106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • LSG
    A Bábel meg egyszerűen csak üres. Három sztori minimálisan összekapcsolva.
    Hozzáteszem a rendező korábbi filmjei zseniálisak, de ez valamiért nem fogott meg. Szóval a Bábel nem egy kalap szar, csak egy egyszer nézhető film lett, szerintem.

A Bourne Ultimatum meg semmivel nem adott többet mint a második rész.
  • LSG
    Tényleg egy kalap szar!
  • Bucser
    Spec nekem 1 és 2 rész is itthon figyel DVD-n s a 3 rész is meg lesz véve amint kijön. és még nem láttam. dehát a kedvenc sorozatomat már csak be kell fejezni:)
  • Bucser
    Hagyjuk még mindig nem fogod fel....

A repülő csak hab volt a hülyeségek tortáján... De mondom fejezzük be a vitát.
  • Sephi
    Szvsz nem rossz de azt is ugy kene nezni hogy mindaharmat egymas utan vagy legalabbis kis szunetekkel. En pl nem lattam a harmast es mar a faxom sem tudgya mi tortent a elozo kettoben :D

Azt tudom hogy a pasi neve Bourne.

:DDDDDD
  • Riddick21
    Melyiket láttad a kettő közül? Hadd tippeljek: egyiket sem. A Bourne Ultimatum nem akciófilm, pláne nem bugyuta, a Bábelről meg életedben nem hallottál, ha ilyeneket írsz róla.
    Digitális szegénységi bizonyítványra hajtasz?
    Adjon neki valaki...
  • Riddick21
    Szerintetek a Bourne Ultimatum tényleg egy kalap szar, vagy csak szívattok? Ez most komoly? Csak kérdezem, no offense. Mi olyan rossz benne?
  • Sephi
    Szivembol szoltal , pont ezt akartam irni csak mashogy :DD
  • DoctorJohnson
    mondjuk a Bábel pont nem az, de az sem volt egy maradandó alkotás, a másikról meg ne is beszéljünk :)))
    (ugyanis egy kalap szar :DDDDDD)
  • otrosinka
    el van nézve............
  • magus
    Persze egy olyan helyen, ahol a Bourne Ultimatum és a Bábel sem jó film, ott min csodálkozom...

??!?!?!:D D:D: D:D:D :D: :D

én kérek elnézést, hogy nem szeretem a bugyuta akciófilmeket : D D
  • shaba23 #33485
    nem a tájékozottság a baj:) az én szórakozásomat nem rontja, ha te ennyire kritikus szemmel nézel filmet:) tiédet viszont tuti:) én jól szórakoztam a dajhard4en, szartam bele, hogy a repülő tudja-e amit csinált:)
  • Kmarha
    hello

forum szabályzat

Megnézed? Kösziii
    Betartod? Kösziiiii

Addig is bye bye
  • maszek
    helllo

http://bradazz.extra.hu

Megnézed? Kösziiiii
    Regisztrálsz is? Kösziiiiiiiiiii
    :)))
  • DoctorJohnson
    lájtszébör lesz az :)
  • Sephi
    BUCSER!!! DUAL LAJTSZVORD!!!!
  • Bucser
    Bocsánat, hogy a bizonyos témákban tájékozott vagyok....
  • Istencsászár
    Ezzel viszont egyet értek, tegnap végre megnéztem az írásod miatt, és elég monumentálisra sikeredett, mármint a történet, zseniális, fordulatos és bonyolult, és igaz az FBI-os trükk már elég átlátszó:)
  • Sephi
    Meg dual szeber pew pew JEDI!!!11
  • shaba23 #33477
    jah, ha egyes emberek úgy ülnek le filmet nézni, hogy előtte beülnek könyvtárba és átnyálazzák a filmben előforduló "témák" szakirodalmát:)
    Fantasy filmet ne is nézzetek, mert abban meg tűzokádó sárkányok vannak, sőt Sci-fi-ben meg lájtszpíd!!!!
  • Sephi
  • Z
    Gyerekek fejezzétek már be pls. Ez a vita most kb olyan, mint egy csapat ovis veszekedése. EZ A SZÁNALMAS...
  • Bucser
    Nem, de tudom, hogy milyen gépágyú van egy F-35B-ben és tudom, hogy a Vulcan 20 mm-es lövedékei (amiket évtizedek óta használnak a Marine-ek az Air Force és a Navy különböző tíupusai) nem szedik szét így azt a kamiont Lévén láttam már a fegyver éleslövészetéről képeket. (pláne, hogy ilyen közelről nem tüzelnek vele, mert félő, hogy a robbanás és a lövés következtében leváló darabok tönkreteszik a hajtóművet ami egy egyhajtóműves típus esetén halálos. Ez meg Doktrína és része az összes fegyvernem kiképzési programjának.)

Talán az A-10-es GAU8-asa igen, de azért az más kategória.

ÉS hogy az akciófilmektől ne várjunk sokat.

Anyit vártam tőle amit a Die Hard 1-2-3 nyújtott semmivel sem többet.

Ezt nem kaptam meg. Nagyon nem.

Téma részemről lezárva.
  • Seten

Najó de hát az akciófilmektől tényleg ne várjunk túl sokat.

Amúgy voltál már F-35-ös tesztrepülésen? Már, hogy tudod, hogy miket tud?!

• Gladiator
    Nem a Die Hardról van szó, hanem bármelyik filmről. Olvasgass vissza, nézd meg a kommentjeidet. Ha valakinek nem tetszik az a film, ami neked, akkor te is mindenkit lehülyézel, hogy milyen szar ízlése van és nem ért a filmekhez.
  • Sephi
    Ugyanaz mint en? Ne sertegess kerlek , en nem szoltam hozzad.

En meg hol vedtem/tamadtam a Die Hard-ot?
  • Gladiator
    Riddickkel ne próbáljatok szót érteni Die Hard ügyben, lehetetlen. Ugyanaz, mint Sephi. Nézzetek be a Die Hard topikjába, onnan spec bannolva lett miután elragadtatta magát. Kifejezetten vicces:)
  • Bucser
    De mégis közelebb áll a valósághoz mint bármely Schwarzenegger/Stallone film. Nem úgy mint a 4-ben. Itt Stallone símán lehetett volna McClane.

33468: igen bocs ez a szó volt a fejemben és a másik végletre véletlenül a szonímáját használtam:D Szóval valahol a hideg valóvilágbeli realitás és a feltuningolt akcióképzelet között mozog.

Így akartam írni:)

btw: tök felesleges ízlésekről és pofonokról vitatkozni. Mást vártam a filmtől amit kaptam. szögesen eltért. Ezért lepontoztam és megindokoltam. Véleményekről, benyomásokról vitatkozni meg hülyeség.
  • Seten

Egyébként a "realitás" és a "valóság" szó nem ugyanazt jelenti? :)

• Seten

"realitás és a valóság között mozgott"?

Amit McClane az első háromban leművelt, na az igen messze áll a realitástól! :)

• Bucser

Ha Valós akciót akarok ltni akkor megnézem a Thin Red Line-tvagy a Black Hawk Down-t vagy éppen a Full Metal Jacketet.

A Die Hard 4.0-val ki akartam kapcsolódni. de annyira nem illett bele a Die hardról bennem élő képbe hogy zavart.

Tömören és röviden ennyi.

A Die Hard mindig valahol a realitás és a valóság között mozgott egy emberi főhőssel. Itt McClane terminátor volt nem ember...
  • Bandew
    "És tény, hogy van, akit ez zavar, de az ne a Die Hardot kritizálja, hanem az egész műfajt, a John Woo filmektől kezdve a Schwarzenegger/Stallone állatságokon keresztül a jó öreg Chuck Norris filmekkel bezárólag."

Én ezzel nagyon nem értek egyet! Nekem tetszett a Die Hard 4.0, de ha valakinek nem tetszett, mert szerinte hülyeségekből állt, az miért utálná az egész műfajt? Vagy most csak bevágtad a durcit és próbálod őket beskatulyázni? Én elolvastam Bucser véleményét, nem értettem vele egyet, de magával a véleménnyel nem volt semmi bajom. Egyértelműen leírja, hogy mi nem tetszett neki, nem pedig csak úgy fikázgat.
    A régi akciófilmeknek pedig megvan a maga varázsa/nosztalgiája ami miatt szeretjük. Nem beszélve arról, hogy pl. Schwarzi alatt elég sokat alakult a műfaj és újdonsága miatt nem volt velük bajunk. Ha valaki ezt már megunta és reálisabb akcióra vágyik, azzal nincs semmi baj. Nekem teljesen mindegy. Ha tetszik akkor nem foglalkozom vele, ha nem tetszik, akkor meg valószínüleg másért nem tetszik. De ha valakinek a realitás hiánya miatt nem tetszik, az az ő dolga.
    John Woo filmjei igen gyakran sci-fi beütésűek, vagy "meseszerűek", az emberek repkednek, kecsesen harcolnak egymással és a háttérben minig meghúzódik egy "örök ellenség, végzetes küzdelem" szál, ami miatt az egész inkább mítikus. Schwarzi pedig nem az a karakter, mint McClane, ő a robosztus és legyőzhetetlen, McClane ezzel szemben tényleg sebezhetőbb, nem úgy mint a 4. részben, szóval ebben Bucsernek igaza van. Ez kicsit tényleg megtörte a hangulatot nálam is.
  • Bucser
    "Jajaja... Nekem mindenesetre úgy tűnt, hogy a repülőgép éppen néhány másodperccel korábban lőtte szarrá az egész kamiont, ahol így aztán átjárás lett minden, akármi és bármi között is"

NA ja a gond, hogy a repülőgép ilyenre nem képes. pláne a vadászgép.

Az én emlékeimben nem ennyire gagyizónak élt a Die Hard sorozat ennyi erővel leülhettem volna megnéni a vadak Ura sorozatot is, mert kb ennyire látványos és ennyire szar. Az első részeknek volt stílusa. ennek szánalmassága volt nem stílusa.

( Jahh McClane kiugrik az autóból ami éppen felszállósebességen robog.. ahhan és még neki is vágódik egy másik hátuljának és még egy kurva ficama sem lesz....

Mindenkit kinyírnak körülötte csak őt nem. Ilyen kifejezett sztárolásaok egyik részben sem voltak. Mindig figyeltek arra, hogy csak nüanszokkal élje túl... itt mintha bekapcsolták volna a GOD mode-ot. túlzásba lett víve az egész.

Az első 3 részt szívesen nézem bármikor újra. ezt em mert a nyílvánvaló faszságok idegesítenek. Túl sok volt belőlük... mint amikor egy komikus túl vicces akar lenni és átmegy bunkó, tapló, parasztba és a végén senki nem röhög....

A Személyeskedést drága filmkritikus úr s minden igazság hordozója meg el lehet hagyni. De ennyi erővel ezt a filmet akár Michael Bay is rendezhette volna annyi bújtatott reklám, következetlenség és neogagyi technobuzulás volt benne...
  • Riddick21
    LOL, nem hozza be a képet nálad? Másnál sem? (Die Hard 4.0 Unrated Collector's Edition borító egyébként)

Precision: kifejtettem már a Die Hard-dal kapcsolatos véleményémet korábban részletesen, normálisan, de maga a tény, hogy egy akciófilmet sem tudnak egyesek normálisan értelmezni és elhelyezni a neki szánt helyen, azért kinyitja a bicskát a zsebemben. Amúgy meg a srác írta előttem (Gladiátor), hogy itt nem szerették a Bábelt.
    És ugyan mind az ízlés, mind a szubjektivitás fogalmával tisztában vagyok, sokkal kártékonyabbnak érzem az olyan jellegű posztokat, mint "ízlések és pofonok, úgyhogy részemről ennyi". Mert ezzel vannak tele ezek a felebaráti szeretettől duzzadó fórumok, aminek kb. semmi értelme. Úgyhogy az imént felvázolt, ócska kis gondolatmenet híveinek kellene inkább abbahagyniuk a fórumozást, lévén jelenlétük semmit nem ad hozzá a témához, hisz' a vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van.

Majd ha lesz időm, talán nekifutok Bucser hülyeségeinek, de addig is egyik kedvencem:
    "mondjuk az sem volt számomra világos, hogy mcClane hogy esett vissza a kezelőerembe a kamion cockpitjából..... ott nincs átjárás különben a kamion nem tudna fordulni..."

Jajaja... Nekem mindenesetre úgy tűnt, hogy a repülőgép éppen néhány másodperccel korábban lőtte szarrá az egész kamiont, ahol így aztán átjárás lett minden, akármi és bármi között is

És a Die Hard sorozat hajmeresztő túlzásai nem a 4. résszel kezdődtek, sőt, nem is ebben a részben néznék leginkább hülyének a nézőt (ha nem éppen a szórakoztatás, hanem mondjuk Bucser idegesítése lenne a céljuk),hanem a másodikban. És onnantól kezdve. És tény, hogy van, akit ez zavar, de az ne a Die Hardot kritizálja, hanem az egész műfajt, a John Woo filmektől kezdve a Schwarzenegger/Stallone állatságokon keresztül a jó öreg Chuck Norris filmekkel bezárólag. Mindent, mert mindnek az alapja ugyanaz: kikapcsolni, szórakoztatni, látvánnyal, lazasággal, férfias meneteléssel: egy túlpörgetett Marlboro reklám az összes.
    Ennyit tudni a minimum.
  • shaba23 #33462
    egy kicsi, fekete keretes négyzetnek?
  • precision
    na, nem kéne általánosítani meg lenézni embereket azért mert egy film nem jön be nekik...ha vkinek nem jönnek be a tulságosan unrealisztikus jelenetek akkor nem jönnek be neki és kész...attól még, hogy te emiatt szánalmasnak nevezed őket, nem lesz ám igazad

"Persze egy olyan helyen, ahol a Bourne Ultimatum és a Bábel sem jó film, ott min csodálkozom..."

Ha nem ismered azt a fogalmat hogy ízlés és hogy szubjektivitás inkább ne fórumozz...ez gondolat csere...ha mindenkinek ugyanaz lenne a véleménye, unalmas, szürke lenne a világ

nőjj fel, és ha egy neked tetsző filmet valaki leszól, ész érvékkel és az isten szerelmére, vmi stílussal mondj ellenérveket, vagy írd le hogy neked az miért tetszik, és ne az embert szidd mert ő azt mondta, hanem mondd el hogy miért nem értesz vele egyet

OMG OMG OMG!

OFF vége. PEACE!
  • Riddick21
    Nevetségesek vagytok ezzel a Die Hard fikázással. Aki a repülős jelenetet sokallja, azt még megértem, rezeg a léc tényleg, de mond az nektek valamit, hogy akciófilm? Miért keresgéltek realitást ezekben a filmekben? Nézzetek Discovery Channelt, ott talán van, de ezek nem erről szólnak. És egyébként is: a 4.0 minden eleme logikus fokozása a 3. résznek, nincs kivétel. Ott is volt egy halom ökörség, de kit érdekel? Szánalom ilyenen lovagolni...
    Persze egy olyan helyen, ahol a Bourne Ultimatum és a Bábel sem jó film, ott min csodálkozom...

Inkább örülnétek ennek:
  • Gladiator
    Babel

Itt olvasgatva senkinek sem tetszett, nekem kifejezetten bejött, egyáltalán nem éreztem vontatottnak. Mondjuk nekem tényleg bábeli zűrzavar volt a film, mert az elején azt hittem, hogy nincsen felirat, mert hát szokott úgy lenni filmekben, hogy az idegen népek beszédeit nem fordítják. Aztán egy 30-40 perc után már kezdett idegesíteni, hogy rohadtul nem értek semmit, így megpróbáltam rátenni feliratot. És láss csodát:D

Bridge to Terabithia

Erre meg mindenki azt mondta, hogy milyen jó, meg nem is gyerekmese. Eleinte baromira untam, mint kb. a Narniat, de a vége az tényleg ütött. Még így is, hogy tudtam mi fog történni, teljesen meghatott.
  • Bandew
    Mondjuk amikor zuhan egy emeletet és megkapaszkodik a szellőzőben, nem éppen reális (ha az első részbe bele akarnánk kötni, amit én nem akarok).
  • Bucser
    Szerintem nézd meg újra az első részt... McClane minden volt csak a megyek lövök Terminátor ami itt volt nem...