1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Sheltem
    Vándorpalota

Mielőtt elkezdeném a véleményemet a rajzfilmről elmondom, hogy mindenevő vagyok. 30 éves létemre imádom a legegyszerübb lolka és bolka szintű rajzfilmeket ugyanúgy mint a manapság időről időre kijövő animációs rajzfilmeket legyen akár pixar akár disney, egyszóval ami picit aranyos, jópofa az már nekem elég nincsenek nagy igényeim! Ahogy az értékeléseimből is kitűnik itt a filmek nagy részére is jó értékelést adok, tehát nem vagyok az a tipikus szőrszálhasogató, aki a kliséket keresi, a hibákat, a rendezői bicsaklásokat engem ha egy film hangulatos az sem érdekel, ha nem azt kapom tőle amire számítottam.
    Bevezetőnek ennyit...

Hazajöttem, szar napom volt, pörgés egész nap a melóhelyen, fejetlenség, itthon elintéztem amit muszáj volt aztán gondoltam, na biztosra megyek megnézek egy rajzfilmet, amiket eddig megszereztem mind isteni volt kezdve a Polár Expressztől, a legutóbb megnézett Chirio szellemországbanon-át a Verdákon keresztül a táncoló talpakig mindet imádtam. Rajzfilm be, izgalmas kezdés(kislányból öregasszony lesz egy átok következtében aki ezután felkerekedik és talál egy vándorló palotát egy idióta madárijesztővel egyetemben). Szóval minden kezdet megvolt ahhoz, hogy egy izgalmas és látványos(igen a "rajzfilm" látványos, gyönyörű világa van)rajzfilmet nézzek. Behoztam egy kis mogyorót meg a dobozos söröm, hogy meglegyen a mozifíling(ha már a szép új nagy tvmen nézem akkor legyen meg hozzá a köret is) és vártam a csodát. Mi történt ezután? Semmi. GYEREKEK ILYEN SZAR RAJZFILM NINCS MÉG1 A VILÁGON. komolyan én már láttam pár szar (rajz)filmet életemben de ez...ezzzzzz...ilyen nincs még1.....Logikátlan, semminek semmi értelme(először azt hittem egyszerűen hülye vagyok hozzá de mivel asszonypajti sem értett semmit megengedtem magamnak azt a luxust, hogy ezt a gondolatot elhessegettem). Olyan dolgok történnek a rajzfilmben amiknek semmi(!) hatásuk nincs a következményekre és nem függnek össze semmivel...Nem történik a rajzfilmben semmi...Mintha egy picit az animeok felé akarna elmozdulni a dolog(már csak a zene miatt is) de esküszöm még azokhoz sincs semmi köze(Naruto ehhezképest egy költemény).
    A "film" felénél arra gondoltam van e még értelme élnem...és hogy innom kell amint vége van ennek a szarnak méghozzá jó sokat....ÉS ELSÖTÉTÜLT A KÉP EGY PILLANATRA...Ó ISTENEM VÉGRE VÉGE?? JAJJ NEM, CSAK A KISLÁNY ÁTSZAKADT EGY TÉRIDŐ INTERVALLUMON ÉS KIZUHANT EGY VIRÁGOS RÉTRE..AZISTENBASSZA MEG MIÉRT NEM DÖGLÖTT MÁR BELE A ZUHANÁSBA ÉS LENNE VÉGE ENNEK AZ OKÁDÉK RAJZFILMNEK? najó...elég...vége...ez a lényeg...aki olvassa ezt a fórumot és rám hallgat,akármikor is kerül kezébe ez a mozgókép meggyalázása SOHA AZ ÉLETBE NE NÉZZE MEG KÖNYÖRGÖM.

Értékelés: 0,000000000000000000000000000000000000000001 / 10
    Sziasztok