1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    Sok hülyeség volt benne (a filmben). Én pl fegyverrendzer buzi vagyok és utálom mikor ezekről megy a technoblabla, bőven volt ilyen a TF movie-ban mégsem mondom, hogy nulla mert a film maga sem veszi komolyan magát.

A Néger hacker jelenet során én úgy voltam, hogy kimegyek a moziból (a feka hacker srácot alakító kölyök fingom sincs, hogy miért kap a mai napig nagyköltségvetésű filmekben szerepet, hiszen idegesítő mint a fos és még csak nem is viccesen csinálja)

Ez a mélypontja a filmnek. Én egyetlen dologért ültem be a moziba mivel gyermekkorom kedvence volt a TF sorozat. Kíváncsi voltam mit hoznak ki belőle. És biza a személyiségek rettenetesen jól átjöttek. HA valahol meg tudod nézni jobb minőségben én javasolnám, hogy tedd meg és nézd végig mert szerintem megéri. az utolsó 1 óra sokat javít a mozin (szerintem)

A Nagy filmguruzás meg onnan indult, hogy beállítottál ide és előadtad magad mintha te valami piedesztálon állnál és mindenki más "tré ember" idéztelek.

Michael Bay látványos filmeket rendez ez nem kérdés, Hiszen mielőtt a Bad Boys első részére felkérték főleg klippeket rendezett.

Bad Boys 2 egy fos volt szintén ez sem kérdés (az első rész nekem is kedvenc valszeg ott még Don Simpson is beleszólhatott a rendezésbe akinek a realitás valamilyen szinten való megtartása fontos volt haláláig.) A többi filmje meg abszolút a "szórakoztató de ne keressünk választ a miértekre" kategória... mert mind egy hatalmas zenei klipp és látványfilm. Ő a 21. század Cameronja.