1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Z
    Elment a józan eszetek? Mégis mi a jó franc alapján húztok párhuzamot az én filmről alkotott véleményem, és az általatok említett Uwe Boll közutálat között? Fel sem tűnt, hogy Uwe Boll a rendezője. Amúgy meg ki a rák az az Uwe Boll?

Arról kb gőzöm sem volt, hogy eredetileg ez a Bloodrayne egy játék volt. Én a filmet láttam, arról tudok nyilatkozni. A színészi teljesítmény egy nulla, dacára a viszonylag normális szereposztásnak. És erről tehet a rendező is, nem csak a színészek.

Egyszerűen olyan béna harci jelenetek voltak, mint amilyeneket youtube-on látni, mikor a lúzer harcművészek szerencsétlenkednek. Botrányos! Továbbá a szövegkönyvet ki írta azokkal a párbeszédekkel? A drogos Ady Endre bekábítószerezve? Nevetséges, már ne is haragudjatok.

De ha kiálltok egy ilyen film mellett, ám legyen. Úgysem tudtok meggyőzni arról, hogy ez nem egy ócska film.