106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tojok rá. Untam. :)
-
Real13 #34254 Szerintem a GRINDHOUSE az év filmje.Egybe a kettő.Zseniálisak.Juteszembe,aki kikapcsolja 15 perc után,az ...érdekes ember... -
A Death Proof igazából filmes szempontból izgalmas (és vicces) igazán. -
TomDantes #34252 Szerintnem ,meg nem. Tökéletes Grindhouse-film Azok ilyenek voltak. A Planet Terror is tökéltes Grindhouse, csak én szeretem a zombis filemket, de ettől eltekintve mind a két film olyan amilyennek lennie kell.
Grindhouse-os. -
Es ki mondta, hogy nem az ? :D
Feszultsed 3, attol nem lesz feszult az ember, ha karattyolast kell hallgatnia hosszu perceken keresztul, hanem kimerult es lecsukodnak a szemei.
A tema nem erdekli amirol beszelnek benne igy, unalmasnak talalja, minnel tovabb huzzak a semmitmondo aforizmakat.
Es hogy nem Ponyvaregny tipusu akart lenni a film ? Meg a kamerahasznalat is detto ugyanolyan regi tipusu felvevovel tortenik, hogy ugyanolyannak tunjon, a monologok az elejen es sorolhatnam, csak a tortenet mas.
Csakhogy ez semmi extra es pusztan erolkodes a kozepetol a filmnek, mintha egy nagy szakadek lenne onnan benne,a masik film pedig egy alapmu, annak minden zsenialitasaval.
Egy film nem attol lesz nagy film, hogy ki rendezte, hanem hogy hogyan rendezte meg.Ebbe pedig sokkal kisebb talalekonysag szorult mint abba a mube, mar mar inkabb gorcsosseg.
-
Danger! 50,000 Zombies!
marha jó az is, bár sztem kicsit nehéz lesz megszerezni...
[megvan neki :P] -
TomDantes #34249 "B-Type filmekben ezer meg hasonlo ilyen van, "
Tudod, elárulok egy titkot: ez egy b-type film. Annak készült annak minden jegyével.
Feszültség: nos. azért beszélnek olyan hosszan és olyan unalmasan a csajok hogy sokkal nagyobbat szóljon amikor jön az akció.
Amúgy ez nem Ponyavaregény típusú film akart lenni. Honnan vetted ezt? Ez ostobaság.
Más rendezőnél nem mondanék semmit, mert más rednező nem csinál ilyen filmet.
-
American Gangster.
8/10
Veres valosag arrol, hogy milyen korrupt es zullott a vilag.
A rendezoi munka egyszeruen fergeteges. -
Milyen feszultseget ? El lehetett aludni majdnem.
Most akkor az jo, ha uresfeju libak 30 percen keresztul traccsolnak a semmirol egy filmben ? (auto,etterem,bolt elott) Kivancsi lennek egy ismeretlen rendezonel mit szoltal volna. Gondolom ott nem tetszett volna. Azt sem tudom mi volt abban zsenialis, hogy ott hagytak a kiscsajt, B-Type filmekben ezer meg hasonlo ilyen van, bar lattam mar ennel legalabb jobb otletet is.
Akart csinalni egy Ponyvaregeny tipusu filmet, amit ez a film meg sem kozelitti. Egy kozepesnel kicsit jobb film ,semmi tobb, az elejen egy-ket jo dumaval. -
TomDantes #34246 Szerintem jók voltak szövegek akkor is. Vagy pl: amikor a kiscsajt beszopatják és ott hagyják a kocsiért cserébe? Hát nem zseniális?
Az hogy a semmiről beszélnek: hát mit vársz az üres fejű libáktól?
És meg van az értleme a dolognak, növeli a feszültséget. -
Hat pedig en sem voltam elajulva tole.
Az elejen meg jo szovegek voltak, de onnantol hogy megjelentek az uj nocskek, hihetetlenul ellaposodott a film.
10 perces csicserges, piteeves kozben a semmirol, es sorolhatnam. -
Black Sheep (2006)
Kész, szétröhögtem magam rajta. :) Aki ismeri pl. PJ korai munkásságát, az nem lepődik meg a filmen, ugyanolyan új-zélandi baromság ez is. Tetszett, no. :) 7/10
The Bourne Ultimatum (2007)
Mindkét korábbi rész nagy kedvencem és ebben sem kellett csalódnom. Mesterien rakja össze a hiányzó részeket a korábbiakkal, minden a helyére kerül, és a második rész utolsó két jelenete (moszkvai eltűnés + Landy felhívása) közé is nagyszerűen, szinte hézagmentesen sikerült beilleszteni a harmadik rész első óráját.
Méltó lezárása a trilógiának. 9/10
Die Hard 4 (2007)
Jó volt, szép volt, tkp. tetszett, de nem volt annyira DH-s, mint vártam. Nem a káromkodások hiányoztak, hanem az, hogy McClane sokszor inkább a saját megfeszített (akarat)ereje és a bevállalós csökönyössége miatt ért el sikereket, mintsem a puszta vakszerencse miatt. A túlzások nagyon nem hiányoztak (pl. azért a repcsis jelenetért kifejezetten kár volt), bár szerencsére pozitívan is csalódtam: a geek figura nem volt annyira geek, mint elsőre tűnt, valamint a technoblabla is teljesen logikus és hihető volt (IT/adatbázis szakemberként nagyon sokszor bosszant a filmekben a halandzsa, valamint a monitorokon feltűnő kép, meg a billentyűzet verése közötti teljes differencia, de itt tkp. a helyén volt minden). Egy karakter nem tetszett: "természetesen" a Timothy Oliphant alakította főgonosz. Súlytalan, erélytelen, nevetséges, semmi karizma nincs benne. Szvsz Hitman-ként sem lesz túl meggyőző.
7/10
Továbbiak, csak tőmondatokban:
- Exiled: Johnny To film, sok tekintetben hasonlít a The Mission c. klasszikusra (még a gárda is ugyanaz, bár a sztori más). 8/10
- Grindhouse: Mindkettőt eluntam kb. 15 perc után, beletekertem, aztán selyemzsinór...
Mára ennyit belőlem. :)
-
sorrow #34243
Erre nagyon egyszerű a magyarázat: feláldozza magát, úgy gondolja hogy egy ilyen horderejű eset után tényleg komolyan veszik majd a rendcsinálást. -
egyik pöcs játszik ebben. még nem láttam, de biztos jó film -
Shaun of the dead
-----------------------
8/10
imdb adatlap
Hát nemmondom, nem sokkal gyengébb a Hot Fuzz-nál, fetrengtem rajta jópárszor, bár jellemzően az első fele sokkal jobban bejött mint a végefelé (mivel nem vagyok zoNbifilm fan). De a kis közjátékok, a beszólások, a karakterek, az apró poénok mind a helyén voltak, kibaszottjó kis múvi ez :D
Van még film amiben ez a két pöcs játszik? -
Black sheep- avagy a birkák támadnak...annyira szar h az már jo.hugyosra röhögtem magam -
This is England
Nálam az év filmje.
10/10 -
TomDantes #34238 Most soroljam? Nekem tetszett. Másoknak nem , így van ez.
De pl: én egy percet nem unatkoztam rajta. Kevés benne az akció? Hát a Kill Bill egyen kívül az összes QT filmben kevés akció van.
A párbeszédek is jók voltak: pont így beszélhetnek az ilyen üres fejú füvező piáló kis nőcskék. Pon így és pont ilyesmiről.
Akkor a szokásos utálások is jók voltak.
Kurt Russel remekül játsza el Kaszkadőr Mike-ot.
Voltak benne jó kis poénok is.
Akkor ott volt a seriff, ami remek jelent volt. Meg még sorolhatnám.
Az is zseniális volt, hogy táncol az ember idegein a film, idegesítik a nőcskék, várja, várja hogy jöjön már Mike. És amikor jön hatalmasat szól.
A film közepén lévő balesetnél rendesen felugrottam a székből.
-
Érdekelne az érvelésed :) -
TomDantes #34236 Olyan mint az Alkonyattól-Pirkadatig második fele. Nem rosz, nem rossz,de mégegyszer nem nézem meg mostanában. -
A Death Proof szerintem is nagyon jó film.A Planet Terrort még nem láttam de ahogy haveroktól hallom jóval gyengébb... -
TomDantes #34234 
Nekem továbbra is aza véleményem hogy nagyon jó film.
A Planet Terror szerintem rosszabb. Vagyis, nem jöttek be a zombik, meg a zombis filmek sem. (mondjuk 7/10)
De a Halálbiztos szerintem remek lett. -
Megnéztem végre a Death Proof-ot.. A Planet Terror után kicsit sokat vártam tőle, úgy tűnik, hiába.. Sok szájtépés, semmi akció.. A párbeszédeken se fostam be a röhögéstől (sőt, alig bírtam ébren maradni..). Abszolút csalódás.. Végén a kergetőzés jó, de önmagában egy filmhez elég kevés. (A két gépsárkány viszont nagyon penge, a Vanishing Pointból a challenger, meg a Bullitos charger, whááá).
4/10 -
Jah, egész jó volt. Még a magyar hangok se voltak ócskák. Nem bántam meg, hogy megnéztem. 
Az utolsó snitt óriási volt. -
Tegnap este adták az RTL-en az Alkonyattól pirkadatigot. Még mindig eszméletlen nagy film. :) A fekete humor, a jelenetek, George Clooney alakítása. Na meg persze Tarantino. Gratulálok Rodriguez! -
Bizony.
Nagyszeru filmje, mint a Halalsoron. -
Ohh, nyugi mar. Az emberek it hajlamosak fel oldalakat irni ahogy van ra alkalmuk vagy ahogy latnak egy kotozkodest. Nem kell mindent komolyan venni.
Pisz van es lav.
U.I.: BD akkoris egy nagy baromsag a vege fele :D -
Hi!
Biztos nagyon nehéz lett volna pár hsz-szel lejjebb olvasni a klip alatt:
"the song is J-Squad ttbz anthem" -
jefferson83 #34227 Akkó témánál vagyunk
-
A remény rabjai
10/10
Asszem erről nem is kell semmit írnom, elég a pont... :D -
Tom Leftiger #34225 Sziasztok!
Nem tudja vki milyen zene megy ez alatt?
Előre is thx!Stomp The Yard -
Tom Leftiger #34224 Sziasztok!
Nem tudja vki milyen zene megy ez alatt?
http://www.youtube.com/watch?v=aXFzNtODTVI
Előre is thx! -
Ha már vita:)
Jefferson83
0/10
Ui.:
-
jefferson83 #34222 Ha már vita :)
Randiguru
10/10
UI: Nálam egy film amelyet bármikor végig tudok nézni és még sokadjára is szórakoztat megér egy 10-est. -
persze, hogy szubjektív vélemény, de szerintem ennek a topiknak nem is kell másról szólnia. Mindenki elmondja mi miért tetszett neki és miért nem, de felesleges vitát szítani arról, hogy mégis miért írta le azt amit. Tanácsolni azt lehet, de kényszeríteni nem tudod:) -
Na igen itt abszolut szubjektiv velemenyek hangzanak el, hiszen mindenkinek mas-mas az izlese.
PL. Nekem nem tetszik a Donnie Darko mas meg istenitti.
Es masnal is ugyanez a helyzet. -
szíved joga, nem vesztesz sokat:DDD -
Én akkó se nézem meg a blád dájmondot, mert Lájó kínholálnak holálával hol! :D -
Én nem akartam öszehasonlítani senkit és semmit semmivel és semmikor, csak arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy ez a topik abszolúte nem mérvadó. Ha jól megfigyeled, akárhány filmet beírhatsz, nem találsz két egyforma hozzászólást róla. Valakinek ezért nem tetszett, valakinek azért igen. De ha tetszett is, akkor sem biztos, hogy minden része:)) ugye milyen érdekes az élet? :)))
ja és hogy valaki beírta a film átfogó lényegét, meg, hogy Ő mit gondol arról mit miért tett? ne viccelj már, hogy Te ezt még komolyan is veszed?? Ha ezek alapján nem nézel meg egy filmet, akkor már a tv-s reklámok alapján se tedd meg...hozzáteszem, nagyon sokszor fordult az elő velem, hogy egy promó alapján jónak ítéltem egy egyébként nagykaka filmecskét és semmi előzetes infó után egy brutáljó filmet láttam.
Most ugyan megvolt az előzetes infó, de szerintem semmit nem tudtál meg belőle, ezt a filmet más szemszögből kell nézni..szerintem:) Én se mondok mindig igazat vagy jót:)
most már van kedved megnézni? ha nem az se baj, de ne ítélj elsőre. -
:DDDD