106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Még a címét is elírtam ennek a szarnak...
Vándorló Palota.
Sry -
Vándorpalota
Mielőtt elkezdeném a véleményemet a rajzfilmről elmondom, hogy mindenevő vagyok. 30 éves létemre imádom a legegyszerübb lolka és bolka szintű rajzfilmeket ugyanúgy mint a manapság időről időre kijövő animációs rajzfilmeket legyen akár pixar akár disney, egyszóval ami picit aranyos, jópofa az már nekem elég nincsenek nagy igényeim! Ahogy az értékeléseimből is kitűnik itt a filmek nagy részére is jó értékelést adok, tehát nem vagyok az a tipikus szőrszálhasogató, aki a kliséket keresi, a hibákat, a rendezői bicsaklásokat engem ha egy film hangulatos az sem érdekel, ha nem azt kapom tőle amire számítottam.
Bevezetőnek ennyit...
Hazajöttem, szar napom volt, pörgés egész nap a melóhelyen, fejetlenség, itthon elintéztem amit muszáj volt aztán gondoltam, na biztosra megyek megnézek egy rajzfilmet, amiket eddig megszereztem mind isteni volt kezdve a Polár Expressztől, a legutóbb megnézett Chirio szellemországbanon-át a Verdákon keresztül a táncoló talpakig mindet imádtam. Rajzfilm be, izgalmas kezdés(kislányból öregasszony lesz egy átok következtében aki ezután felkerekedik és talál egy vándorló palotát egy idióta madárijesztővel egyetemben). Szóval minden kezdet megvolt ahhoz, hogy egy izgalmas és látványos(igen a "rajzfilm" látványos, gyönyörű világa van)rajzfilmet nézzek. Behoztam egy kis mogyorót meg a dobozos söröm, hogy meglegyen a mozifíling(ha már a szép új nagy tvmen nézem akkor legyen meg hozzá a köret is) és vártam a csodát. Mi történt ezután? Semmi. GYEREKEK ILYEN SZAR RAJZFILM NINCS MÉG1 A VILÁGON. komolyan én már láttam pár szar (rajz)filmet életemben de ez...ezzzzzz...ilyen nincs még1.....Logikátlan, semminek semmi értelme(először azt hittem egyszerűen hülye vagyok hozzá de mivel asszonypajti sem értett semmit megengedtem magamnak azt a luxust, hogy ezt a gondolatot elhessegettem). Olyan dolgok történnek a rajzfilmben amiknek semmi(!) hatásuk nincs a következményekre és nem függnek össze semmivel...Nem történik a rajzfilmben semmi...Mintha egy picit az animeok felé akarna elmozdulni a dolog(már csak a zene miatt is) de esküszöm még azokhoz sincs semmi köze(Naruto ehhezképest egy költemény).
A "film" felénél arra gondoltam van e még értelme élnem...és hogy innom kell amint vége van ennek a szarnak méghozzá jó sokat....ÉS ELSÖTÉTÜLT A KÉP EGY PILLANATRA...Ó ISTENEM VÉGRE VÉGE?? JAJJ NEM, CSAK A KISLÁNY ÁTSZAKADT EGY TÉRIDŐ INTERVALLUMON ÉS KIZUHANT EGY VIRÁGOS RÉTRE..AZISTENBASSZA MEG MIÉRT NEM DÖGLÖTT MÁR BELE A ZUHANÁSBA ÉS LENNE VÉGE ENNEK AZ OKÁDÉK RAJZFILMNEK? najó...elég...vége...ez a lényeg...aki olvassa ezt a fórumot és rám hallgat,akármikor is kerül kezébe ez a mozgókép meggyalázása SOHA AZ ÉLETBE NE NÉZZE MEG KÖNYÖRGÖM.
Értékelés: 0,000000000000000000000000000000000000000001 / 10
Sziasztok
-
Valami dokumentumfilmet szívesen megnéznék az ügyről ... -
Én azon röhögtem, hogy az egész életében hazugságok szövevényében élt, HIPERÓVATOS kémet egy rookie ráveszi atombéna módon, hogy bukjon le. Bwahahaha 
-
Azt látnod kell tényleg az se semmi:DDDD -
Hot Fuzz
Ezen meg meghaltam.. Teljesen idióta fasság :DD
NEm szeretem a vígjátékokat, de nem volt valami jó hangulatom, gondoltam adok neki egy esélyt.. Szét röhögtem az agyam :D
10/10 mint vígjáték..
Rájöttem, hogy látnom kell a Shaun of the Dead-et :) -
Breach
Háááát.. Nem is tudom mit mondjak.. Igen lassú, megfontolt film, az USA egyik nagy kémes balhéjáról, főszerepben a kémmel, meg a zöldfülű hülyegyerekkel aki lebuktatja.. Végig úgy gondoltam, hogy unalmas, és szar, de ahogy felálltam a film után, nem tudtam kiverni a fejemből.. Robert Hanssen alakítása pedig elviszi a hátán az egész filmet.. Egyszer mindenképpen érdemes megnézni. (nem szabad későn elkezdeni, töbször majdnem elaludtam :) )
7/10 -
TomDantes #34090 Ja kösz és bocs. De ha sietve gépelek erre nem figyelek oda -
folytatása.. bocs :D (világéletemben béna voltam helyesírásból, de ez meg a "muszály" idegesít :D) -
TomDantes #34088 Csak azt mondtam a fojtatása.
Eléggé le is értékeltem. Bár nem volt nagyon rossz, de jó sem. röviden: volt benne lehetőség csak elsz@rták. -
Seten #34087
Te sem: (smiley)
-
Nem is, de azzal nyit, hogy az annak a második része, ill. folytatása, hát messze áll tőle -
sonoc #34085 Sziasztok!
Valaki segithetne nem lelem a Szigorúan Bízalmas c. filmet.
(A végét már 2x láttam) divx -es magyar, mert olvasni nehéz.
Segítséget előre is köszönöm.
-
Ő nem arról beszél. -
Azért az interjú a vámpírral...!? már ne haragudj, de még csak meg sem karcolja a színvonalát egyetlen egy vámpír film se!
-
Nem rég láttam a filmet.
SPOILER ON!!!
Nagyon jól kezd, és sokáig tudja fokozni elképzelhetetlen hülyeségeket, de a szállodai meztelenkedős jelenetnél valahogy kicsit elveszti a lendületét, onnantól kezdve már mintha nem is az az eszement vígjáték lenne, hanem dráma. Érdekes lett így a vége.
Emlékezetes idézetek
SPOILER OFF
Irtózatos mennyiségű, és erejű poén szerepel a filmben. Inkább egyedül nézze, aki teheti, különben le fog maradni egy-két jó duplázásról, mikor a többiek nyerítenek. :D -
Hát igen! Denzel kapott egy legjobb férfi főszereplőnek járó Oscar szobrocskát, és Ethan Hawke is kapott egy jelölést. Nálam a Training Day 10/10-es film.
-
nem tudsz olvasni. azt írtam is", tehát nem CSAK Őt. Felesleges flémet szítol, téma off.... -
Seten #34079
Sztem meg az a lol ha valaki kiemeli pl a Ferrari-t és azt mondja, hogy ami azon kívül létezik és négy kereke van, az már nem is autó! :)
-
luckyboi #34078 Visszatérve a napjaink lekjopp komikusára , csak annyit hogy :
"Jak sie masz? My name-a Borat. I like you. I like sex. Is nice! " -
Gyozi a banat, nem az volt a lenyeg. Ha neki nem teccet az az o dolga :D -
például? igen Őt is...mármint Laurence bácsit. ez egyébként elég durva hasonlat volt, még egy mondatban sem szabadna megemlíteni őket...lol -
Seten #34075
"Rudolf Pétert egyébként sem tartom jó színésznek"
Ha őt nem, akkor kit? Laurence Olivier-t? :)
-
Seten #34074
Ha valaki nem nevet egy általad viccesnek talált dolgon, ne próbáld meggyőzni. Felesleges időpazarlás. :)
-
En nem tudom , oszinten , mi volt a kalap szar amikor nem hinnem hogy volt 5 perc hogy ne rohogjek. De ha na , nem mindenki rohog az ego hazon. -
:O)
Az első rész jó volt, meg is vettem ezeré, a második viszont számomra egy kalap fossal egyenlő. Egyetlen jeleneten (Királysanyi Lalicsúfolása) röhögtem, ezen kívül az egész film szánalmas volt. -
akkor még tetézem:)
szerintem az első rész nagyon jó volt, a második viszont csak egy rókabőr kategória, lapos poénok, gyenge színjáték, az első lábanyomába sem ér, Rudolf Pétert egyébként sem tartom jó színésznek vagy legalábbis az utóbbi pár évben sokat vesztett (halovány) fényéből.
nem neked szól, csak egyszerűbb volt ide írni:) -
Tears of Sun - A Nap könnyei
Antonie Fuqua elég középszerű rendező, az állítólag kiemelkedő Traning Day (Kiképzés) előtt és után olyan átlagos (Gyilkosok gyilkosa) és átlag alatti (Shooter) filmeket nemzett, amikre nagy valószínűséggel a kutya nem fog emlékezni évek múltán.
Viszont ez tetszett. Igazi érzelmi és adrenalinbomba, talán csak kellő hangulatban voltam, de az utolsó néhány perctől eltekintve nagyon jól szórakoztam! Izgalmas, néhol megrázó jelenetek, kiváló Bruce Willis, jó mellékkarakterek, valahogy megvolt az a kommandósfeeling, ami úgy a '90-es évek elejének magasságában szépen eltűnt a videótékák istenhátamögötti zugaiban. Megvan a filmben az, amiért a Ragadozót szerettük!
Valahogy ez a profi kommandós maszlag nagyon bejövős nálam, ha megfelelően van előadva, olyannyira elkapott a feeling, hogy rögvest mentem is Crysis-ozni! (de ütné agyon azt a barom állatot valaki, aki beletette az ufókat, mármint a játékba természetesen!)
Szóval nagyon bejött, persze mocskosul idealizálták az egészet, főleg a végét, és spoiler ez az elnök/törzsfőnök fia szitu spoiler is messziről bűzlik, de mindegy: itt a kemény akciókon, kemény Bruce Willisen volt a hangsúly, ezekben pedig nem kellett csalódni!
7.5/10
-
nem, szerinte az üvegtigris szar film, és értetlenül áll azelőtt hogy nálad miért top [fordít/magyaráz]
-
TomDantes #34068 Hát igen. Gondolom a film utolsó harmadában nem változott a színvonal.
Vagy talán igen?
ja és azért aludtam el mert mert hajnalban kelek minden nap. Bármin elaludtam volna. -
most akkor mivaaaaan?
"Ez az Interjú a Vámpírral folytatása, vagyis valami köze van hozzá az biztos."

"Egyszer meg lehetett nézni."
"Ki is tartott a jó kedvem a film 2/3-ig amikor elaludtam."
tehát akkor mégsem lehetett...
és mégis értékelted? :O -
Nem ertesz eggyet hogy nekem orok beszt mindaketto resz? Ez mar alapbol hulyevagy :D -
TomDantes #34065 Basszus a cím lemaradt De hülye vagyok. Oh-oh-oh, hamu a fejemre.
Szóval: A Kárhozottak királynője. -
Miről beszélsz? -
TomDantes #34063 Hát először úgy ültem neki, hogy egy ócska kis b film lesz.
Aztán rá jöttem, hohó! Ez az Interjú a Vámpírral folytatása, vagyis valami köze van hozzá az biztos.
Na akkor, egyből jobb kedvre derültem.
Ki is tartott a jó kedvem a film 2/3-ig amikor elaludtam.
Végülis nem rossz film, sőt, én kellemeset csalódtam benne, de lehetett volna jobb is. ű
Úgy éreztem néha-néha egész jó jelenetek annak benne, de aztán történt valami és megint elszomorodtam.
Amúgy sem rajongok a Vámpír filmekért, például nem értem vérszívás közben miért nyög a vámpír úgy mintha dugna?
Szóval eszik nem? Amikor én húslevest eszek nem nyögök közbe kéjesen. Jó ez csak az én hülyeségem.
Akkor, biztos így volt meg írva a történet, de mekkora marhaság: jön egy csávó azt mondja vámpír és rock zenész lesz? Hát nem tudom aki ilyesmit mond az szerintem dilia, és nem hogy nem rajonganának érte, de bezárnák egy gumiszobába. Bár...ha jobban bele gondolok akkor...ha Fekete Pákónak vannak rajongói akkor egy vámpírnak is lehetnek.
A zenék viszont jók voltak, illetek a hangulathoz.
A nő aki a vámpírok után nyomozott, hogy is mondjam nagy idióta, hát ki az az ostoba aki besétált tudatosan egy rakás vámpír közé?
A feltámadt ősanya vámpír szintén béna volt.
Nem akarom leértékelni mert voltak jelenetek amik tetszettek, meg a zene is jó volt, de sajnos még sem egy jó film. Egyszer meg lehetett nézni.
Szerintem 5/10 -
TomDantes #34062 Nem ütközöm meg rajta. Csak furcsa. -
TomDantes #34061 Nos, mivel most én indítottam, hagy válaszoljak röviden. Régóta meg akarom csinálni ,csak eddig nem volt se időn se energiám. Amikor kitáltam hogy legyen, még nem voltak elterjedve ennyire a filmes blogok.
Csak én most jutottam szóhoz, illetve billentyűzethez.
De nem sértődtem meg. -
TomDantes #34060 Nem, nem érdemel meg. A robtos marhaságnál tudtam mire számítök egy blőd, sz@r vacak b-kategóriára.
Deha egy filmbe bele nyomnak két világsztárt...azért az ne ezt a színvonalat hozza.
De lehet csak én vagyok túl szigorú, vagy az is lehet csak kinőttem ezekből a filmekből. -
Seten #34059
Azért az is furcsa, hogy megütközöl a következőkön
(Kill Bill):
"a Mennyasszony hogy viszi fel a kardját egy repülőre? Le mészárol 88 eszelőst és sehol egy rendőr?"
de azon, hogy folyamatosan áthágják a fizika törvényeit, azon nem? :)
-
És hol van a szer?