[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Real13 #32717 Slither/2006/
Remek horror/poén film,bár inkáb horror,de remek kiszólások vannak benne,és eléggé egyedi film,szóval horrorfanoknak kotelezo. Meglepetés volt számomra,unokatesóméknál bukkantam rá,és éjjel megnéztem,jól szórakoztam rajta Véres is,poénos is,porgos is.Nem egy világmegváltás,de nem is kell tőle elvárni .
A torténet eleje:Egy élőskődő valami , nem tudom pontosan mi,na szóval az űrből a foldre érkezik.Megfertőz egy embert,aki ettől megvadul szép lassan,tulajdonképen zombi lesz,de annyiban más,hogy megmarad az esze,tud beszélni..de ennek a dolognak tovább kell terjeszkedni..de mondom,rengeteg benne a poénos elem is.
7.2/10
Kaptár
Végre/?/ megnéztem én is ezt a sokat szidott filmet..szerintem nem volt rossz.Napersze,csak úgy élvezhető,ha megvan hozzá a hangulat,külnben ezer dologba belektne az ember...A film legjobb jelenete egyértelműen a vége,ahogy SPOILER a csaj kilép a város utcáira,minden véres,aztán felkap egy shotgunt..király SPOILER END
Amúgy egy korrekt zombifilm.Nem tobb.
6.6/10