1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • jefferson83
    Charlie Wilson háborúja

Ezt a filmet most lehúznám. Többet érdemelt volna a történet. Én sokkal komolyabb filmre számítottam. Magáról a háborúról, a menetéről, a kiváltó okokról, a következményekről, arról, hogy mi miért történt SEMMIT nem fogunk megtudni(esetleg ha szorgalmassak vagyunk és más források után nézünk). Mintha készítők azt sem tudták volna eldönteni, hogy egy kicsit komolyabb film felé húzzanak vagy csináljanak egy vígjátékot. Végül is egyik sem lett belőle. Amerikai propagandafilmre sikeredett. Én elnéző vagyok, hogy egy amcsi filmben az amerikaiak a jók és Istenítsük őket egy kicsit, de azért van egy határ amit ebben a filmben túlléptek szvsz. Továbbá unalmas, az elejét szabály szerűen végig kell szenvedni. Egyedül a CIA-s csóka karaktere tetszett csak nem ebbe a filmbe kellett volna benyomni. Erre a filmre vétek rábélyegezni, hogy igaz történet!

4/10