[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Én nem akartam öszehasonlítani senkit és semmit semmivel és semmikor, csak arra szeretném felhívni a figyelmed, hogy ez a topik abszolúte nem mérvadó. Ha jól megfigyeled, akárhány filmet beírhatsz, nem találsz két egyforma hozzászólást róla. Valakinek ezért nem tetszett, valakinek azért igen. De ha tetszett is, akkor sem biztos, hogy minden része:)) ugye milyen érdekes az élet? :)))
ja és hogy valaki beírta a film átfogó lényegét, meg, hogy Ő mit gondol arról mit miért tett? ne viccelj már, hogy Te ezt még komolyan is veszed?? Ha ezek alapján nem nézel meg egy filmet, akkor már a tv-s reklámok alapján se tedd meg...hozzáteszem, nagyon sokszor fordult az elő velem, hogy egy promó alapján jónak ítéltem egy egyébként nagykaka filmecskét és semmi előzetes infó után egy brutáljó filmet láttam.
Most ugyan megvolt az előzetes infó, de szerintem semmit nem tudtál meg belőle, ezt a filmet más szemszögből kell nézni..szerintem:) Én se mondok mindig igazat vagy jót:)
most már van kedved megnézni? ha nem az se baj, de ne ítélj elsőre.