106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
érdekes.....nem oly rég volt a Viasaton..... -
Angyalok Háborúja is lesz ma. Bővebben itt.
Na erre kíváncsi vagyok. Christopher Walken
, és Viggo Mortensen is szerepel benne.
-
Fúúú köszi hogy szóltál! Még nem láttam. -
Tudom hogy nem film ajánló topic, de akkor is:
ma este, M1, 22:25 (vagy 15?) : Szelid motorosok
Ajánlanom nem kell. Aki ismeri, megnézni, aki nem annak meg kötelező :) -
Rise of the Silver Surfer
Egyszer nézhető gyengusz film.
X-Men nekem jobban tetszik. -
jha, sokáig nem is lesz itt, csak amig egy admin meg nem láttja. -
Tv2- en atombrutál molyos horror megy épp most:DDDD -
Ez jó találós kérdés lesz az elkövetkező órákra,mert én sem tudom a választ rá,viszon a poénokon jókat tudok röhögni. :) -
Tényleg: tudja valaki, hogy a Chuck Norris állatkodások honnan erednek? Jelesül az a sok poén, amit 1-2 éve nyomtak netszerte Norrisról. Pl.: Chuck Norris elszámolt a végtelenig...kétszer. 
Amúgy Bruce keményebb, mint Chuck! :D -
jefferson83 #33124 Jah, nálam pont az ellenkezőjét jelentette. Mondjuk nemtom mennyi pluszt lehetett még beletenni. Ha valaki látta beszámolhat róla. -
lol.ezzel elveszik a korhatár!
magyarul McClane fákkjúzhat benne amennyit akar,és ha a kedve úgy tartja,bárkinek szétlőheti a fejét egy liftben,méghozzá közvetlen közelről,hadd legyen jó véres az az atléta :) -
jefferson83 #33122 Korhatár nélküli filmen? Nem hinném. -
sokkal durvább.....vértől fröcsögő film lesz..... -
Az me jo ha unrated? -
Ja láttam... -
+? -
Ja, ez megint csak jó meglátás, mármint ami Simpsont illeti. Ha ő nem drogozza szénné az agyát, szerintem sokkal erősebb darabokat tett volna mind Bruckheimer, mint Bay az asztalra... Ha jól tudom, a Szikla forgatásának kezdetén még ott volt, tehát a koncepcióba volt még beleszólása, és onnantól figyelhető meg a mélyrepülés is...
Transformers-t bepótolom, de inkább várok vele egy fél évet, aztán majd valami háj definisönben nézem meg, annyit tényleg érdemel. Az említett részt meg majd áthajtom.
Más, ezt láttátok már:
-
Ebben egyetértek. -
Sok hülyeség volt benne (a filmben). Én pl fegyverrendzer buzi vagyok és utálom mikor ezekről megy a technoblabla, bőven volt ilyen a TF movie-ban mégsem mondom, hogy nulla mert a film maga sem veszi komolyan magát.
A Néger hacker jelenet során én úgy voltam, hogy kimegyek a moziból (a feka hacker srácot alakító kölyök fingom sincs, hogy miért kap a mai napig nagyköltségvetésű filmekben szerepet, hiszen idegesítő mint a fos és még csak nem is viccesen csinálja)
Ez a mélypontja a filmnek. Én egyetlen dologért ültem be a moziba mivel gyermekkorom kedvence volt a TF sorozat. Kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle. És biza a személyiségek rettenetesen jól átjöttek. HA valahol meg tudod nézni jobb minőségben én javasolnám, hogy tedd meg és nézd végig mert szerintem megéri. az utolsó 1 óra sokat javít a mozin (szerintem)
A Nagy filmguruzás meg onnan indult, hogy beállítottál ide és előadtad magad mintha te valami piedesztálon állnál és mindenki más "tré ember" idéztelek.
Michael Bay látványos filmeket rendez ez nem kérdés, Hiszen mielőtt a Bad Boys első részére felkérték főleg klippeket rendezett.
Bad Boys 2 egy fos volt szintén ez sem kérdés (az első rész nekem is kedvenc valszeg ott még Don Simpson is beleszólhatott a rendezésbe akinek a realitás valamilyen szinten való megtartása fontos volt haláláig.) A többi filmje meg abszolút a "szórakoztató de ne keressünk választ a miértekre" kategória... mert mind egy hatalmas zenei klipp és látványfilm. Ő a 21. század Cameronja. -
Lipi1980 #33114 Tenacious D, avagy a kerek rockerek
Sosem tudtam Jack Black-et hova tenni, de ez a film alapján egyre inkább a igazán jó komikusok közé sorolom, pláne úgy hogy énekelni is ő énekel, plusz a forgatókönyvet is ő írt a másik főszeretplővel Kyle Gass-al karöltve!
A filmben feltűnik még Meat Loaf, Tim Robins, sőt még Ben Stiller is!
Aki szereti a rock-ot és a vígjátékot annak kötelező!
Mondjuk én feliratosan néztem meg, és kíváncsi lennék, hogy az ütős (néhol trágár) szövegeket hogy fordították magyarra...
szvsz. 8/10 -
Jó, mondjuk nálam ott kezdődik a történet, hogy az esetek 90%-ban nem nézek szinkronos filmet. -
Muhahha, detto. Én mondjuk nem bírtam végignézni sem. Lehet, hogy azért, mert TV-ben láttam, megagagyi szinkronnal...ki tudja már?
Pedig Martin L. az egyik kedvenc bohócom, és Will S-t sem utálom. -
"Szerettem a Bad Boys egymást szivató párosát, a Szikla szerencsétlen Nic Cage-ét, és ki ne imádná -talán ez a DoctorDzsonzon- az Armageddon ütődött olajfúróit, de ez már ingerküszöbön túlment."
Nnnna látod, nekem pl. a Bad Boys volt a világ egyik legidegesítőbb párosa, soha nem vennének rá, hogy újra megnézzem (főleg a második részt, citromlistás számomra)... -
"(ráadásul)" = "(ráadásul nullára)"
-
Nézd, szerintem alapvetően ott követted el a hibát (ahogy azt most érintőlegesen be is vallottad), hogy lepontoztál (ráadásul) egy olyan filmet, amit nem néztél végig. Ez itt - a korábbi íratlan szabályok alapján - nem szokás, emlékeim szerint nem is nagyon fordult még elő. A vihart a biliben ez okozza.
Más:
"Jelenet: két robot üti egymást az autópályán, zuhannak egy szintet, valami kocsi elé, benne anyuka, meg kb. 6-8 éves kiscsávó, aki ahelyett, hogy életre szóló sokkot kapott volna egy sírógörcs szerény keretei között, inkább odanyögi: "Whoaahh, that's cool!"
Szerintem meg egy ilyen korú kiskölyök, aki félig még a képregények és rajzfilmhősök világában él, a legritkább esetben fog sírógörcsöt kapni akkor, ha olyasmit lát, ami általa ismert és "bekategorizálható". Pláne, ha amerikai, akik képregényeken és rajzfilmeken nőnek fel. Még akkor is, ha feltételezzük, hogy a film alternatív valóságában a Transformers képregény nem létezik, de valami hasonló biztosan.
Ha nem hiszed, menj el egy oviba, alsós osztályba, és kérdezősködj a valós és képzeletbeli hőseikről. :)
-
FL Zoli #33108 Transformer ügyben én csak azt mondom( remélem nem indítok el újabb lavinát mint az előző hozzászólásommal)hogy a legjobb képregény-adaptáció amit az utóbbi években vászonra vittek. CSak jobb lett volna ha kicsit jobban azonosulnak a képregénnyel
az X-man 3 tetszett még, 1-2 túl gagyi lett
ennyi -
Van egy-két ótvarszarul megfogalmazott mondat, de hullafáradt vagyok, most estem haza melóból, sorry. -
Nézd, nyilván túlzás a nulla, de mivel végig sem néztem, így ennyit tudtam rá adni. Igazából pontoznom sem kellett volna, töviről hegyire ismerem Bay nem túl tetemes munkásságát és nagyjából szeretem a filmjeit. De a röhejesen túlértékelt és gagyi Sziget, ill. a Transformers volt a két leggyengébb filmje (mondjuk és a Pearl Harbourt és a Bad Boys 2-t sem szerettem, de nézhetőek), amiben az a lényeg, hogy kizárólag ezeket a filmeket készítette Jerry Bruckheimer nélkül. Azaz ha nem vele dolgozik, ilyen szemét jön ki a kezei közül.
Neki fogok ülni a Transformersnek még egyszer, mert bizonyára vannak pozitívumai, de amikor az öreganyjánál lakó -és vele üvöltöző- fekahacker nem egész 1 mp alatt feltöri azt a kódot, amit a nemzetbiztonságiak egy napja fejtenek teljes létszámmal és külsősökkel teljesen hiába, majd az FBI rátöri az ajtót és ő teli torokkal üvölti, hogy kotródjanak a nagyi szőnyegéről, na ott nálam vége van a filmnek. Mert ez már sok.
A jópofizós, vadnyugati egyszerűségben élő, 32 éves színészek által eljátszott amerikai középiskolások kalandjai vegyülnek előttem a világűrből érkező gyilkos/jófej robotok történetével, az addig oké. De a ripacskodásnak is van határa. Jelenet: két robot üti egymást az autópályán, zuhannak egy szintet, valami kocsi elé, benne anyuka, meg kb. 6-8 éves kiscsávó, aki ahelyett, hogy életre szóló sokkot kapott volna egy sírógörcs szerény keretei között, inkább odanyögi: "Whoaahh, that's cool!"
Pfff...
Szerettem a Bad Boys egymást szivató párosát, a Szikla szerencsétlen Nic Cage-ét, és ki ne imádná -talán ez a DoctorDzsonzon- az Armageddon ütődött olajfúróit, de ez már ingerküszöbön túlment.
És nem akarok én Solarist, dehogyis, hangulattól függően nézem a lassabb, néha kicsit elvontabb filmeket, de elég ritkán. Viszont vannak minőségi blockbusterek is, elég csak a Die Hard 4.0-ra vagy a Bourne Ultimatum, mindegyik a szórakoztatásra hajaz és ripacskodás nélkül csinálja. Ráadásul az első (DH4.0) szintén gyerekkategória, amiért ugye szidták is orrba-szájba, de meg lehet nézni, ég és föld.
És leállhatnátok már ezzel a "drága filmguru" dumával, pont annyit tudok a filmekről, mint amennyit tudnom illik, annyi elolvasott cikk, megfogalmazott kritika és végignézett film után. Ami nem azt jelenti, hogy rohadt sokat, de nem feltétlenül annyit, mint egy casual néző.
És -sajnos- nem moziban láttam a filmet, aminek több oka is van, röviden: külföldön élek és amikor itt játszották, akkor nem értem rá meló miatt megnézni, egy kisvárosban lakom, ahol csak néhány alkalommal tolják a filmeket. De hálát adok az égnek, amiért kihagytam, így is van még 8 €-m, amit halálig visszasírok a King Kong miatt.
REALista: úgy ültem le a film elé, hogy pontosan tudtam, mire számíthatok. Aztán közben kiderült, hogy mégsem. És egyáltalán nem gondolom, hogy a 0/10 jól hangzik, de egész életemben kb. 3-4 alkalommal hagytam félbe filmet a minősége miatt, szégyen, hogy az egyik pont ez volt. De nem az enyém. -
Játsz/Ma
Nagyon jó film, de néhol eléggé fura.....szóval ez a játék sajnos (kipróbálnám :D) nem állná meg a helyét a világban, de ettől függetlenül jó volt....emlékszem mikor először láttam.....tesóm hozta ki videótékából VHS-n... :D utána teljesen rávoltam kattanva filmre.....ha tehettem volna csak azt néztem volna annyira bejött....jó volt újra látni.....
10/8 -
Nyilván úgy kezdte el nézni hogy biztosan egy rakás szar lesz és úgyse nézni végig sőt azt is tudta hogy ezt majd beírja ide a forumba is mert jól hangzik...:D -
Tudod nem mindenki vágyik az 1972-es Solaris vagy a 2001 Űrodüsszeia elvontságára mikor filmet néz, hanem csak szorakozni akar. És adni rá (még ha csak látványfilm is volt) azt jelenti, hogy kb "Villám Spencer a Karibi őrangyal" szintjére kalibrálod, amit azért figyelembe véve a nagyon sok jó poént és a látványt, ami valóban leakasztotta az állat (lehet nem is moziban láttad drága filmguru, hanem letöltöttél valami trágya verziót?) egy 10/5-öst még a nagyon beszáradt hátsójú emberektől is érdemel általában (szerintem).
De 0-ra értékelni... nem tudom. Beültél te egyáltalán a moziba? -
A Bourne Jó. Sokadjára is élményt nyújt az első 2 része úgyhogy számomra kizárt, hogy a lezárás rossz lehetne. -
"szaros tuning gépek" ?!
-
gabesz012 #33100 Redline
Nálam az év buktája, sajnos. Pedig vártam, hogy végre lesz egy utcai versenyes film, amit igazi autókkal nyomnak (nem szaros tuning gépekkel ala Ff sorozat). Story nincs, igazi látvány nincs, a kocsikat is alig mutogatják, ami akció meg van, az akkora blödség, hogy fáj. Pl.: SPOILER
Amikor a csaj nekicsúszik az Slr-el a terptárgynak: egy ilyen kocsiban biztonsági öv használata mellett, ekkora sebesseggel ütközve ki van csukva, hogy elveszítse az eszméletét (főleg, h még a lufi sem nyílt ki)... Ugyan ez egy a sok baki közül, de nekem ez volt a fő lol.
10/3,5 ez is csak a főszereplő csaj és a verdák miatt... -
TomDantes #33099 Nekem tetszet, de nem ez a legjob gengszeter és nem ez a legjobb Scorsese film.
Kapásból a legjobb gengszter film a Keresztapa, vagy a Sebhelyesarcú vagy amint írtam a Fedeő neve: Donnie Brasco.
Este megint gyönszem lesz! Egy német film a pokoli tv-torony! Fú már úgy izgulok! -
Mekkora:)))))
Nah majd ha kiutazok megnézünk a friss házasokkal valami amcs múúvit :) -
luckyboi #33097 Casablanca - tyhü, ezt nevezem romantikus filmnek! A hangulata nagyon bejövős és hogy pörög a film, tejóég! 10/10 -
Na ja, mondjuk a gyenge színészi teljesítmény is ott volt...
De egyszerűen az, hogy a történet totál más volt, mint eredetileg. A robotok totál másképp néztek ki, mint eredetileg. Az átalakulás is eltúlzott volt, áááááá
Megatron úgy néz ki, mint egy Predator. Nem úgy, mint Megatron. -
Off:
"Fedő neve Donnie Brasco"
A Markos-Nádas örökbecsű kinek ugrott még be erre?
On:
Ritkán értek egyet Riddick vaddisznó stílusával, de a(z új) Bourne jó és kész. Mindkettőt megvettem, és a harmadikat is meg fogom, az tuti.
(A Transformers-t még nem láttam, de az is érdekel, a dvd mostanában fog megjelenni, majd megnézem.)
-
Tudod, a Transformers-t legagyizod és a Bourne Ultimatum-ot meg élteted, hát nem semmi. Ha gondolod meggyőzhetnél róla, hogy abban a nulla értékű, 12egytucat filmben ugyan mi olyat láttál amitől év filmje jelzőt adtad neki.
Számomra az a műanyag transformers több szórakozást nyújtott mint "hűdekeményvagyok és okosis mer mett démonnak hívnak" titkosügynokös bohóckodása...
A Transformers legalább nem akar több lenni mint ami, de a Bourne 3. része próbál komoly kémfilm lenni, de már se sava, se borsa az egésznek (akárcsak a másodiknak, az első még okés volt, de ugya az meg egy régi nagy film feldolgozása, szal...).