106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sephi
    Rush Hour 3 -

Na most kerdem en. Mivel volt ez rosszab mint az elozo ketto? SEMMIVEL! Sot az elso es a harmadik a legjobbak es aztan a masodik. Egy kellemes vicces vigjatek (Roman Polanski:DDDDD) amit siman meg lehet nezni moziba is.

En jokat kacagtam es nem zavartak a klisek :D
  • Kmarha
    Khm, Apocalypto csak látványos film, a hangulatát is csak a látvány, a helyszínek, a kamerázás adja. Története nyúlfaroknyi, és főleg ahoz nincs semmi köze, amire az ember a címe, és Mell Gibson álltal adott interjuk alapján várt (szinte semmi betekintés abba a kultúrába, bár látthatjuk hogy már akkor is létezett az orális szex.. lol mekkora jelenet volt az :D ... semmi magyarázat arra, hogy mi lett a törzsekkel, a birodalommal, hogy hogyan veszett el.. semmi. Csak egy kis család szenvedése abból a kegyetlen világból). Hja és látthatjuk hogy a Rambo style már akkor is létezett :)

Ettől függetlenül szerintem nem éri meg kihagyni, mert tényleg, a maga nemében szép film. Csak ne várj túl sokat tőle.

Azték nyelvet ismerök meg elönyben! :)
  • Sheltem
    Éjszaka a múzeumban(vessetek meg de nekem nagyon tetszett) 9/10
    Verdák(még csak most láttam ez van) 9/10
    Pókember 3 Látvány 10/10 Film 2/10
    Mission impossible 3 6/10

Ma meg megnézem terveim szerint az Apocalypto-t ugyanis a 2 utolsó film után amit felsoroltam végre meg akarok nézni egy remélhetőleg jó(nem csak látványos) filmet is
  • Kmarha
    valahol korábban már irtam róla egy hosszabb jelentést, annyira nem volt maradandó hogy minden részletére emlékeznék.

De arra tisztán, hogy kiszámítható, unalmas film volt.

És megijednem sem sikerült igazán. A parás jelenetek nálam nem azt jelentik, hogy nini, ott egy ember, kimászik az ablakon, vaj mit csinálhat? HJAAAJ, KIUGROTT! de megrémültem. :)

Szinte minden jelenete már ezerszer látott klissé volt. Valami bajom volt a logikájával is, de szerintem az csak amiatt, mert a végét több féle képpen is lehetne értelmezni. Nem tudom.

Nekem nagyon nem jött be. Egy horrortól nem azt várom el, hogy bealtasson.
  • SötétBarom
    Why?
  • Kmarha
    Az utóbbi idők legnagyobb csalódása. Pedig a főszereplő személye nagyon kecsegtető volt. Gondolom a forgató könyvet olvasva ő se hitte hogy ilyen szar film lesz belőle.

szerintem :)
  • SötétBarom
    Most láttam az 1408-at, szerintem nagyon egyben van.. Az utóbbi időkből az egyetlen olyan parás film, ahol nem irritált annyira a főhős, hogy a halálát kívántam :)
  • raymond01
    Pedig az első kettő szerintem is kötelező kategória! Nekem még videókazin is meg van.

Nekem a 3. Bourne is tetszett! Bár már elégé olyan érzése van az embernek hogy már az utolső bőrt is lehúzzák a storiról!
  • shaba23 #33608
    most bajd megdobálnak sárral, hogy nem láttad az első két részt, aztán meg azokat dobálják meg, mert miaz, hogy számonkérik :D

Bourne rejtély
    Bourne csapda
    8/10

könyvben jobb volt
  • Kmarha
    ohhooo.. első rész kötelező. A legjobb mindközül! Csak eredeti nyelven!
  • barnie1990
    Értem,nekem nem esett le,mert csak a 3-4. részt láttam,azokat is szinkronosan.Majd pótolom.
  • Kmarha
    még a Die Hard hype idejéről marad kövület.
  • Kanál
    john mcclane for lájf
  • desigo
    CSOCSOtól kérdezd :)
  • barnie1990
    OFF

Már régóta szúrja a szememet,de most végre megkérdem:
    Kinek az ötlete volt a banner alatt a jippikájé madafa és hogy jön ez ide?

ON
  • Kmarha
    TMNT

Nem tudom, miért szidták annyira.. nekem nagyon bejött. Jó volt nosztalgiázni kicsit. :) Mondjuk April fiatalságával nagyon nem voltam kibékülve, de hát semmi sem lehet hibátlan.
  • raymond01
    Ha már filmekről van szó, most láttam hétvégén a War-t és nekem bejött bár az elején tartottam tőle hogy el lesz túlozva majd szgépes trükkös jelenetekkel de sztem nem. Nekem kellemes csalódás volt.

Csakúgy mint az új Resident evil
    mind2 7/10
  • barnie1990
    Hát egy filmet nem is illene fikázni...
  • Real13
    Ikegami!Na így korrekt.Nem a fika megy,hanem elismered,hogy neked találták ki.Úgy kell azt.
  • ikegami
    Fountain

Alig bírtam ki. Nem nekem való.
  • Bucser
    Mindkettő élvezhető:) Talán a Deep Impactból kihagyhatták volna frodót:D
  • whiskeyman
    Armageddon
  • Riddick21
    Armageddon
  • Gladiator
    armageddon
  • Z
    Kérdés: Deep Impact vagy Armageddon?

Természetesen csak azok írjanak, akik mind a kettőt látták már.
  • Z
    Határozottan nézhető kategória, de szerintem nem Sandler viszi a prímet, sőt. Egyik nagy kedvencem Adam Sandler,
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    de az a családját terrortámadásban vesztett, megmakkant muki
    szerep szerintem nem passzolt neki.

Viszont Don Cheadle játéka nagyon tetszett. És ahogy elnéztem a filmográfiáját (így írják a filmes munkásságot? :D) jó pár értékesnek tűnő filmjét kihagytam. :(

Jah, és a "csúzliszájú Aerosmith énekes-lány-elf-Liv Tyler"-t se csíptem. Viszont Sutherland üde színfolt volt, mégha csak olyan rövid időre is.

8-ast azért nálam is megkapja, mert a film maga elég jól sikerült.
  • jefferson83
    Azt én is kiemelném, nekem is bejött a képi világa. Azonban a Levelek Iwo Jimából sokkal jobban sikerült sztem. Azt se hagyja ki senki.
  • Z
    Megnéztem a port-on lévő képeket a filmből. Azok tetszenek. Én szeretem az ilyen alultelített/fakó, nagy kontrasztos felvételeket.
  • Kanál
    Üres városra fordították ;|
  • whiskeyman
    bár a magyar címében nem vagyok biztos
  • whiskeyman
    Reign Over Me / Megáll a világ

Adam Sandler, Don Cheadle (dráma)

User Rating: 8.0/10 (11,177 votes)

nekem is tetszett
  • desigo
    Flags of Our Fathers 8/10

no comment...
  • Real13
    De jót nevettem rajtatok emberek:)
    Egyszerűen mindegyikőtök be van szűkülve,és csak a saját maga véleményét nézi.Fogadjátok el már másét.I.C.Ram-nak sem azért írtam,hogy hülye,mert nem tetszett neki a Death Proof.(amit én imádok)Hanem azért,ahogyan írt róla,meg QT-ről.Vitatkoztok itt ízléseken meg sértegetitek egymást.Mindegyikőtök más filmszemléletet képvisel.Haggyátok rá.Észérvekkel lehet vitázni,de egymást sértegetni tök felesleges.Akkor van gond,amikor valaki,mint a hótbarom,beront ilyen szöveggel,hogy túlhypeolt majom stb.
    Én úgy kb.2 évvel ezelőttig a szokásos magyarországi színvonalon voltam filmes téren...Amerikai pite,meg Német pite,jeeeeeeeeeee!
    2 és fél évvel ezelőtt kezdtem el járni egy másik fóürumra,ahol elkezdtem olvasgatni a filmes részleget,és elkezdtem érdeklődni komolyabban a filmek iránt.Irogattam,nézegettem filmeket,főleg a populiárisabb irányvonalat.Az igazi megvilágosodás az a nyári nap volt,amikor megtekintettem a két Kill Billt.24 órán belül kétszer mindkettőt.Na,ott kezdtem el behatóban filmezni,és ott lettem QT fanatikus!Megnéztem a többi filmjét,Ponyvát 8*,a két Kill Bill 6*,Reservoir 4*,Jackie Brown 3*,Death Proof 5*..elkezdtem nézni a komolyabb filmeket,Keresztapa-t(még ha nem is a legkeményvonalasabb,a nagyátlag már ezt is hót unalmasnak találja...)stb..azóta rengeteg élménnyel gazdagodtam,van már 118 eredti DVDm,filmes blogot írok stb.
    Nagyon szeretem a komolyabb filmeket,de továbbra sem vetem meg a blockbustereket,remekül szórakoztam a TF-en is,Csúcsformában 3-on is.Nem azt várom tőlük,hogy jók legyenek,hanem hogy szórakoztassanak.Csúcsformában 3 Rottentomatoes-on 20%-on áltt meg.Kritikai szempontból kb annyit ér..nulla újdonság,történet..de szórakoztató!!!(ellentétben a TAXI 4-el,na az rossz:).Vagy a Resident Evil 3..dettó.De szórakoztató!Soha nem adok ilyen filmeknek 7-nél többet,nekem az a választóvonal kb,odáig mehet el egy nulla eredetiség film..
    Az a lényeg:Mindenki,aki filmet néz,azért nézi,hogy szórakozzon,vagy éppen komolyabb filmeseknél,hogy elgondolkozzon a filmen,egy élménnyel legyen gazdagabb.Nem lehet mindenki véleményévél egyetérteni,nem is muszály,de normális keretek között is meg lehet tárgyalni,és ki tudja,lehet,hogy az a gyerek,aki most Túlhypolt majomnak nevezte QT-t,pár év múlva elismeri a tehetségét,mert lát egy olyan filmet,ami annyira megfogja,hogy komolyabban filmezzen,és észérvekkel támassza alá,hogy mi tetszett neki egy filmben.Na,én szóltam.)
  • jefferson83
    Rég láttam mindkettőt, már ideje felfrissíteni. A hétvégén megnézem a második részt is, majd beszámolok róla a felelevenítés után. Lehet kellemesen csalódom :)
  • gszp
    Riddicknek:

Amikor megnéztem a Halálbiztost, azt mondtam, hogy ez az a film, amit a következő két évben legalább huszonötször meg fogok nézni. Majd a napokban megtekintettem a Terrorbolygót, és csak annyi jutott eszembe, hogy bezony, tévedni tényleg emberi dolog. :)

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Rose McGowan pedig simán a világ legjobb nője, még fél lábbal is!
  • [Jakuza]
    Rush Hour 3 5.5/10
    Velemenyem szerint a 3 resz leggyengebb tagja.
    0 tortenet. Meg szerencse, hogy neha van par humoros resz, mert kulonben a nezo elaludna.

• artschiatwork
    Férj és férj
    8/10

Bár nem igazán szeretem Adam Sandler-t, ez nem volt rossz :)
  • Bucser
    Nem én állítom ki magamról, hogy "tudom a tuttit gyerekek!!! Én megmondom mi a jó!! és mi miért olyan amilyen!!!"
  • Bucser
    Gondolom nem szoktál amerikai focit nézni.....

Élő meccs közvetítésén nem egyszer, nem kétszer, nem háromszor láttam olyat, hogy utolsó másodpercekben nyerik meg ameccset egy touchdownal vagy egy 2 point conversationnel. Olyat is láttam már, hogy a 2. számú irányító egy sérülés hozományaként kap esélyt a csapatnál és kúrvára beválik és utána elviszik más csapathoz. (csak hogy a legfrissebb ilyet mondjam Matt Schaub, vagy Joey Harrington)

Alternatíva tudom jól mit jelent ez a szó: Más lehetsőgé választása. De még midnig csak szóvadáaszatot tartassz ahelytt, hogy érdemben reagálnál a HSZ-re. A személyt próbálod megsemmisíteni a vélemény megváltoztatása helyertt.

érveléstechnikában 0 vagy barátom.
  • barnie1990
    Short Bus

Csak 3 dolgot mondanék a filmmel kapcsolatban:

1.lelőném azt aki ilyen filmeket ad ki
    2.bármi is legyen benne,azért végignéztem
    3.egy időre elég az ilyen filmekből (aki ismeri,tudja miről beszélek)