106865
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • kaposi1
    Azert az evszazad vihara sem rossz.
    Persze nem azzal a formedvenyes retekklub szinkronnal.
    A videokazis szinkron sokkal jobb.
    Remelem egyszer kiadjak DVD-n is.
  • kenderzen
  • kenderzen
    merem remélni .)
  • Blasta
    Azért, hogy objektív vagy-e
  • kenderzen
  • CSOCSO
    Last Winter (2006)

IMDB Tagline:
    "What if mankind only had one season left on Earth?"

hat van ennel csalogatobb tagline? nincs.. szal bele is kezdtem a film megnezesebe... gondoltam hogy valami termeszetfeletti baszas lesz a dologbol nahdehogy ilyen.... ilyen gagyi?!?!?

semmi ertelme az egesznek.. nem oldanak meg semmit.. nem erezzuk hogy tenyleg jon a vilag vege.. es hirtelen vege a filmnek.. nahde hogy?????????????

a tovabbiakban spolier olvashato szal ne olvasd tovabb ha nem akarod.. de szerintem nem vesztesz sokat ha nem nezed meg a filmet szal:

szoval a vege a filmnek az hogy az egyetlen egy megmaradt csaj felebred egy korhazban... kimegy de sehol senki.. csak egy orvos akasztotta fel magat.. de az egesz korhaz ures.. nah itt mar gondolja az ember hogy valami nagy balhe lehet a csaj kimegy az utcara.. ledobbent, sapadt arccal bamul maga ele.. a kamera felemelkedik es a csaj moge megy de nem latni semmit csak azt hogy a csaj all egy penzszallito auto mellet a zene durva, a csaj csak all, meg se tud mozdulni.. olyan hatterzajok hogy azt hinned hogy milliardnyi szellem rombolja le a varost es a kamera nem ozdul.. csak bamulja a kurva csajt es ENNYI>> VEGE!!!! nem mutatnak semmit.. OMG MIJEZASZAR???????????? elfogyott a mani? es ettol a rendezo is szivrohamot kapott?? csak ezt tudom elkepzelni............

szanalom.

4/10
  • CSOCSO
    langolierek :D nah az erdekes volt ugy 10 eve....

• kenderzen
    kihagytál még 2 nagy kedvencet :)

1. Végítélet
    2. Langolierek - Az idő fogságában
  • kenderzen
  • kenderzen
    sztm láttam az összes adaptáciot , a könyveknek elolvastam minimum több mint a 3/4edét , miért kérded?
  • jefferson83
    Charlie Wilson háborúja

Ezt a filmet most lehúznám. Többet érdemelt volna a történet. Én sokkal komolyabb filmre számítottam. Magáról a háborúról, a menetéről, a kiváltó okokról, a következményekről, arról, hogy mi miért történt SEMMIT nem fogunk megtudni(esetleg ha szorgalmassak vagyunk és más források után nézünk). Mintha készítők azt sem tudták volna eldönteni, hogy egy kicsit komolyabb film felé húzzanak vagy csináljanak egy vígjátékot. Végül is egyik sem lett belőle. Amerikai propagandafilmre sikeredett. Én elnéző vagyok, hogy egy amcsi filmben az amerikaiak a jók és Istenítsük őket egy kicsit, de azért van egy határ amit ebben a filmben túlléptek szvsz. Továbbá unalmas, az elejét szabály szerűen végig kell szenvedni. Egyedül a CIA-s csóka karaktere tetszett csak nem ebbe a filmbe kellett volna benyomni. Erre a filmre vétek rábélyegezni, hogy igaz történet!

4/10
  • Bulykin
    majd még meglátom, ha lesz rá esély, akkor is max nyáron:D akkor van nagy pangás, meg unalom XD
  • precision
    np
    pedig szerintem nagyon jó a firefly + serenity...majd ha nem lesz más adj neki egy próbát :)
  • Bulykin
    akkor jóó XD, már biztos nem nézem végig, mert nincs kedven a sorozathoz, meg nem is érdekel az....kössz az infót:D
  • precision
    Serenity -t csak a Firefly sorozat megnézése után van értelme megnézni...ugyanis annak a folytatása (úgymond befejezése) és sok előismeret van a sorozatban ami nélkül sok mindent nem lehet érteni
  • Blasta
    Akkor ok :)
  • CSOCSO
    ez kurvajo lesz:D
  • Bulykin
    Dead Sentence
    10/7
    Jó film, csak számomra egy kicsit több volt benne a dráma, mint amire számítottam.....de a vége mindent kárpótolt:D
    Serenity
    10/?
    Hááát....nemtom....sztem elég gyér, mondjuk nem láttam végig, mert 1óra 20perc után megakadt a DVDlejátszóm...de sztem nem fogom befejezni, mert nem is nagyon érdekel:D
  • Bulykin
    nyugi haver, rendben van, elsőre nem volt világos:D nah....
    Amúgy kössz az választ, tudom, hogy nem fontos h hova mennek meg ilyenek, csak megjegyeztem, mert engem érdekelne na XD
  • gabr
    Vexille

1000* jobb mint a Beowulf! Aki szereti a CG filmeket nézze!

10/10
  • Z
    Ott a kulcsszó a mondatodban...SZIMPLA...ez azért nem annyira szimpla. De nem kell túl komolyan venni, a leszakított karfát. ;)
  • Sephi
    Jobb nagyobb
  • zaki
    Feltétlen nézd meg, ha lehet moziba...
    És igen, Sly megint megcsinálta... Meg is nézem a Rocky Balboát megint... :D
  • Sephi
    ATYA UR ISTEN!!! INDY JONES 4 !!!!!
  • ProGabe #35837
    durva,hogy mindenki azt írja,hogy az adrenalinja a topon volt,majd leszakította a karfát,érezte az arcára fröccsenő vért,és a halál szelét,stbstb

bennem ilyen érzelmeket egy szimpla akciófilm kb 10-12 éves koromban váltott ki utoljára!Sly lehet megcsinálta?meg kell néznem ezt a filmet :)
  • zaki
    Bárcsak így lenne...

[sóhajt]
  • ForzaInter
    RE 3

elment egynek, kettőnél jobb volt, egynél rosszabb, kicsit erőltetett már, ideje lenne lezárni egészet... de voltak jó jelenetek filmben amik tetszettek. 6,5/10
  • Sheltem
    Én naiv vagyok és buta, ezért abban reménykedem, hogy lesz dvd extended verzió ami +20-30 percel hosszabb...Amíg élünk remélünk ;)
  • zaki
    John Rambo.

Most néztem meg faterral moziba (nem volt vagy 15 éve :D). Kegyetlen volt. Némelyik résznél úgy vert a szívem, mintha ott lettem volna... :D Ilyen egy igazi akciófilm. Nem nagyon láttam még ehhez foghatót. Kár, hogy ilyen rövid volt... 9.5/10

• Blasta
    Na lássuk akkor.

- "zombik vagy mik": VÁMPÍROK testvérem, olyan világos mint a nap.
    - "honann jöttek, meg hova mennek majd": hajóról. Hogy pontosan honnan, kit érdekel? És hova? Szintén, lásd #35831
    - "akkor a csaj olyan, mintha megfertőződne, mert fura képet vég)":
    De könyörgöm, miért "fertőződne" meg??????????? Nem fertőződik meg, nincs semmi baja, tán azért vág olyan képet mert a kezei között ég el a szeretett férfi...
    - "És ami a legfontosabb, hogy miért vannak emberevők, hogyan "jöttek létre"....":
    A legfontosabb, hogy első körben maradjunk annál, hogy nem eszik meg az embert!!! Vagy Te láttál ilyet????? VÁMPÍROK, akik vérrel táplálkoznak. Embervérrel. Hogy jöttek létre? Miért érdekel? Voltak és kész. Nem "Hogyan születik a vámpír" a film címe, nem is arról szólt.

De ha ez akkora gond, akkor nézz meg egy Pengét, abban asszem pont a vámírok eredetéről esik szó, valami fővámpírról, alfahímről, vagymiatököm.
  • Dynamic
    Miért is fontos, hogy honnan "jöttek"?Kb. 1000 vámpír, zombi, farkasember film van még amiben szintén nem feszegetik, hogy honnan is származnak.
  • Blasta

Na majd ha összeszedem a gondolataim mesélek :)
  • Bulykin
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    pl.: azok a zombik vagy mik honann jöttek, meg hova mennek majd, és hogy a végén amikor felkel a nap és a csaj meg a pali ott ülnek és elég a csávó, akkor a csaj olyan, mintha megfertőződne, mert fura képet vég)bár ez csak az én véleményem. És ami a legfontosabb, hogy miért vannak emberevők, hogyan "jöttek létre"....
  • Lipi1980
    Azt írta, hogy az EGYIK legjobb, és nem A legjobb!!!

Szerintem is igen jól sikerült a 1408-ban eltalálni azt a tipikus Stephen King hangulatot, amit igen kevés filmadaptáció hozott vissza...
    A teljesség igénye nélkül SZERINTEM a következők is említésre méltóak:
    Ragyogás
    Kedvencek temetője
    Tortúra
    Remény rabjai
    Halálsoron
    1408

A "minisorozatok" közül:
    A gonosz
    A ragyogás
    A rózsa vére

Tudom, hogy sokan bele fogtok kötni, de ez már csak így megy ebben a fórumban... Pláne ha Kingről van szó...
  • Blasta
    Láttad az összes SK filmadaptációt és olvastad az összes könyvét?
  • kenderzen
  • kenderzen
    1408

hát ezt is megéltük ,hogy magyarul dvd-n:DD

stephen king 1ik legjobban sikerült film adaptácioja .
    ez az igazi "cidris cucc" :))
    kivételesen a szinkron is korrekt .

pokoli történet

10/10
  • Blasta
    Miféle kérdőjelek maradtak????
  • jefferson83
    Egy kérdés:

Aki találkozott már a magyar szinkronos Pingvinek vándorlása c. filmmel azt megkérdezném, hogy a szinkron a francia vagy az angol kommentárt követi, azaz E/1 személyben van-e (mintha a pingvin magáról mesélne, francia kommentárhoz hasonlóan) vagy pedig szimpla természetfilmes kommentár van mellé?

Láttam DVD-n és elgondolkodtam, hogy megvenném.
  • jefferson83
    Gyerünk a börtönbe (2006)

Aki épp unatkozik annak tudom ajánlani, kellemes kikapcsolódás. Viszont nem nyújt semmi többet, mint egy átlagos tucatvígjáték. 6/10

SWAT

A vígjátékról áttérve erre az akciófilmre ugyanezt mondhatjuk el. Egy átlagos film. Nem bővelkedik akciókban, teljesen kiszámítható. Egyszer nézhető kategória. Pedig a film jól indul. 6/10