106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Z
    Mármint Pálfordulásra gondolsz, nem?

Taplógáz szerintem egy nagyon jó vígjáték.

Macskafogó 2-re pont most mondták nekem, hogy az év legsz@rabb filmje. Nem éri meg a 800HUF-ot (akció van a Sugárban). Ezek után nem merek beülni.

Nekem maradnak a The Golden Age, a Lions for Lambs, és a The Kingdom.

Tegnap megnéztem Az arany iránytűt, ami kb egy Harry Potter átirat, sokkal több fantasy klisével. Könyvben biztos jobb.
  • Kmarha
    Ugy is logikus. Ha jól emlékszem a Planet Terrorban említenek olyan eseményt, mely a Death Proofban történt.. érdekes is lenne akkor az PT első résznek :D (egyébbként meg tényleg tök mindegy, mert rádióban való említésen kivül semmi köze nincs a kettőnek egymáshoz)
  • Kmarha
    Hjaj.. rémes filmhétvége volt

Amerikai pite béta akármilyen ház, huszon valahányadik rész... a nőkön kivül nem volt értelme megnézni.. és végig szendvedtem!

Path Girl - nigériába imádják a kövér nőket, igy az amerikai kövér nőknek nagyon jó lesz, ha ők ide látogatnak. Mosolyognom egyszer sem sikerült, ásítanom annál többet

Five Fingers - elalváshoz jó volt. 4 részletbe néztem végig. Az utolsó pár perc egy elismerő hmmm-ögést kiváltott, de a többi része? Vajon az ujjait elveszítő, kínvallatásnak alávetett szőke hajú hollandi vajon ki? A vallatást végző fekete bőrű, muszlim ruhába öltözött férfi vajon ki? Ennyi a film álltal feszegetett téma, sok kiabálással, vérpacnival, értelmetlenül sokszor elismételt önigazságokkal, hirtelen pártfordulásokkal. Szar.

Egyetlen értékelhető film a Taplógáz volt, Will Ferrel főszereplésével. Teljesen idióta, fejfájdítóan oltári nagy baromságok, pókerarccal, komoly párbeszédben előadva.. ehez nagyon értenek. Jó kis, egy nascar autóversenyzőről szoló vígjáték. Semmi különleges, semmi új, párszor lehetett rajta nevetni. Világmegváltást senki ne várjon tőle.

És most összeszedem magam, és megnézem vaj mikor és mennyiért vetítik nálunk a Macskafogó 2-öt. Ma megnéztem az 1-et, itt csak nem fogok csalódni.. ugye?
  • Sephi
    Aha. érdekes én Chicagóban néztem és az első a Death Proof volt.
  • Bucser
    Nini:)

Pont most kezdődik Christian Bale egy 90-es filmje:)

Treasure Island.

Ő játsza a főszerepet Jim Hawkins szerepében:) lám-lám miből lesz a cserebogár:) lehetett vagy 16 éves:)
  • ProGabe #34812
    planet terror!KATT
  • Z
    Na úgy viszont hibátlan!
  • Riddick21
    Én meg nagyon. Van ennek magyar címe?
  • Sephi
    Jah, csak kicsit voltam berugva az este :DDD
  • Riddick21
    "I never could be your woman"

Akarod mondani: I Could Never Be Your Woman
  • Bucser
    TAKESHIS'

Beteg kis Takeshi Kitano Film:) Nekem tetszett, de szerintem még 2-3 szor meg kell néznem, hogy mindent észrevegyek amit akarok benne:)

Jó kis film volt. 10/8,5
  • Sephi
    I never could be your woman -

10 pontos romantikus vígjáték! Végig rohogtuk, nem volt egy unalmas rész sem benne. Imádom!

The Invasion -

Absolut semmi extra. Ugyanaz a UFO-s baromsagok.
  • stargatelost
    nekem viszont nem tetszett az Édes November... (nem most láttam)
    sztem halál unalmas, szenvedtem alatta, mint állat, és még a végén sem sikerült elérzékenyülnöm, inkább örültem hogy vége van....
    viszont a műfajban egyértelműen viszi a prímet, amit eddig láttam azok közül a Szerelmünk lapjai
    na ott aztán csordult a könny :)
  • Blasta
    3:10 to Yuma
    ----------------------
    8/10

Ez igen. Majdnem hibátlan. A vége volt nekem már kicsit sok (értsd: túl irreális), de ettől függetlenül nincs hiba a filmben. Azért nem 9-est kapott, mert a western nem a legkedvencebb műfajom, de abban biztos vagyok, hogy műfajon belül kurva kiemelkedő lett a Yuma. 10-est meg nem adok semmire, max egy Monty Python-ra :)

2 ember viszi a hátán a filmet, és egyik sem jobb a másiknál. Bale az egyik kedvenc szinészem, most sem tudtam csalódni benne, Russel Crowe pedig szintén nagyot alakít, mint szokott. Konkrétan a film közepénél már sejtettem, hogy nem lesz "default" westernfilm vége a mozinak, és ez be is jött.

Ajánlom mindenkinek, a 3:10 to Yuma az utóbbi idők legkorrektebb filmélménye az elejétől a végéig!
  • jefferson83
    Mondjuk nem épp vígjátékról van szó.
  • jefferson83
    Ma néztem félig-meddig az Édes Novembert a TV-ben (jövet-menet). Ahogy alakult a történet a végére elérte, hogy leüljek a tévé elé és megnézzem. Nem favorizálom a romantikus filmeket, de ezt ajánlom mindenkinek,aki még nem látta egyszer sem, 2001-es film. A vége nagyon elgondolkodtató és biztos meg fogom nézni én is mégegyszer elejétől a végéig.
  • Japep
    Köszi!
  • Sephi
    ugyertem azzal kezdtek a vetitest mert nincs közük egymáshoz :D
  • Sephi
    Death proof.
  • Japep
    Hello!
    Lenne egy kérdésem...ugye a Grindhousenak 2 része van (Terrorbolygó, Halálbiztos). Rászánom magam, és meg akarom nézni...melyik az első rész??? :D
  • desigo
    Gondoltam karácsony este nézzünk valami romantikus vígjátékot.
    Ezek csak egyre jók: bealudni rajtuk.

Bezzeg a tegnap esti i am legendet vigyázülésben néztük :)
  • Blasta
    Te figyejjmá, ezeből a cimekből én azonnal tudom, hogy IGNORE, a sávszél-t sem érdemlik meg :D
  • desigo
    Kutya nagy titok 4/10

nincs ma szerencsém a film választással :)
  • desigo
    Férjhez mész - MERT AZT MONDTAM 1/10

ez a film nem nekem való...
  • REALista
    Hát szerintem már az első rész is gyenge volt úgyhogy szerintem ezt meg sem nézem...:D
  • sz4bolcs
    megnéztem ezt az I am legendet, de a hangulaton kívül nem sok minden jött be a filmből.
  • Z
    Szerintem nagyon limonádé...nekem túlságosan szájbarágós.
  • Seten

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    (Légyszíves és távozz már el innen máshová mert senki nem kíváncsi rád és az OFF-jaidra. Köszönöm.)

• Sephi
    En a vegen remeltem hogy megerti Will-t :PP
  • gabr
    "Intézkedtem!"

Szánalom egy arc vagy, a ki tudja honnan vett "klónos" baromságaiddal, és a hazugságaiddal együtt!
  • desigo
    National Treasure: Book of Secrets 6/10

A történet tetszett a látvány már kevésbé.Az első rész jobban tetszett!
  • Blasta
    Én ezt értem, meg láttam is, de ez igy sztem nem logikus. De mind1 is, túlvan tárgyalva ;)
  • desigo
    Párszor mutatják azt a mutánst aki a végén betöri az üveget.Szerintem neki látni a tekintetében,hogy nem csak egy primitív lény.Amikor a kutyákat elengedi akkor is ő inkább a háttérben marad ki sem jön.
  • Blasta
    azért álljunk meg, lényegében ÁLLATOKRÓL van szó versus eszköz és anyaghasználatról, plusz taktikai érzékről. Primitiv, agressziv vadmarhák sztem ilyesmire képtelenek, legalábbis a filmben annak tűntek :D Én még olyanról a világon nem hallottam, hogy az egyik nap egy ragadozó csapdába csalja a zsákmányát, majd másnap forditva... :DDD nonszensz kicsit, hiszen aki annyira primitiv, hogy besétál egy rémegyszerű csapdába, az hogy lenne képes másnap ugyan azt előállitani és okosan használni? :D
  • desigo
    I'am legend 9/10

Nagyon nem kellett agyalniuk a csapdán elég volt csak leutánnozni Nevillet.Előző nap ugyanezt alkalmazta ellenük...
  • Blasta
    Ja és igen, volt benne pár logikátlan dolog:

Első körben az UV lámpák az állványokon, mikor a végén megtámadják. A FALRA kell azokat szerelni, nem ilyen csokker állványokra, amit egy szél is feldönthet. :) Aztán a kaja. Sztem maradhatott egy tonnányi konzerv és fagyasztott hús és egyéb mirelit NY hipermarketjeiben, 3 év alatt tuti nem ette volna meg mindet, hogy vadásznia kéne, de ez csak tipp. :)

Aztán az előbbi "csapdás" jelentre visszatérve. Lehet, hogy tévedtem és a filmben tényleg a fertőzöttek állitották fel a csapdát neki, hiszen FRED ugyan az a bábú volt akinek a DVD kölcsönzőnél köszönt, és csak emlékezett volna rá + nem akad ki és lövi szitává :D. De ez viszont sztem fasság, ha annyi eszük van, hogy ilyen csapdát összerakjanak, akkor nem csak ehhez van eszük, ez túl sok intelligenciát igyényel ahhoz képest, hogy lényegében állatokról van szó....
  • Blasta
    I'am legend
    -------------------------
    6/10

Többet vártam tőle. A CGI sok helyen tényleg gagyi volt, gondolok itt a fertőzöttek mozgására, illetve az elején volt egy rövid need 4 speed szintű képsor, azt akár a játék előtti tisztelgésnek is vehetném, annyira látszott az autós játékokra való hajazás (mikor a piros verdában ül).

Nekem kicsit kevés volt. Akcióból/parából mindenképpen többet vártam, csakúgy mint a keretsztori bemutatásától, azaz a "mese" résztől.
    Willel ismét nem volt semmi baj, amit Ő nyújtott, azzal minden rendben volt. A vége szerintem jó volt így, csak rövid volt a végjáték.

Vitatkoztunk a haverokkal akikkel néztem, hogy szerintük amikor csapdába esett, azt a fertőzöttek állitották fel neki, hiszen "ellesték" tőle a csapdakészitést, nameg a bábút is ezért vitték oda neki plusz ugye pont meg is jelent ott a főnökcsávó a kutyáival, de szerintem ez marhaság, egyszerűen figyelmetlen volt és a saját csapdájáról felejtkezett el, ennyire nem voltak a fertőzöttek inteligensek, szerintetek?

Szóval összességében jó kis film, de valami hiányzott nekem belőle, egyszer mindenképpen megéri, és a DVDSCR verzió is bőven megfelelt a célnak :)
  • Sephi
    Bocsánat. Te "vg" klónja vagy aki a fórum okoskaja volt. Ki is lettel bannolva. Intézkedtem!

Gg
  • Sephi
    Shoot Em Up -

Ez remélem paródia akart lenni mert ez akció filmnek valami förtelem.
  • Sephi
    Irtam privát uzit. Valahogy ez nem ide illik te kis "bujdosos" klón.