobb =)
  • Kmarha
    Nem csak neked.

Az egy, az már egész korrekt volt, nekem legalábbis bejött. A 3.ra kiváncsi leszek, bár sok a 2-höz hasonló gyagyi jelenet már a trailerben is van, de az összhatás valahogy jobbnak tünik. Csak majd probáljak ne gondolkodni, hanem simán bambulni a filmet! :P
  • zaki
    Nekem vérgagyinak tűnt. De ízlések és pofonok... :)
  • Istencsászár
    Nekem pont a kettő tetszett, közelebb volt a játékhoz, a karakterek és a szereplők, a látvány és a pergés. De ezis olyan film hogy játék fanatikusnak kell lenni ahhoz hogy átérezd:)
  • Seten

Azt hittem a "Szahara" egy II. vh-s film, James Belushi-val.

• zaki
    Na ja, Resident Evil első részének tényleg nagyon jó lett a vége, zene is passzol, viszont a folytatás eléggé gyenge lett szvsz. 3. rész már nem is annyira érdekel.
  • Real13
    Slither/2006/
    Remek horror/poén film,bár inkáb horror,de remek kiszólások vannak benne,és eléggé egyedi film,szóval horrorfanoknak kotelezo. Meglepetés volt számomra,unokatesóméknál bukkantam rá,és éjjel megnéztem,jól szórakoztam rajta Véres is,poénos is,porgos is.Nem egy világmegváltás,de nem is kell tőle elvárni .
    A torténet eleje:Egy élőskődő valami , nem tudom pontosan mi,na szóval az űrből a foldre érkezik.Megfertőz egy embert,aki ettől megvadul szép lassan,tulajdonképen zombi lesz,de annyiban más,hogy megmarad az esze,tud beszélni..de ennek a dolognak tovább kell terjeszkedni..de mondom,rengeteg benne a poénos elem is.
    7.2/10

Kaptár
    Végre/?/ megnéztem én is ezt a sokat szidott filmet..szerintem nem volt rossz.Napersze,csak úgy élvezhető,ha megvan hozzá a hangulat,külnben ezer dologba belektne az ember...A film legjobb jelenete egyértelműen a vége,ahogy SPOILER a csaj kilép a város utcáira,minden véres,aztán felkap egy shotgunt..király SPOILER END
    Amúgy egy korrekt zombifilm.Nem tobb.
    6.6/10
  • Japep
    Már régóta megvolt, gondoltam eltüntetem...nem gondoltam, hogy az 1 után ennyire el lehet rontani a 2-t! :D
  • zaki
    Azért 2 ilyen film után hogy sikerült a harmadikat kiválasztani... :D
  • Japep

#32713 -> Ja, az nagyon gáz. Ott volt az a pont, hogy nem nézem tovább...de mégis végignéztem, ha már elkezdtem! :D
  • barnie1990
    Mekkora gáz már a vonatos jelenet a XXX 2-ben! :(
  • Nyarlathotep
    "A film után az volt az érzésem, hogy elpocsékoltam 1 1/2 órát az életemből... :("

Kiváncsi vagyok, egy 30 éves házasság után milyen érzésed lesz! :D
  • Japep
    Ponyvaregény
    9/10

Mindig azt hallottam, hogy ez egy alapfilm...rászántam magam, megnéztem és tényleg! Nekem nagyon tetszett, hogy összekapcsolódnak a "fejezetek", a szövegek is jók, nem eröltetett, olyan spontán.
    Tudom ajánlani mindenkinek, aki még nem látta!

Szemtől szemben
    9/10

Ez egy nagyon jó film, Al Pacino és Robert de Niro főszereplésével. Azért nem 10/10, mert néha felesleges párbeszédek vannak benne.
    Mondjuk én legjobban a maffiafilmeket szeretem, és ez a két színész alap ezekben...lehet ezért tetszik ennyire.

xXx 2
    2/10

A Vin Dieseles xXx egy jó film, nem kellett volna hozzányúlni... A 2. rész egy nagy kalap sz*r. Nagyon régen láttam már ilyen sz*r filmet. Az a 2 pont is csak azért, mert Samuel L. Jackson jól játssza a szerepét!
    A film után az volt az érzésem, hogy elpocsékoltam 1 1/2 órát az életemből... :(
  • DoctorJohnson
    majd 10 év múlva próbáld be újra
  • fifi
    szerinted...
  • ryhdeksan
    oldboy
    sokak szerint hatalmas film sztem kalap f[]s .D
  • z0ty #32707
    I'm a Cyborg, But That's OK

Így elsőre 8/10. Chan-wook Park nem csak bosszúfilmekben jó, yíeáh.
  • LasDen #32706
    Simpson család a Movie

Nekem tetszett.....én végig röhögtem....voltak üresjáratok, de sokat lehetett röhögni :D
    10/7.5...a 8 túlzás lenne talán, de a 7 meg kevés :D
  • Dynamic
    Csak vegyük a régi Jackie Chan és egyéb verekedős filmeket.Miről szóltak?Jófiú valakijét megöli Rosszfiú, aki mellesleg a legjobb harcos, mire a Jófiú kitanulja a titkos technikákat az öreg remete mestertől és rommá veri Rosszfiút.Ennyi.Nem is kellett több, mert mindenki a látvány miatt nézte:)Persze nem tagadom, vannak verekedős filmek amiben a sztori is dominál(pl. Hero), de Tony Jaa egyedi technikája miatt ezek filmek úgyszintén a verekedésről és látványról kell, hogy szóljanak:)
  • jefferson83
    Ezen én is elgondolkodtam, hogy a pontozásomtól függetlenül megemlítem, hogy a sztori az nem valami erős. Aztán jobban belegondoltam. Léteznek olyan kis "elszigetelt" faluk a világon, ahol tényleg el tudom képzelni, hogy egy kődarab jelent mindent az ott lakóknak. Nincsenek nagy igényeik és megelékszenek azzal ami van. És ők egy "egyszerű" (belenevelt) észjárás, értékrend szerint cselekszenek.

UI: Egy bunyós filmről van szó elvégre
  • Dynamic
    Vannak filmek amiben nem kell mondanivalót vagy sztorit keresni.A verekedős filmek nagy része, mint pl. az Ong Bak is ilyen...
  • LasDen #32702
    még mindig jobb mint a folytatás......
  • desigo
    28 Days Later...

Hát ez nekem nem igazán jött be.
    Unalmas volt sok helyen...
  • gabesz012
    Jaja, nekem is bejött. De azért éreztem benne egy enyhe Szüzet szüntess koppintást. :) Szóval érdekes film volt, mert ugyebár thriller, de nekem úgy kb. a film feléig olyan vígjáték érzésem volt (leszámítva a legelejét).

Spoiler!

Pl. azon a részen szétröhögtem magam, amikor a ferdeszemű csóka nekikoppantotta a távcsövet az üvegnek. Persze maga a szitu nem volt annyira ötletes, pár filmben már láttunk hasonlót, de jól játszott a srác. Meg főszereplő csajszink is jól játszott szvsz., és mellékesen nem rossz bőr. :)

Nyaralás alatt megnéztem pár másik filmet is.

Fargo: nekem ez nem igazán jött be, egy-két karakter nagyon irritáló volt benne, (spoiler?)->azt a rendőrnőt legszivesebben én nyírtam volna ki. :)

Domino: ez sem valami nagy durr, egyedül Keira Knightly emelt a film színvonalán valamelyest.

Green mile: na ez viszont nagyon jó volt, talán a meseszerűség vett le kicsit az összképből, de Tom Hanks továbra is a kedvencek közt van.

The fastest Indian: spoiler?
    Annak ellenére, hogy végül elérte célját főhősünk, mégis olyan szomorú hangulata volt a filnek, de tetszett.

Bram Stroker's Dracula:
    Annyira nem volt parás, de egész jó vámpíros film, jó színész gárdával. Számomra az volt érdekes benne, hogy régen a '90-es években elég sokat játszottam a Dracula fliperrel, a filmet meg csak most láttam, de nagyon összhangban van a kettő egymással, a játékban a filmből kivágott szövegek vannak. Poén volt így nézni a filmet, hogy a játékkal játszottam előbb. :)
  • PetruZ
    A Driver For Vera (2004, http://imdb.com/title/tt0416292/)
    Aki a cím olvastán a Miss Daisy-re tippel, nem téved olyan nagyot, bár mivel orosz filmről van szó, inkább csak áthallásokról lehet beszélni, semmint koppintásról.
    Hősünk Victor, a jóképű, délceg, szép szál szovjet őrmester, aki a múlt század 60-as éveinek elején Moszkvában egy csillogó, szénfekete luxusjárgánnyal fuvarozza a Kreml tábornokait. Amikor a városba érkező Serov tábornok mellé rendelik, az egész élete gyökeres fordulatot vesz. Serov a krími körzet parancsnoka, és magával viszi a fiatal legényt, aki úgy érzi, a Paradicsomba csöppent. Szikrázóan mélykék tenger, kellemes idő, csinos csevocskák, a várostól (Szevasztopol) távolabb álló tábornoki kúria, ahol alig van tennivaló... kell-e ennél több?
    Victor feladata a tábornok, és lánya, a járási hibás Vera fuvarozgatása a városban. Na, itt jön a Miss Daisy-s áthallás, mivel Vera eleinte ki nem állhatja a fiatalembert aztán később lassan csak megkedveli. Sőt, mivel a lázadó lányról kiderül, hogy terhes, ráadásul már túl késő elvetetni a babát, a tábornoknak az a gondolat formálódik meg az eszében, hogy valahogy összehozza a két fiatalt: így egyrészt megszűnnének a lányról a pletykák, másrészt az őrmester pályafutása is biztosítva lenne.
    Csakhogy... csakhogy ez egy orosz film a szovjet időkből. Sztálin már halott, Hruscsov a legfőbb vezető, aki valamelyest nyitottabb az USA felé, de a tábornokok között zajló titkos hatalmi játszmák még mindig sok gyanús halálesettel járnak. Serov és egy KGB tábornok pár évvel ezelőtt részese volt egy csúnya esetnek, amelynek során egy hajó elsüllyedt és a teljes legénység borzalmas kínok között pusztult el, senki nem segített nekik. Az ügyet elsimították, de most újra felbukkan az USA miatt, Hruscsov pedig felelőst akar prezentálni, de nagyon hamar. A két történet lassan összefonódik, és tragédiák sorozatát indítja el...
    8/10
    Csak a drámai filmek kedvelőinek ajánlom, mivel sem vicces, sem akciódús elemek nincsenek benne (csak itt-ott, jelentéktelen adagokban). De azért nem kell súlyos monológokkal megterhelt művészfilmre sem gondolni, a film azért ennél sokkal szabadabb. :) Igaz, a vége sem éppen hollywoodi...
  • SASboy
    Collateral 8/10
  • jefferson83
    A film után az első benyomásom nekem is valami hasonló volt :)
  • jefferson83
    Napfény

6/10 A film látványvilágával azonosulni tudtam, csípem a hasonló stílusú filmeket. Azonban nekem nem állt össze egy teljes filmmé, csak egy film részletének láttam. Sok információt hiányoltam. Sok jelenetet máshogy csináltam volna, esetleg ki is hagytam volna belőle. A végére pedig már erőssen kellett figyelnem, hogy hol zajlanak az események (melyik hajón, annak melyik részén..stb). Persze nem azt mondom, hogy követhetetlen volt. Egyszer nézhető, de lehetett volna jobb is.
  • shaba23 #32695
    Ong Bak
    4/10
    brutálisan rossz film, ami csak a fight miatt kapott 4est. azért nem 5 mert túl sok pofon ment látványosan mellé...a sztorira meg nem érdemes szót vesztegetni
  • shaba23 #32694
    The Simpsons
    7/10
    én jókat röhögtem rajta, minden tekintetben olyan mint a sorozat részei, csak hosszabb, de pont ezért készült
  • SASboy
    Evan Almighty

Éjszaka a múzeumban szintű film. Nem kell nagy cuccra számítani. Kellemes kikapcsolódást nyújtott. 6/10
  • DoctorJohnson
    Disturbia - 7/10

egész kellemes kis thrillerke, nagy vásznon talán még izgisebb, de monitoron sem volt unalmas. talán kicsit kevés benne a para, lényegében az uccsó 20 percben van csak eksön, addig csak megy a megfigyelés. jó film, meglehet nézni bnővel moziban úgy, hogy nem kezdesz el kényelmestlenül feszengeni és a film utáni eksönre koncentrálni és még a csajod sem fog a film alatt összevissza karmolászni ilyedtében, viszont 99% hogy tecceni fog neki. kb. ennyi.
  • barnie1990
    Kösz a tippet. :)
  • TomDantes
    HM,szerintem nem csak a vér és a akció jellemző Tarantino filmjeire,
    főleg hogy pl: Kutyaszorítóban, Ponyvaregény mind a két film issé lasan, gördül előre, nem teng úl benne az akció, igaz nem állít görbe tükröt de nem is ez volt a feladata.
    Ellenben a képtelen párbeszédek, az öszeválogatott zene,a story fordulatai, ezek miatt szeniális. És az is biztos őt senki sem kéeps utánozni.
    Oliver Stone is remek rendező, látam már több filmjét, de a Született Gyilkosokat még pont nem de majd pótolom.

Viszont mivel a hétvégén meg éztem megint a Kutyaszorítóbant, meg Ponyvaregényt, meg a Halálbiztost, a következőre jöttem rá, Tarantino tényleg őrült, de zseni is. Mert ilyen dolgkoat kitálni, hát...nem is lehet erre mit mondani.
  • jefferson83
    Erre viszont megy a 10-es