106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Nyarlathotep #33216 The Tripper, Hatchet, Bug, Beneath ezek amitket érdemes lenne megnézned a legújabb filmek közül, és ezekkel összevetni mondjuk a Bloodrayne 2-t, és utána írogatni ilyen hülyeségeket! Ezek a filmek 10000szarabbak, nagy nevek játszanak bennük, mégsem szidja őket senki! Még egyszer mondom, ha nem Bloodrayne lenne a címe, hanem mondjuk "Vampina", akkor soha nem írnál ilyeneket, de te is csak olyan vagy mint az divatos idióta osztálytársaid, ami már kurvára unalmas! -
Nyarlathotep #33215 Pedig nekem az a kedvenc filmem, mivel régen imádtam a Wing Commander játékokat! Amúgy a főhősnek a hajójának a hangja Mark Hamill... :) Jó pár éve még az egyik magyar dvd boltban rendelték meg nekem amazonról az R1-est, mert itthon nem lehet kapni, és akkor 14e-ret fizettem érte... hmmm mondjuk én mindig is imádtam a kicsit gagyi filemeket, de erre tényleg nem mondanám, hogy gagyi lenne... -
én sem ismertem a játékot, viszont szeretem a vámpíros filmeket. na ez annak a kategóriának volt az egyik legszánalmasabb tagja....azt hiszem ott kapcsoltam ki, mikor másodszor vagy harmadszor hallva leesett hogy a csaj egy dámpír vagy támpír -
Wing Commander
3/10
1 pont a főszereplő csajnak, 1 pont mert tetszett a vadászgépek orrfegyvere, 1 pont, mert volt benne legalább 1 jó jelenet (csak pont akkor pislogtam és lemaradtam, de feltételezem, hogy ott volt)
semmi más pozitívum.
gagyi sztori gagyi levezetése gyenge, színészi munka -
én pont erről beszélek. Az a "film" nem azért szar, mert UB film. Hanem azért, mert egyszerüen a diszleteken kivül, egy fikarcnyi pozitivuma sincsen. De az lett a divat, hogy ha egy UB filmet leszólnak, akkor jön az ellenzék, kik rásütik az emberre, hogy csak azért fikázzuk az X és Y filmet, mert UB rendezte.
Gondolom nem csak én érzem az iróniát ebben! :) -
Elment a józan eszetek? Mégis mi a jó franc alapján húztok párhuzamot az én filmről alkotott véleményem, és az általatok említett Uwe Boll közutálat között? Fel sem tűnt, hogy Uwe Boll a rendezője. Amúgy meg ki a rák az az Uwe Boll? 
Arról kb gőzöm sem volt, hogy eredetileg ez a Bloodrayne egy játék volt. Én a filmet láttam, arról tudok nyilatkozni. A színészi teljesítmény egy nulla, dacára a viszonylag normális szereposztásnak. És erről tehet a rendező is, nem csak a színészek.
Egyszerűen olyan béna harci jelenetek voltak, mint amilyeneket youtube-on látni, mikor a lúzer harcművészek szerencsétlenkednek. Botrányos! Továbbá a szövegkönyvet ki írta azokkal a párbeszédekkel? A drogos Ady Endre bekábítószerezve? Nevetséges, már ne is haragudjatok.
De ha kiálltok egy ilyen film mellett, ám legyen. Úgysem tudtok meggyőzni arról, hogy ez nem egy ócska film. -
Én meg ilyenkor nem hiszem el, hogy láttál e jó kis House of the Death vagy mi és Bloodrayne filmet. -
Így van.Ez az milliószor hallott Uwe Boll sucksolás és reális ok nélküli túlvezérelt köpködés eleinte még vicces volt, de mára már egy kurva idegesítő közhely lett.Azért valljuk be sokan eleve úgy viszonyulnak az éppen megnézendő UB filmhez, hogy szánt szándékkal keresik a hibákat és hajlamosak a kicsit szar jeleneteket is vadul röhögve, nagyon-nagyon szar jelenetnek titulálni, hiszen tudatt alatt dolgozik az "igen, igen íme egy hírhedt UB film" élmény... -
Nyarlathotep #33208 "minden idők egyik legócskább filmje"
Ez azért erős túlzás... Uwe Boll legnagyobb hibája az volt, hogy játék adaptációkat csinált. Ha más néven csinálta volna a filmjeit, akkor nem lenne ez a divat utálat körülötte. Sok öreg, amerikai rendező sokkal szarabb filmeket csinál manapság, pl. az Ördögüző-William Friedkin legújabb filme a Bug, ami talán még egy Jancsó Miklós szintet sem ér el, pedig annál aztán tényleg nincs lejjebb! Ezért ovatosan a "minden idők egyik legócskább filmje" divat utálattal, mert ha végignézel Legjobbmagyarrendező-Jancsó, vagy egy Besugó-Szabó István filmet, akkor úgyhiszem kicsit megváltozik majd a véleményed! -
Hát a Bloodrayne (1)-t láttam régebben, és elmondható, hogy az talán minden idők egyik legócskább filmje. Komolyan kimeríti a szánalmasság fogalmát. Miközben nézem, nekem kényelmetlen. EZ egy igazi "katasztrófa film"! Bean ehhez képest [email protected]éstől sírva megnézős. 0/10
Sunshine - 6/10. A zene, és a képi világ felhúzta a hatosig.
Blades of Glory - 7/10. Nagyon jó vígjáték. Bolond történet, bolond karakterek, kegyetlen dumák (Watch my icy hot super slide...
). Viszont sajnos sok a sablonos dolog.
-
Najó megnézem énis ezt a "király" filmet, csakhogy korrekt legyek:D -
Én is múlt héten láttam, 1x nézhető, ötlet meg lopás (Blood Royal), ez nyílt titok, zene volt?? :) annyira semmilyen hogy már nem is emlékszem -
?:DDDd O_o -
Uwe Boll a király!
-
Nyarlathotep #33202 ?:DDD -
?:DDD -
Nyarlathotep #33200 Bloodrayne II Deliverance
Szerintem király volt! :)) A diszletek, ruhák nagyon profik, pár színész játéka viszont béna... itt is elbaszta a színész választásokat (szokás szerint) Uwe Boll, de ha egyszer végre lesznek normális színészei nem lesz baj! Szerintem még mindig az egyik legjobb europai filmes, a magyaroknál 1000szer jobb!
8/10 -
Indiana Jonest én sem láttam még. SW-t igen. -
Pedig van... :D
Star Wars-t sem láttam még... :D -
En nem hiszem el hogy van ember aki nem latta. -
passzek,..ilyenkor irigylem azokat akik nem látták, az úgymond "kötelezőket" -
Indiana Jones trilógia
Hát ez nekem valahogy kiamradt eddig az életemből, de most megnéztem őket DVD-n, és nagyon jól szórakoztam rajta... :)
9/10 -
Férj és férj:
Nos, a film értékeléssel lehet óvatosan kéne bánni, mert aztán jön a flame jelenség. Maradjunk annál, hogy vígjátéknak nagyon jó. -
lehet, hogy csak sokat vártam tőle?:) de akkor sem volt benne annyi és olyan jó poénok, mint a másik adam sandler filmben -
MAradjal ma' az tok jo film volt :D -
akkor megnézem.... -
waterboy
4/10
főleg a férj és férj után... -
Fantastic Four 2 -
Hat lol ez jobb volt mint az elso resz! Szorakoztato es keves a klise! -
vagy csak pénze van, meghívója meg nincs:D -
Pff...még fizet érte,és így a kockázat is nagyobb.
Egy okos ember... -
jaj hadjad már
-
nincs warez
az pedig hagyjátok nem "hadjátok" :| -
The Condemned
10/9
Ötlet nagyszerű, megvalósítás nagyszerű, zene tökéletes. Szereplők is. -
A szereplőkre gondoltam (akik még csak "rumored" státuszban vannak). :)
-
sg is írt már róla -
Hoppá, hoppá, ha ez igaz lesz, akkor egy mindenképpen érdekes és egyedi feldolgozásnak nézünk elébe. 
-
pont ezért nem mertem én sem értékelni, mert semmiben nem vagyok biztos :D -
éjjeli őrség után nem tudtam magam rávenni, hogy megnézzem. lehet bennem van a hiba, de nem bírtam felfogni mi történik a filmben :/ -
az volt kb a 3. film amit saját VHS-en láttam:D első a Zero Boys c. horror!!! még új volt a videó úgyhogy amikor egy új műszaki cikket veszek használatba és megcsap a jellegzete "új szag", akkor mindíg ez a film jut eszembe 
-
Nappali őrség...de nem tudom értékelni, mert nem tudom meghatározni az érzéseimet a filmel kapcsolatban