[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
luckyboi #33700 Grindhouse: Planet Terror
A hölgyek látványát a vérhólyagos fröcsögéssel és a fekete -vagy milyen- humorral kevervén egy igen jól eltalált kompozíciót láthattam ,ami még ha undorító is volt , nagyon tetszett. Rajongója nem leszek az ilyen B horroroknak, de mindenképpen pótolom az ezirányú hiányosságaimat és a kultokat szép lassan megnézegetem majd. Asszem ez is volt a célja a filmnek, közelebb hozni a stílust a néppel.
10/8
Grindhouse : Death Proof
Első rész:
A hölgyek látványát a hölgyek látványával keverve kicsit kevésnek tűnt az a sok üres fecsegés ,kicsit 'lányfilmnek' éreztem, átszűrődött a QT érzés, bár jöhetett volna nagyobb iramban is. A feszültség mindvégig benne volt a jelenetekben - vagy csak én vártam túlzottan a csattanót. Az utoló képsorok pedig igen sokkolóra sikerültek .
Második rész:
Nemtudom, de amilyen verziót láttam, abban FF-é válik egy hosszabb jelenete a filmnek. Ez benne van az eredeti filmben is? Érdekes. Nem tudom mi volt a célja ennek, lehet csak release hiba volt, mind1.
A második részben minden megvolt ami az előzőből hiányzott, bár a kajáldás jelenet megint sok lett szvsz. Az utalások a Planet Terrorra fainak lettek. A végén majd' összefostam magam, mekkora kaszkadőri munka volt tejóég! Meg ez a befejezés, pff.. Szavam nincs.
10/9
Összességében 10/9