1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    LOL, nem hozza be a képet nálad? Másnál sem? (Die Hard 4.0 Unrated Collector's Edition borító egyébként)

Precision: kifejtettem már a Die Hard-dal kapcsolatos véleményémet korábban részletesen, normálisan, de maga a tény, hogy egy akciófilmet sem tudnak egyesek normálisan értelmezni és elhelyezni a neki szánt helyen, azért kinyitja a bicskát a zsebemben. Amúgy meg a srác írta előttem (Gladiátor), hogy itt nem szerették a Bábelt.
    És ugyan mind az ízlés, mind a szubjektivitás fogalmával tisztában vagyok, sokkal kártékonyabbnak érzem az olyan jellegű posztokat, mint "ízlések és pofonok, úgyhogy részemről ennyi". Mert ezzel vannak tele ezek a felebaráti szeretettől duzzadó fórumok, aminek kb. semmi értelme. Úgyhogy az imént felvázolt, ócska kis gondolatmenet híveinek kellene inkább abbahagyniuk a fórumozást, lévén jelenlétük semmit nem ad hozzá a témához, hisz' a vélemény olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van.

Majd ha lesz időm, talán nekifutok Bucser hülyeségeinek, de addig is egyik kedvencem:
    "mondjuk az sem volt számomra világos, hogy mcClane hogy esett vissza a kezelőerembe a kamion cockpitjából..... ott nincs átjárás különben a kamion nem tudna fordulni..."

Jajaja... Nekem mindenesetre úgy tűnt, hogy a repülőgép éppen néhány másodperccel korábban lőtte szarrá az egész kamiont, ahol így aztán átjárás lett minden, akármi és bármi között is

És a Die Hard sorozat hajmeresztő túlzásai nem a 4. résszel kezdődtek, sőt, nem is ebben a részben néznék leginkább hülyének a nézőt (ha nem éppen a szórakoztatás, hanem mondjuk Bucser idegesítése lenne a céljuk),hanem a másodikban. És onnantól kezdve. És tény, hogy van, akit ez zavar, de az ne a Die Hardot kritizálja, hanem az egész műfajt, a John Woo filmektől kezdve a Schwarzenegger/Stallone állatságokon keresztül a jó öreg Chuck Norris filmekkel bezárólag. Mindent, mert mindnek az alapja ugyanaz: kikapcsolni, szórakoztatni, látvánnyal, lazasággal, férfias meneteléssel: egy túlpörgetett Marlboro reklám az összes.
    Ennyit tudni a minimum.