[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Na már mér?
Mert rühellem a főszereplő fejét?
Mert rühellem a nyilatkozatait, a családi életéről szóló melodrámákat és mindent ami vele kapcsolatos???
Leszarom milyen színész (semmi extra amúgy), nekem egy ilyen beteg seggfej ne parádézzon a vásznon, legalábbis én tuti nem fizetek érte. Főleg azért, mert az én pénzemből neki jutó pár centet is abba a rühes "egyházba" teszi be..."
Szerintem tedd le a Story magazint és fújd ki magad, ahelyett, hogy itt tovább égnél. Érdekes módon én csak annyit tudok Cruise-ról, hogy ennek a scientológiai egyháznak a tagja, ahogy jónéhány másik híres színész is. Nem olvasok és nem nézek bulvárt, semmilyen minőségben.
De fantasztikus elveid vannak, remélem beledöglesz a nagy következetességbe! Gondolom minden színészről vágod, hogy "tag-e", avagy sem. Mert ugye mi van, ha vki olyan ember filmjeire fizetsz be, aki szintén vmi vallási fanatikus, "jézusos" vagy ilyesmi...
Adjak kölcsön egy kis intelligenciát?