1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Tears of Sun - A Nap könnyei

Antonie Fuqua elég középszerű rendező, az állítólag kiemelkedő Traning Day (Kiképzés) előtt és után olyan átlagos (Gyilkosok gyilkosa) és átlag alatti (Shooter) filmeket nemzett, amikre nagy valószínűséggel a kutya nem fog emlékezni évek múltán.
    Viszont ez tetszett. Igazi érzelmi és adrenalinbomba, talán csak kellő hangulatban voltam, de az utolsó néhány perctől eltekintve nagyon jól szórakoztam! Izgalmas, néhol megrázó jelenetek, kiváló Bruce Willis, jó mellékkarakterek, valahogy megvolt az a kommandósfeeling, ami úgy a '90-es évek elejének magasságában szépen eltűnt a videótékák istenhátamögötti zugaiban. Megvan a filmben az, amiért a Ragadozót szerettük!
    Valahogy ez a profi kommandós maszlag nagyon bejövős nálam, ha megfelelően van előadva, olyannyira elkapott a feeling, hogy rögvest mentem is Crysis-ozni! (de ütné agyon azt a barom állatot valaki, aki beletette az ufókat, mármint a játékba természetesen!)
    Szóval nagyon bejött, persze mocskosul idealizálták az egészet, főleg a végét, és spoiler ez az elnök/törzsfőnök fia szitu spoiler is messziről bűzlik, de mindegy: itt a kemény akciókon, kemény Bruce Willisen volt a hangsúly, ezekben pedig nem kellett csalódni!

7.5/10