[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Egon és Dönci
a film első negyed órájában már nagyon azon voltam, hogy otthagyom a filmet (amikor kergetőznek)
már az elején is számomra hihetetlen zavaró az hogy nincs beszéd, csak értelmetlen hümmögések, nyögések, amikre nagyrészt nem lenne szükség, mert ha valaki nem tud beszélni, akkor sem hümmög megállás nélkül...
aztán felszálltak, utána viszont elvarázsolt a zene és a Naprendszer, azt remekül megoldották .
a történet (mert hogy az is van) egy remek elgondolás, amiből olyan potenciál filmet lehetett volna csinálni, hogy csak na, de ezzel a hümmögős (elvileg) gyerekeknek készült történettel elcseszték rendesen.
Leszállás a földre: az ufo az meg minek kellett? könyörgöm!
találkozás az emberrel: hmm...hát igen, itt végleg elvágta nálam magát a film...egy ember nem tud beszélni? miért kell úgy beállítani, mint valami dankórost, aki egy értelmes szót nem tud kinyögni a nevén kívül? és ráadásul olyan gyökér, hogy nem ment velük, miután megcsinálta hajót...
és akkor a vége...ez valami apokaliptikus mese? -gondoltam magamban, amikor elkezdett ott kilövellni a Nap...és igen (amikor robbant) na mondom, ez aztán a szép gyerekmese....
az elején E. és D. kergetőznek egy asztal körül, mint két degenerált, majd a film egy apokalipszissal végződik? gratulálok...
(legvége meg időutazás akart lenni? még nekem sem sikerült normálisan értelmezni, nemhogy egy kisgyereknek...)
szal erről ennyit...