1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Blasta
    I'am legend
    -------------------------
    6/10

Többet vártam tőle. A CGI sok helyen tényleg gagyi volt, gondolok itt a fertőzöttek mozgására, illetve az elején volt egy rövid need 4 speed szintű képsor, azt akár a játék előtti tisztelgésnek is vehetném, annyira látszott az autós játékokra való hajazás (mikor a piros verdában ül).

Nekem kicsit kevés volt. Akcióból/parából mindenképpen többet vártam, csakúgy mint a keretsztori bemutatásától, azaz a "mese" résztől.
    Willel ismét nem volt semmi baj, amit Ő nyújtott, azzal minden rendben volt. A vége szerintem jó volt így, csak rövid volt a végjáték.

SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Vitatkoztunk a haverokkal akikkel néztem, hogy szerintük amikor csapdába esett, azt a fertőzöttek állitották fel neki, hiszen "ellesték" tőle a csapdakészitést, nameg a bábút is ezért vitték oda neki plusz ugye pont meg is jelent ott a főnökcsávó a kutyáival, de szerintem ez marhaság, egyszerűen figyelmetlen volt és a saját csapdájáról felejtkezett el, ennyire nem voltak a fertőzöttek inteligensek, szerintetek?

Szóval összességében jó kis film, de valami hiányzott nekem belőle, egyszer mindenképpen megéri, és a DVDSCR verzió is bőven megfelelt a célnak :)