[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Last Winter (2006)
IMDB Tagline:
"What if mankind only had one season left on Earth?"
hat van ennel csalogatobb tagline? nincs.. szal bele is kezdtem a film megnezesebe... gondoltam hogy valami termeszetfeletti baszas lesz a dologbol nahdehogy ilyen.... ilyen gagyi?!?!?
semmi ertelme az egesznek.. nem oldanak meg semmit.. nem erezzuk hogy tenyleg jon a vilag vege.. es hirtelen vege a filmnek.. nahde hogy?????????????
a tovabbiakban spolier olvashato szal ne olvasd tovabb ha nem akarod.. de szerintem nem vesztesz sokat ha nem nezed meg a filmet szal:
szoval a vege a filmnek az hogy az egyetlen egy megmaradt csaj felebred egy korhazban... kimegy de sehol senki.. csak egy orvos akasztotta fel magat.. de az egesz korhaz ures.. nah itt mar gondolja az ember hogy valami nagy balhe lehet a csaj kimegy az utcara.. ledobbent, sapadt arccal bamul maga ele.. a kamera felemelkedik es a csaj moge megy de nem latni semmit csak azt hogy a csaj all egy penzszallito auto mellet a zene durva, a csaj csak all, meg se tud mozdulni.. olyan hatterzajok hogy azt hinned hogy milliardnyi szellem rombolja le a varost es a kamera nem ozdul.. csak bamulja a kurva csajt es ENNYI>> VEGE!!!! nem mutatnak semmit.. OMG MIJEZASZAR???????????? elfogyott a mani? es ettol a rendezo is szivrohamot kapott?? csak ezt tudom elkepzelni............
szanalom.
4/10