[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
"Az egész filmben az amerikai jelenlét jogosságát vagy akárcsak feleslegességét egyetlen percig sem firtatták, szó nem volt ilyesmiről."
Nem mondtam egy szóval sem, hogy az egész film alatt éreztették. Nem kell hozzá végig az arcodba tolni, elég egy _befejezés_ ami azt érezteti. És ezzel nem vezettek a falnak, meg nem etettek meg...ez csak egy érzés, amit akkor ép éreztem, mikor néztem a filmet. Még hogy nincs mondanivalója a filmnek? Az ezredes gondolkodásmódja, a pillanatképek a családjával nem mondanak semmit? Az FBI -os ürge (Jamie Fox) pillanatai a két társa gyerekével nem mondanak semmit? Na de kinek magyarázok én...a die hard -ban ilyeneket nem lehet találni. Persze ha Bruce Willis megsimogatja a lánya fejét a film végén, az már mondanivaló...
Ha ez parasztvakítás, akkor én paraszt vagyok... de te mégnagyobb, hogy belekötsz mások szubjektív véleményébe.