1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Bucser
    "Jajaja... Nekem mindenesetre úgy tűnt, hogy a repülőgép éppen néhány másodperccel korábban lőtte szarrá az egész kamiont, ahol így aztán átjárás lett minden, akármi és bármi között is"

NA ja a gond, hogy a repülőgép ilyenre nem képes. pláne a vadászgép.

Az én emlékeimben nem ennyire gagyizónak élt a Die Hard sorozat ennyi erővel leülhettem volna megnéni a vadak Ura sorozatot is, mert kb ennyire látványos és ennyire szar. Az első részeknek volt stílusa. ennek szánalmassága volt nem stílusa.

( Jahh McClane kiugrik az autóból ami éppen felszállósebességen robog.. ahhan és még neki is vágódik egy másik hátuljának és még egy kurva ficama sem lesz....

Mindenkit kinyírnak körülötte csak őt nem. Ilyen kifejezett sztárolásaok egyik részben sem voltak. Mindig figyeltek arra, hogy csak nüanszokkal élje túl... itt mintha bekapcsolták volna a GOD mode-ot. túlzásba lett víve az egész.

Az első 3 részt szívesen nézem bármikor újra. ezt em mert a nyílvánvaló faszságok idegesítenek. Túl sok volt belőlük... mint amikor egy komikus túl vicces akar lenni és átmegy bunkó, tapló, parasztba és a végén senki nem röhög....

A Személyeskedést drága filmkritikus úr s minden igazság hordozója meg el lehet hagyni. De ennyi erővel ezt a filmet akár Michael Bay is rendezhette volna annyi bújtatott reklám, következetlenség és neogagyi technobuzulás volt benne...