[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Real13 #33584 De jót nevettem rajtatok emberek:)
Egyszerűen mindegyikőtök be van szűkülve,és csak a saját maga véleményét nézi.Fogadjátok el már másét.I.C.Ram-nak sem azért írtam,hogy hülye,mert nem tetszett neki a Death Proof.(amit én imádok)Hanem azért,ahogyan írt róla,meg QT-ről.Vitatkoztok itt ízléseken meg sértegetitek egymást.Mindegyikőtök más filmszemléletet képvisel.Haggyátok rá.Észérvekkel lehet vitázni,de egymást sértegetni tök felesleges.Akkor van gond,amikor valaki,mint a hótbarom,beront ilyen szöveggel,hogy túlhypeolt majom stb.
Én úgy kb.2 évvel ezelőttig a szokásos magyarországi színvonalon voltam filmes téren...Amerikai pite,meg Német pite,jeeeeeeeeeee!
2 és fél évvel ezelőtt kezdtem el járni egy másik fóürumra,ahol elkezdtem olvasgatni a filmes részleget,és elkezdtem érdeklődni komolyabban a filmek iránt.Irogattam,nézegettem filmeket,főleg a populiárisabb irányvonalat.Az igazi megvilágosodás az a nyári nap volt,amikor megtekintettem a két Kill Billt.24 órán belül kétszer mindkettőt.Na,ott kezdtem el behatóban filmezni,és ott lettem QT fanatikus!Megnéztem a többi filmjét,Ponyvát 8*,a két Kill Bill 6*,Reservoir 4*,Jackie Brown 3*,Death Proof 5*..elkezdtem nézni a komolyabb filmeket,Keresztapa-t(még ha nem is a legkeményvonalasabb,a nagyátlag már ezt is hót unalmasnak találja...)stb..azóta rengeteg élménnyel gazdagodtam,van már 118 eredti DVDm,filmes blogot írok stb.
Nagyon szeretem a komolyabb filmeket,de továbbra sem vetem meg a blockbustereket,remekül szórakoztam a TF-en is,Csúcsformában 3-on is.Nem azt várom tőlük,hogy jók legyenek,hanem hogy szórakoztassanak.Csúcsformában 3 Rottentomatoes-on 20%-on áltt meg.Kritikai szempontból kb annyit ér..nulla újdonság,történet..de szórakoztató!!!(ellentétben a TAXI 4-el,na az rossz:).Vagy a Resident Evil 3..dettó.De szórakoztató!Soha nem adok ilyen filmeknek 7-nél többet,nekem az a választóvonal kb,odáig mehet el egy nulla eredetiség film..
Az a lényeg:Mindenki,aki filmet néz,azért nézi,hogy szórakozzon,vagy éppen komolyabb filmeseknél,hogy elgondolkozzon a filmen,egy élménnyel legyen gazdagabb.Nem lehet mindenki véleményévél egyetérteni,nem is muszály,de normális keretek között is meg lehet tárgyalni,és ki tudja,lehet,hogy az a gyerek,aki most Túlhypolt majomnak nevezte QT-t,pár év múlva elismeri a tehetségét,mert lát egy olyan filmet,ami annyira megfogja,hogy komolyabban filmezzen,és észérvekkel támassza alá,hogy mi tetszett neki egy filmben.Na,én szóltam.)