106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Na már mér?
Mert rühellem a főszereplő fejét?
Mert rühellem a nyilatkozatait, a családi életéről szóló melodrámákat és mindent ami vele kapcsolatos???
Leszarom milyen színész (semmi extra amúgy), nekem egy ilyen beteg seggfej ne parádézzon a vásznon, legalábbis én tuti nem fizetek érte. Főleg azért, mert az én pénzemből neki jutó pár centet is abba a rühes "egyházba" teszi be..."
Szerintem tedd le a Story magazint és fújd ki magad, ahelyett, hogy itt tovább égnél. Érdekes módon én csak annyit tudok Cruise-ról, hogy ennek a scientológiai egyháznak a tagja, ahogy jónéhány másik híres színész is. Nem olvasok és nem nézek bulvárt, semmilyen minőségben.
De fantasztikus elveid vannak, remélem beledöglesz a nagy következetességbe! Gondolom minden színészről vágod, hogy "tag-e", avagy sem. Mert ugye mi van, ha vki olyan ember filmjeire fizetsz be, aki szintén vmi vallási fanatikus, "jézusos" vagy ilyesmi...
Adjak kölcsön egy kis intelligenciát? -
Na már mér?
Mert rühellem a főszereplő fejét?
Mert rühellem a nyilatkozatait, a családi életéről szóló melodrámákat és mindent ami vele kapcsolatos???
Leszarom milyen színész (semmi extra amúgy), nekem egy ilyen beteg seggfej ne parádézzon a vásznon, legalábbis én tuti nem fizetek érte. Főleg azért, mert az én pénzemből neki jutó pár centet is abba a rühes "egyházba" teszi be...
-
Hát ha ezért nem nézel meg egy filmet akkor te még hülyébb vagy mint Tom...:D -
Semmi.
Tán jobban értelmezhető a mondat így:
"EGY idegbeteg vallási fanatikus filmjét nem nézem meg" -
Seten #33732
Mondjuk arra kíváncsi vagyok, hogy mi köze a náciknak a szcientológiához?!
-
Nálam a tomigyerek kiverte a biztosítékot, idegbeteg vallási fanatikus filmjét nem nézem meg :) -
Tom Cruise főszereplésével már készül egy Stauffenbergről (Hitler elleni robbantásos merénylet elkövetője) szóló film. Alig várom!
Link: Valkyrie -
A Machete film tényleg el fog készülni!! Erről is lehetett olvasni több helyen, lehet h itt az SG-n is. Rodriguez utólag látott benne fantáziát és leforgatja a filmet, de csakis otthoni szórakoztatásra (DVD-re). Tehát moziban nem lesz. Erre utal az IMDB-n a filmcím után lévő (v) betű. -
most még jobban összezavarsz, esküszöm, nem értem mit akart...
vagyok...
-
War
Szódával elmegy. 6/10
-
remélem láttátok, ha nem akkor íme -
:))))))))))
Azért fontosak a dátumok, és a kolléga azért emelte ki, mert 2004-ben még készítettek jó filmeket, de 2006-ban egyetlen egyet sem....
...mint az közismert.

-
Színészileg, ember. Könyörgöm, szövegértelmezés?
És mibe nem mész bele? Most miért jössz itt a készítési dátumokkal, én is nagyon jól tudom, hogy melyiket mikor csinálták. -
Lipi1980 #33723 Méghogy Danny Glover cipelte a hátán a filmet???
Hát én egyátalán nem Mr. Glover miatt néztem meg a Fűrészt...
Inkább bele sem megyek, pláne hogy a az általad említett Unknown film 2006-os, míg a Fűrész 2004-es!
Azért érdekesnek tűnik a film sztorija, és kiváncsivá tettél!
Megnézem... -
Unknown
Kár, hogy akkora hype lett a Fűrészből. Ennek a filmnek az alapsztorijára is legyint majd mindenki, hogy "óóó, fűrészkoppintás"... Pedig dehogy.
5 férfi egy raktárépületben. Lassan magukhoz térnek, egyenként, semmire nem emlékeznek... Csak képek villognak a fejükben, de valahogy odakerültek. Egyiküknek lőtt sebe van, egy másik megkötözve, mindenhol dulakodás nyomai. És valahol elkezd csörögni egy telefon...
Nem Jigsaw az, de más nem mondok, mert elrontom a játékot! Olyan színészek, mint a Jim Caviezel, Barry Pepper(!!!), Greg Kinnear, Peter Stormare viszik a filmet, szóval játékra nincs panasz, Caviezel és Pepper szabályosan remekel, nagyon jól hozzák a rémületet a filmbe!
Amúgy az egész jóval érdekesebben és kevésbé hatásvadászabbul felépített, mint a Fűrész, hogy azért megmaradjunk az alapszitu miatt felemlegetett párhuzamnál. Színészileg is ütősebb, pláne, hogy ott csak Danny Glover cipelte a hátán a filmet, mindenki más bűngyenge volt (főleg a fotós kölyök).
Szóval aki szereti az ilyen jellegű, meglepetésekkel kb. minden percben szolgáló filmeket, az kurvára ne hagyja ki, mert a típus egyik legjobbjáról csúszik le.
Legyen olyan:
8.5/10
Egyedüli negatívumként talán a befejezés -amúgy rendkívül csavaros- hirtelen lefolyását (összecsapottságát?) említeném, innen a mínuszok. -
Seten #33721
Az túlzás, hogy "Asimov regény feldogozás".
Tulajdonképp csak a törvényeket vették onnan.
-
jah, de utólag visszanézve (számomra is) millió apró részletre derül fény, ami a moziban eccerűen nem jött át a gyors kamerakezelés miatt. -
Akkor lehet én vagyok az az egy aki nem panaszkodik. Én ki tudtam venni sokmindent a robotharcokból :)
De, hogy On is legyek
Transformers tegnap délután ötödszörre. Még mindig tetszik :D -
vannak ám ilyen dolgok.
pl. a transformersben 10ből 9 néző arra panaszkodott, hogy "nem látott semmit a roboharcból, olyan közeli és gyors vágások voltak"... -
én nem tudom, most néztem meg a Zuhanórepülést, szerintem a kritikusok (legyen az önjelölt vagy relatíve elismertebb) ugyanonnan szedik a forrásukat. Nincs olyan kritikus akinek tetszett volna ez az elmosott effekt ami azt próbálja meg megmutatni, hogy mennyire be van tépve meg mennyit szívott fel az agyába. állítom senki sem meri leírni, hogy a filmnek vannak jó momentumai. nem tetszett összességében, de nem ennyire rossz. -
Taplógáz 6/10 (Fárasztó...)
A boldogság nyomában 8/10
Little Miss Sunshine 8.5/10 (rendőrös jelenet hatalmas volt xD)
-
Ha az utolsó előtti jelenetnél lett volna vége a filmnek, akkor egy fél ponttal többet adnék rá... :D -
jó film
-
Mr. Brooks
Kellemes meglepetés volt. William Hurt, és Kevin Costner nagyon jó páros volt, csak Demi Moore nem kellett volna... :c
8/10 -
luckyboi #33712 Ezaz, akkor miért van fent az imdb-n?! Szvsz ez egy felmérés volt, most várják a visszhangot, ha bejövős a tréler, megcsinálják a ril muvit is.
Ilyen állatságot kihagyni! Lekjopp: amikor aszongya h elrabolta a lányát és a feleségét, aztán ott nyomják a dzsakudzit... LOLmán! -
Resident Evil 3
10/5
Ugyanolyan gyenge valami mint az első rész, volt pár jónak mondható akció jelenetet, de kb ennyi. A történet eddig sem volt nagy erőssége a szériának, de ez mindegyik részt alulmúlja ettől bárki csak jobbat tudna írni. A második rész után egyértelmű csalódás, az hozta a játék második részének a hangulatát, de ez. -
1408
4.5/10
Gyenge dolog. -
Szerintem sokan abból indultak ki, hogy ez olyasmi lesz, mint QT korábbi filmjei voltak. És a sok pofázás elvette a kedvüket. Leginkább a büfés résznél mentek ki.
De nem azt mondom, hogy egy vagy két párocska. Hanem egy rakás ember. Tudod megindul egy...kettő...három, és aztán beindul a csorda-szellem. -
Lipi1980 #33708 Hát az nem is magyar ember, aki megvesz közel egy ezresért egy mozijegyet, és (mert nem tetszik neki a film) kimegy a felénél!!!
Ha már megvettem rá a jegyet, még akkor is végignézem, ha ritka szar filmről van szó! Bár akor miért vennék rá jegyet???
Előbb azért érdemes utánna olvasni itt-ott, hogy tetszik-e vagy sem...
Vagy csak én látom így a szitut??? -
Aztán persze ők is tévedhetnek, de én is úgy tudom, hogy a Machete egy áltréler -
Nem, nekem nem sikerült ilyet tapasztalni -
Lipi1980 #33705 Grindhouse - Death Proof
Én valahogy sosem tudok csalódni ebben a Tarantino gyerökben. Annyira profi, annyira beteg, annyira de annyira.
Az első felének végén lévő jelent annyira beteg, annyira Tarantino-s...
Éredekes, hogy a második felében mintha hanyagolták volna a Grindhouse jelleget (mármint a rossz minőségű filmkópiákra utaló csíkozásokat), de sebaj! Ebben a részben egy kis apróság is feltüntSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!, amit Tarantino nem bírt volna kihagyni!amikor a boltban vannak az egyik csajszinak a mobilja a Kill Bill Twisted Nerve fütyülős hangján szólal meg
A zenék (főleg az első felében) szintén teli találtok voltak, ami megint nagyon jellemző QT-re, hogy nagyon bele tud találni a filmzene terén is!
10/9 - de csak azért, mert túl szimplán lett végeSPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!kicsit snassznak tűnt, hogy hárman körbepofozzák Stunt Mike-ot, és kampó! Mondjuk az a csizmasarkos kivégzés már ütősebb volt, de azért jobban is megkínozhatták volna
Faterok motoron - Aranyos kikapcsolódós film! Semmi extra
A Forrás - Iszonyat látványos film, de néha már tulságosan bonyolították a sztorit, de azért összességében szép kis utópisztikus film! 10/9
Zodiákus - Nagyon jó sztori, nagyon jó színészek (Jake Gylennhaal még mindig nagyon jól játszik), csak az az egy gond volt vele, hogy nem kellett volna 150-160 perc hosszúra csinálni - 10/9 -
Olyat tapasztaltál, vagy bárki más, aki moziben nézte a Death Proof-ot, hogy valaki csak úgy feláll, és kimegy a film közben? Amikor én néztem, tömve volt a terem, és hát finoman szólva volt rá precedens.
-
Az a film sohasem fog megjelenni mármint a Machete !! Hiába is várod annyira !!
Mert az csak egy áltrailer !! Csináltak egy jó kis trailert de ennyi a film sosem fog megjelenni már a TV és foglalkozott ezekkel az áltrailerekkel !! -
"Ez benne van az eredeti filmben is? Érdekes. Nem tudom mi volt a célja ennek, lehet csak release hiba volt, mind1."
nem hiba, ez direkt volt benne (én moziban néztem, szintén ff volt egy darabig), QT előszeretettel használja ha jól emléxem. -
luckyboi #33701 Jaj , a Machete-t nagyon várom, az mekkora lesz! -
luckyboi #33700 Grindhouse: Planet Terror
A hölgyek látványát a vérhólyagos fröcsögéssel és a fekete -vagy milyen- humorral kevervén egy igen jól eltalált kompozíciót láthattam ,ami még ha undorító is volt , nagyon tetszett. Rajongója nem leszek az ilyen B horroroknak, de mindenképpen pótolom az ezirányú hiányosságaimat és a kultokat szép lassan megnézegetem majd. Asszem ez is volt a célja a filmnek, közelebb hozni a stílust a néppel.
10/8
Grindhouse : Death Proof
Első rész:
A hölgyek látványát a hölgyek látványával keverve kicsit kevésnek tűnt az a sok üres fecsegés ,kicsit 'lányfilmnek' éreztem, átszűrődött a QT érzés, bár jöhetett volna nagyobb iramban is. A feszültség mindvégig benne volt a jelenetekben - vagy csak én vártam túlzottan a csattanót. Az utoló képsorok pedig igen sokkolóra sikerültek .
Második rész:
Nemtudom, de amilyen verziót láttam, abban FF-é válik egy hosszabb jelenete a filmnek. Ez benne van az eredeti filmben is? Érdekes. Nem tudom mi volt a célja ennek, lehet csak release hiba volt, mind1.
A második részben minden megvolt ami az előzőből hiányzott, bár a kajáldás jelenet megint sok lett szvsz. Az utalások a Planet Terrorra fainak lettek. A végén majd' összefostam magam, mekkora kaszkadőri munka volt tejóég! Meg ez a befejezés, pff.. Szavam nincs.
10/9
Összességében 10/9 -
Resident Evil - Extinction
A háromból ez a legjobb szerintem. Odatesz nagyon a mad max feeling..
7/10 -
Szerintem amúgy éppen eleget veséztük Will Smitht ennél több kommentet nem hiszem, hogy érdemel :) -
Ezen ne vesszetek össze én "különc" vagyok. Akár Will Smithnek akár Tom Cruisenak lehet akármilyen jó akciófilmje/vígjátéka számomra egyszer nézhető(pedig ott van pl Cruisenál is a különvélemény, világok harca stb)de nekem egy kaptafa mégha sokak szerint nagyon jó filmek is. Ez tényleg nagyon szubjektív másnak más tetszik ennyi.
Will Smith -t nem írom le, mert ez a Pursuit of Happyness enyhén szólva is meglepett, hátha lesz még nem "én vagyok a macsó szuperhős amerikai hős" filmje is kitudja.
Én, a robot számomra semmivel sem jobb, azzal egyetértek, hogy az A.I mérföldekkel jobb volt.