1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Kmarha
    Hjaj.. rémes filmhétvége volt

Amerikai pite béta akármilyen ház, huszon valahányadik rész... a nőkön kivül nem volt értelme megnézni.. és végig szendvedtem!

Path Girl - nigériába imádják a kövér nőket, igy az amerikai kövér nőknek nagyon jó lesz, ha ők ide látogatnak. Mosolyognom egyszer sem sikerült, ásítanom annál többet

Five Fingers - elalváshoz jó volt. 4 részletbe néztem végig. Az utolsó pár perc egy elismerő hmmm-ögést kiváltott, de a többi része? Vajon az ujjait elveszítő, kínvallatásnak alávetett szőke hajú hollandi vajon ki? A vallatást végző fekete bőrű, muszlim ruhába öltözött férfi vajon ki? Ennyi a film álltal feszegetett téma, sok kiabálással, vérpacnival, értelmetlenül sokszor elismételt önigazságokkal, hirtelen pártfordulásokkal. Szar.

Egyetlen értékelhető film a Taplógáz volt, Will Ferrel főszereplésével. Teljesen idióta, fejfájdítóan oltári nagy baromságok, pókerarccal, komoly párbeszédben előadva.. ehez nagyon értenek. Jó kis, egy nascar autóversenyzőről szoló vígjáték. Semmi különleges, semmi új, párszor lehetett rajta nevetni. Világmegváltást senki ne várjon tőle.

És most összeszedem magam, és megnézem vaj mikor és mennyiért vetítik nálunk a Macskafogó 2-öt. Ma megnéztem az 1-et, itt csak nem fogok csalódni.. ugye?