106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Once upon a time in Mexico-
Hat erdekes egy film.A maga modjan elvezheto.Depp karaktere megint nagyon idiota volt,dehat neki ezek az elvont idiota szerepek allnak jol.De milyen jol viselte h kiszedtek a szemgolyoit...hm..
viszont aza buzi iglesias nemkellett volna bele -
40 éves szűz.
Te srácok ez nekem bejött :DD Volt benne egy-két kurva jó poén, főleg a gyantáztatós résznél szartam be a röhögéstől. Meg hát ugye szinkronnal kötelező. A végén a HAIR részleg is jó volt^^
9/10 -
jefferson83 #34977
-
örülök neki:)
-
gabr #34975 1300 sorból 400 kész :) -
jefferson83 #34974 Jujj, köszi szépen sokak nevében is, akkor inkább megvárom a fordítást
-
jefferson83 #34973 Én is utánaolvasgattam fórumokon és a legtöbb embernek ugyan ez a véleménye. Említettem, hogy én csak 23 percet néztem belőle, de meg fogom lesni az egészet és azt hizsem át fogom értékelni a véleményemet a filmről. A hozzászólásokból amit leszűrtem, hogy a végére sajnos még gyerekeknek sem való a film :( Bár sokan esküsznek, hogy a stáblista előtt megjelenik a mondanivalója a filmnek ami "felülértékeli". -
Höhö:D Én meg minden feliratos oldalon írogattam hogy forditsák:)
Köszi hogy lefordítod.
Én másik oldalon találtam már tegnap a feliratot. -
Shoot Em up - 3/10
Ez mekkora tré film :D
csak azért kap 3-at mert néha röhögtem rajta :D -
REC : Nos hát a Blair Witch-nél klasszisokkal jobb. Természetesen majd idővel azért inkább újra megnézem DVD ripként, mert itt a screener verzióban sokszor homályos lett a kép meg elég színtelen de azért így is élvezhető volt. Hozta amit vártam volt benne egy két elég jó jelenet, és a szereplők is rendben voltak. A történet pedig már ismert.
8/10 ( Csak zombi rajongóknak. :) -
Egon és Dönci
a film első negyed órájában már nagyon azon voltam, hogy otthagyom a filmet (amikor kergetőznek)
már az elején is számomra hihetetlen zavaró az hogy nincs beszéd, csak értelmetlen hümmögések, nyögések, amikre nagyrészt nem lenne szükség, mert ha valaki nem tud beszélni, akkor sem hümmög megállás nélkül...
aztán felszálltak, utána viszont elvarázsolt a zene és a Naprendszer, azt remekül megoldották .
a történet (mert hogy az is van) egy remek elgondolás, amiből olyan potenciál filmet lehetett volna csinálni, hogy csak na, de ezzel a hümmögős (elvileg) gyerekeknek készült történettel elcseszték rendesen.
Leszállás a földre: az ufo az meg minek kellett? könyörgöm!
találkozás az emberrel: hmm...hát igen, itt végleg elvágta nálam magát a film...egy ember nem tud beszélni? miért kell úgy beállítani, mint valami dankórost, aki egy értelmes szót nem tud kinyögni a nevén kívül? és ráadásul olyan gyökér, hogy nem ment velük, miután megcsinálta hajót...
és akkor a vége...ez valami apokaliptikus mese? -gondoltam magamban, amikor elkezdett ott kilövellni a Nap...és igen (amikor robbant) na mondom, ez aztán a szép gyerekmese....
az elején E. és D. kergetőznek egy asztal körül, mint két degenerált, majd a film egy apokalipszissal végződik? gratulálok...
(legvége meg időutazás akart lenni? még nekem sem sikerült normálisan értelmezni, nemhogy egy kisgyereknek...)
szal erről ennyit... -
jefferson83 #34968 Köszi szépen, szedem is lefele :) -
gabr #34967 Elkezdtem forditani, egy két nap és kész. -
gabr #34966 Rec-hez angol felirat, itt! -
aimar21 #34965 I am legend - összeségében nekem tetszett a film, nagyszeru szineszi alakitas w. smith tol a vége is pont jo lett. 8/10
Gone baby gone - eloszor azt hittem szokasos emberrablos story, de mégsem izgalmas érdekes történet és a vége sem mindennapi..9/10
Good luck Chuck - ami azt illeti a romantikus vigjatek ok tol mostanaban rosszul vagyok mert többnyire romantikus filmek es beleraknak 1 poent és attol mar vigjatek nak irjak :P De erre a filmre most igaz a jelző romantikus film de egy jo adag poennal :D Jessica Alba meg hmm... :D 8/10
-
I Am Legend
9/10
Egész remek kis film lett -
3:10 To Yuma
8,5/10 -
Nyiri #34962 The Man From Earth
Nagyon jo film ajanlom mindenkinek. -
before sunrise
before sunset
8/10 mindkettő.azért nem 10/10,mert még néztem volna,és most emiatt nem tudok aludni.mert olyan jólesik az ember lelkének,hogy hiába néztem meg egymás után a kettőt,ha lenne harmadik,ami ennyire filgúd,akkor még azt is bevállalnám,csak lássam,mi lesz velük.kellene még ilyen film,túl kevés van belőlük.
azoknak,akik hagyományos romantikus filmre vágynak,nem ajánlom,akik viszont részt akarnak venni egy igencsak jó beszélgetésben,ahol gondolkodni is lehet(nekem a trolis-reinkarnációsos beszélgetés kimondottan tetszett,valamit elindított bennem),és nem az "összejön,bonyolódik,szakít,összejön mással,de rájön,hogy mégiscsak2-filmre vágyna,az sürgősen nézze meg!!!
akár 9 év múlva is,mert akkor is jó lesz.
peace! -
The Invasion
Az eleje kicsit uncsi volt, de a közepére/végére egész izgalmas lett.
10/7 -
jefferson83 #34959 Egon és Dönci
Ajánlani csak azoknak tudom igazán akik még nem múltak el 10 évesek. Én 23 percet bírtam végignézni, egyszerre a 80 perc sok lett volna. Ha véletlenül mindenféle utánaolvasás nélkül elmentem volna rá moziba (ami esélyes, mert az animációs filmeket szeretem) az biztos, hogy tökön szúrom magamat a végére (ha már kifizettük végigüljük elv). Nem tudom mennyiből tartott volna az, ha egy szövegkönyvet is hozzácsaptak volna a filmhez (ugyanis egy büdös szó sem hangzik el benne)
Summa: Én pénzt csak akkor adnék ki érte, ha lenne egy 10 év alatti gyermekem. -
Stranger Than Fiction
Érdekes, aranyos, leköti a nézőt és teljesen bevonja a filmbe, és a színészi játék is kitűnő. Eleinte problémáztam Ferrell miatt, és még most is bizonytalan vagyok picit, hogy jó választás volt-e a szerepre (szerintem egy kicsit öregebbnek néz ki, mint kellene), de tkp. mindegy, a film közepétől már nem foglalkoztam ezzel. :) 9/10
War of the Worlds
Nem jutok szóhoz... a döbbenettől. :( Üres, érdektelen, unalmas, néhol röhejes. Azért egy minimum közepes szintet elvártam volna Spielberg-től. 2/10.
U.i.: Úgy emlékszem, páran írták már itt és most én is csatlakozom: a kiscsajt kábé a 15. perc tájékán már szívlapáttal vertem volna agyon, vagy bedobtam volna egy halálsugárba. :)
(Itt van még a tarsolyban a "The Pursuit of Happiness", a "You Shoot, I Shoot", és a "Man with the Screaming Brain", de ezekről majd később. :) )
-
shoot em up tényleg szar film -
Szegények hercege.
Abszolút 10 nálam. A kosztümök, a jelenetek, a zene minden nagyon-nagyon a helyén van. Aki teheti nézze meg ! -
meg mindig nem terek magamhoz ettola shoot em uptol.. nektek tenyleg az vicces hogy a levegoben ugrik az ember es mindenki fejbe tud loni hihetetlen poziciokbol?? vagy hogy az ember foldre esik es meglovi a karjat mire az meglovi a masik sracot.. ez poen??? es nekem szar a humorerzekem??? ja en kerek elnezest............................
a film tele van nagyobbnal nagyobb idiotasagokkal a filmben 1 etlen poen van es az is csak azert poen mert nem idiota eltulzott faszsag hanem vicces...
hot fuzz meg 5 szro poenosabb volt az eltulzott baromsagaival. -
bhd-t regen lattam...
nem azt mondom hogy a kingdom uber akcio volt... de izgultam hogy mikor robbantjak fel oket.. mikor lovik agyon az egyiket :D
szvsz izgalmas film volt..
SPOILER:
kivancsi voltam hogy megengedik-e nekik hogy nezelodjenek.. mi lesz a kikerdezesnel, talalnak-e valamit.. mi volt akkor mikor a hadsereg nem akarta oket beengedni az epuletbe vagy mikor az autoval mentek hogy tortenik-e valami... az embert megolik-e mire odaernek a tarsai stb stb stb stb....
jopar dolgon lehetett "izgulni" nem ugy mint egy es akcio filmeken ahol kb annyi a lenyeg hogy nah.. el fog tudni menekulni vagy nem.. es ennek am egvalaszolasaval a film vegehez is elerunk majd...... hurra.. jo film volt nem a legjobb de engem lekotott..
-
legalább tartottad magad a 11-es számhoz.. én majdnem 20 percig néztem :D -
én is felnevettem rajta:DD
11 Parancsolat
Nagyon szar. 11 perc uán kikapcsoltam. -
"Nem rossz de úgy ö9sszeségében szar.Azért van néhány nagy poén."
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDdddd -
gabr #34950 Egon és Dönci
Nekem nagyon tetszett, nagyon aranyos kis film, főleg a "beszéd", vagymi.
-
Az arany iránytű(The Golden Compass)---Nehogy megnézzétek főleg ne moziba
Macskafogó2---Nem rossz de úgy ö9sszeségében szar.Azért van néhány nagy poén. -
/OFF
Én kb. 10-12 évvel ezelőtt azt a zenét választottam életem első zenei feldolgozásához, amikor kezdtem a PC-s zenélést. :))))
Persze "a mű" nincs már meg, ezzel csak azt szerettem volna mondani, hogy rám sem volt kisebb hatással...
/ON -
Hát tényleg nem az én stílusom... -
valami olyasmi -
"Az egész filmben az amerikai jelenlét jogosságát vagy akárcsak feleslegességét egyetlen percig sem firtatták, szó nem volt ilyesmiről."
Nem mondtam egy szóval sem, hogy az egész film alatt éreztették. Nem kell hozzá végig az arcodba tolni, elég egy _befejezés_ ami azt érezteti. És ezzel nem vezettek a falnak, meg nem etettek meg...ez csak egy érzés, amit akkor ép éreztem, mikor néztem a filmet. Még hogy nincs mondanivalója a filmnek? Az ezredes gondolkodásmódja, a pillanatképek a családjával nem mondanak semmit? Az FBI -os ürge (Jamie Fox) pillanatai a két társa gyerekével nem mondanak semmit? Na de kinek magyarázok én...a die hard -ban ilyeneket nem lehet találni. Persze ha Bruce Willis megsimogatja a lánya fejét a film végén, az már mondanivaló...
Ha ez parasztvakítás, akkor én paraszt vagyok... de te mégnagyobb, hogy belekötsz mások szubjektív véleményébe. -
"Az egész filmben az amerikai jelenlét jogosságát vagy akárcsak feleslegességét egyetlen percig sem firtatták, szó nem volt ilyesmiről."
Gondolom ezért mondta, hogy "görbe TÜKÖR". -
Téged sem nehéz falnak vezetni, ugye?
Beletettek a film végére egy egyperces jelenetet, amiről ugye beszéltél, ezt a szitut, ahogy egymás fülébe suttogtak, és máris egy film, ami mondanivalóval bír!
Baromság.
Semmiféle mondanivalója nincs a filmnek, csak és kizárólag annak az egy és utolsó jelenetnek, ami kb. egy perces volt. Az egész filmben az amerikai jelenlét jogosságát vagy akárcsak feleslegességét egyetlen percig sem firtatták, szó nem volt ilyesmiről.
Az egész egy szimpla hollywoodi bugyutaság, hatásvadász, parasztvakító befejezéssel, sajnálattal látom, hogy mégis van, aki ezt beveszi. -
Next
Nem volt annyira rossz! Jessica Biel még mindig istennő, Nicolas Cage -el sem volt gond, Julian Moore -nak viszont nem áll jól szerintem ez a szerep. A sztori néhol zavaros volt. Összességében egy egyszernézhető film. 7/10.
The Kingdom
Az eleje jól indult, a közepe picit lelassult/leült, a vége pedig ismét jó lett. Nem az az agyatlan eksönmúvi, hanem van mondanivalója is.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Egyfajta görbe tükörnek éreztem, nemtudom, ti hogy vagytok vele. A végén a kisgyerek nézésén látszik, hogy semmi sem változott. Ölhetik egymást halomra, sosem fog változni a helyzet. Ez ugye egyfajta jelzése annak, hogy Amerika kb. feleslegesen van jelen az arab országokban. Vagyis ha nem is feleslegesen, de mindenképp eredménytelenül és/vagy "jogtalanul".
Szóval, összességében tetszett a film. A közepén lévő "punnyadás" nem kellett volna. Ezzel együtt 8,5/10 -et adok rá. -
Egyetértek,az egyik legahtásosabb film zenei téren!
Anno egyből megvettem cd-n:-)
De összességében a mohikán hangulata,és Daniel Day Lewis is hozza magát. -
Nekem meg a Blöff egy egyszer nézhetős film volt. Nem volt vele amúgy bajom, de annyira nem ragadott meg, hogy többször is megnézzem.