[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
gabesz012 #32700 Jaja, nekem is bejött. De azért éreztem benne egy enyhe Szüzet szüntess koppintást. :) Szóval érdekes film volt, mert ugyebár thriller, de nekem úgy kb. a film feléig olyan vígjáték érzésem volt (leszámítva a legelejét).
Spoiler!
Pl. azon a részen szétröhögtem magam, amikor a ferdeszemű csóka nekikoppantotta a távcsövet az üvegnek. Persze maga a szitu nem volt annyira ötletes, pár filmben már láttunk hasonlót, de jól játszott a srác. Meg főszereplő csajszink is jól játszott szvsz., és mellékesen nem rossz bőr. :)
Nyaralás alatt megnéztem pár másik filmet is.
Fargo: nekem ez nem igazán jött be, egy-két karakter nagyon irritáló volt benne, (spoiler?)->azt a rendőrnőt legszivesebben én nyírtam volna ki. :)
Domino: ez sem valami nagy durr, egyedül Keira Knightly emelt a film színvonalán valamelyest.
Green mile: na ez viszont nagyon jó volt, talán a meseszerűség vett le kicsit az összképből, de Tom Hanks továbra is a kedvencek közt van.
The fastest Indian: spoiler?
Annak ellenére, hogy végül elérte célját főhősünk, mégis olyan szomorú hangulata volt a filnek, de tetszett.
Bram Stroker's Dracula:
Annyira nem volt parás, de egész jó vámpíros film, jó színész gárdával. Számomra az volt érdekes benne, hogy régen a '90-es években elég sokat játszottam a Dracula fliperrel, a filmet meg csak most láttam, de nagyon összhangban van a kettő egymással, a játékban a filmből kivágott szövegek vannak. Poén volt így nézni a filmet, hogy a játékkal játszottam előbb. :)