[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
TomDantes #34063 Hát először úgy ültem neki, hogy egy ócska kis b film lesz.
Aztán rá jöttem, hohó! Ez az Interjú a Vámpírral folytatása, vagyis valami köze van hozzá az biztos.
Na akkor, egyből jobb kedvre derültem.
Ki is tartott a jó kedvem a film 2/3-ig amikor elaludtam.
Végülis nem rossz film, sőt, én kellemeset csalódtam benne, de lehetett volna jobb is. ű
Úgy éreztem néha-néha egész jó jelenetek annak benne, de aztán történt valami és megint elszomorodtam.
Amúgy sem rajongok a Vámpír filmekért, például nem értem vérszívás közben miért nyög a vámpír úgy mintha dugna?
Szóval eszik nem? Amikor én húslevest eszek nem nyögök közbe kéjesen. Jó ez csak az én hülyeségem.
Akkor, biztos így volt meg írva a történet, de mekkora marhaság: jön egy csávó azt mondja vámpír és rock zenész lesz? Hát nem tudom aki ilyesmit mond az szerintem dilia, és nem hogy nem rajonganának érte, de bezárnák egy gumiszobába. Bár...ha jobban bele gondolok akkor...ha Fekete Pákónak vannak rajongói akkor egy vámpírnak is lehetnek.
A zenék viszont jók voltak, illetek a hangulathoz.
A nő aki a vámpírok után nyomozott, hogy is mondjam nagy idióta, hát ki az az ostoba aki besétált tudatosan egy rakás vámpír közé?
A feltámadt ősanya vámpír szintén béna volt.
Nem akarom leértékelni mert voltak jelenetek amik tetszettek, meg a zene is jó volt, de sajnos még sem egy jó film. Egyszer meg lehetett nézni.
Szerintem 5/10