106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
szügség van az ilyen filmekre, h tudjam értékelni az igazi filmgyártást és köpködni az ilyen celloloid szemétre.....23 percig bírtammm..... -
Ja ha melóba akkor megvan bocsátva 
-
Hát igen ,tényleg figyelmetlen voltam.
Még jó hogy melóban néztem.
Otthon már a tizedik percben lekapcsoltam volna. -
azt hiszem ezt az idejárok már mind tudják ! :D sajnáljuk hogy pazaroltál rá időt! :D -
kaposi1: egy hete írtam arról a 2012 doomsdayről, úgy látszik nem vagy elég figyelmes, és lemaradtál az óvaintésemről :D
beraktam válaszra azt a hsz-emet
(tényleg kín végignézni :D) -
:D SHIFT+DEL-t adtam neki miután megtudtam hogy ez nem a DOOMSDAY -
Sziasztok!
Most fejeztem be egy film nezeset, amelyre nem talalok szavakat.
A cime 2012 Doomsday.
Konyorgom messzire keruljetek el.
Ekkora szar zs kategorias filmet mar reg lattam.
Elvileg az iteletnaprol szolna ,de de az majd csak a film vege elott ot percel jon el.
Addig mindig mutogatjak hogy meg hany ora van hatra.
Es hat a veg kifejlet,mar majdnem sirtam de azert vegig kinlodtam.
Egyetlen pozitivum van a filmben hogy nincs egesz masfel ora.
Szineszi jatek,na azt aztan ne keressetek benne.
Latvany, az szinten semmi.
Szoval reszemrol 10/0
Szeretnem gyorsan elfelejteni.
-
homeless #36375 Gondolom a buta tapló én lennék. Azért gondolom, mert a múltkor is csak személyeskedéssel tudtál válaszolni a normális érvelésemre. -
10,000 B.C.
Nem sokat vártam tőle és annyit is kaptam, méghogy ezt hasonlítani a 300-hoz meg se közelíti azt az élményt kb az Apocalypto szintjén van.
Kicsit fura, hogy angolul beszélnek az úgynevezett ősemberek, van benne néhány jó jelenet de semmi több sajnos.
pont: 6/10 -
" van olyan aki azért nem nézi meg, mert zavarja a ,,vén" szó"
"nem zsidó rendezők fimljét"
LO-ÁL
-
Ebben amúgy van valami!
Az EMBER ékessége és csúfsága nagyon jól mutat együtt, mint a fekete és a fehér.
-
TomDantes #36371 Próbálom...de tudod hogy van az, van egy kedvenc filmed és napi hat paraszt nyögi be hogy sz*r, mert hülye mint az ajtószeg...utánna nehéz nyugodtan gondolkodni.
Már írtam a múltkorában, hogy van olyan aki azért nem nézi meg, mert zavarja a ,,vén" szó, és biztos sz*r mert ez sz*r cím, egy másik meg hogy nem zsidó rendezők fimljét...hát igen.
Amikor pár ilyet olvas az ember, nehezen marad higgatd -
Bandewtól kaptál választ :)
vmiért a klasszikus zene és az erőszak nagyon összetud illeni, olyan "egyedi" atmoszférát nyújt, pl: Park Chan-Wook bosszú trilógiája
szal várjuk :), habár a fene se tudja h itthon bemutatják-e... -
Ebben igazad van!Egyetértünk!:-)
Eztnemszeretem én sem,hogy egyből bejönnek is fikázzák akinek esetleg nem tetszett egy film,vagy úristen az hogy tetszhetett ennek!?
Ja és remélem később sem fogsz leszólni:-D
-
TomDantes #36368 Én azért majd nyárom megnézem, ha majd nem lesz több filmem ,és az olimpiában épp szünet lesz, majd sort kerítek rá.
De addig még kéne nézni a Vérző Olajat, meg Jesse James-t. -
TomDantes #36367 Egyelőre még nem szóltalak le.
De akkor kicsit másként mondom, ha átérzed a filmet, akkor tetszeni fog. Ha nem, hát nem.
Vannak filmek amik nem valók mindenkinek. Én is láttam már olyat, ami egyébként nagyszerű alkotás, csak én nem vagyok hozzá elég érett.
Van ez így.
A baj akkor kezdődik, amikor jön egy tapló,akinek fingja sincs az egészről, és azt mondja: hogy sz*r meg unalmas.
De nem kell hogy tetszen, mivel szerintem ez rétegfilm, amint mondtam ha bejön nagyon tetszik ha nem meg nem,
én csak azt nem szeretem ha valaki buta és a butaságát még reklámozza is -
Én láttam az eredetit, azután kicsit vonakodva várom az amcsi verziót, de legalább az is Haneke. Mondjuk elég pofátlanul lemásolta. 
Egyébként ezt a filmet nem is lehetne sehova besorolni. Elég egyedi. -
AVP2-vel nemsokat vesztesz ha kihagyod,és tényleg akkor ajánlom amikor végképp nemt udsz magaddal mit kezdeni:-D
Én kedvelem ezt az univerzumot,de ezen,majdnem bealudtam.
Tegnap megnéztem a The Mist-et.
Értékelésem akövetkező,néhol kicsit B jellegű a film,alapjában véve nemrossz az ötlet,bár vannak idegesítő momentumok,főleg az emberek viselkedésében.Ők keltik inkább a feszültséget,a vége meg érdekes,és meglepő lett. 6/10
Ma:Alvin és a mókusok:Az elején azthittem,hogy jó lesz,de ahogy haladt előre kiszámítható volt,és az igazság az,hogy vártam mikor lesz vége:-(
Kicsit többre,érdekesebbre számítottam.Pár poén volt benne,és a kivitelezés sem volt rossz,de ez kevés.5/10 -
ezt én is nagyon várom.még régebben linkeltem is a trailert,ugyan ezzel a kérdéssel,válasz nem jött... -
Úgynézki nincs alkternativa,ha érti az ember,akkor csak jó lehet.
Érdekes általában értem a filmeket,és milyen fura rengeteg nem is tetszik.Persze van olyan ami igen.
Viszonylag újonnan láttam mielőtt még volt ez az oscar hajcihő.
Nem azt mondom hogy szar film,csak nekem nem tetszett,voltak benne jó momentumok,meg még a hangulat is,de valahogy mégsem.
Az ízlés meg mindenkinél más.Van akinek Harry Potter,másnak Casablanca.Nemlehet leszarozni a másik ízlését,mert mindenki megtalálja a filmekben a neki tetszőt.
Ha nekem nemtetszik akkor egy pöcs,filmekhez nemértő,lúzer vagyok?
Azthiszem láttam már életemben pár filmet,kb 1980 óta követem a filmipart,a korom miatt.(persze az azelőtt készültekből is rengeteget láttam)Régen a 80-90-es években évi 40-50 filmet moziban megnéztem(akkor még olcsó volt)meg ugye vhs-korszak.Ami érdekes míg régen mindent megnéztem,és tényleg szinte mindent,manapság már csak ami megfog,vagy érdekel,meg "muszály" megnézni.
Oscaros filmeket alapból szoktam,hogy azért képben legyek miért is adták neki,vagy a szereplőknek.Persze néha megegyezik,máskor nem.
Csak nemszeretem amikor leosztják az embert főleg itt a fórumon,mert nem egyezik xy-véleményével,vagy netalántán nemáll be egyes filmek egekig magasztalásába!Bocs!Téma lezárva!
-
Asszem a TDK után ez lesz nálam a második legjobban várt film idén:)
Funny Games
Vki esetleg látta az eredetit? Trailer alapján nagyon o**b*** vagy csak én vagyok pszichopata?
kicsit a Sleuthra emlékeztet, de remélem ez jobban fog elsülni -
TomDantes #36361 Aha, de ha durva akarnék lenni azt mondanám ém egy filmről beszéltem nem az Avp2-ről, de nem mondok ilyet,csak vicceltem. Igaz görcsöt kaptam tőle miután megnéztem ,de lehet csak azért mozis verzió.
AvP2-ről majd akkor mondok véleményt haki jön DVD-n és nem lesz jobb dolgom megnézni. -
mar kezdett felmenni a pumpam hogy a mi a faxrol beszelsz ( azt hittem nekem cimezted az avp2 vel kapcsolatban :D ) -
TomDantes #36359 Ha tényleg felfogtad a filmet, akkor nem lehetett gyenge. Ha meg annak tartod akkor bizony nem értetted. Vagy borzalmas az ízlésed, bocsi.
De egyébként kiváncsi vagyok mi volt benne a gyenge. -
avp 2 SPOILER!
nem mondom hogy konnyu dolga volt a rendezonek de egy predit nehogy mar ne tudjon kinyirni egy csomo alien plusz egy predalien...
en azt hittem hogy jon csomo alien meg csomo predi es hatalmas harc lesz a foldon... -
És mi van akkor pl.,hogy én értettem de szimplán gyenge volt számomra.Sorry:-( -
TomDantes #36356 Na ha szerinted szipmlán sz*r...akkor jaj neked.
De adok elemzést:egykettőháromnégy
Remélem ennyi elég.
És azt jól látod, ez afilm vagy nagyon tetszik vagy egyáltalán nem, ha értetted miről szól akkor nagyon tetszik és az évfilmje, ha nem, akkor nincs mit tenni, és ez a film nem a te filmed. -
No country-ről van valahol valami elemzés? Nekem kicsit magas volt (de lehet, hogy csak a jóindulat mondatja ezt velem, és közben csak szimplán szar.).. -
túl nagy hangsúlyt fektettek arra hogy élien invázió alakuljon ki órák alatt ( egyrészt, gagyi, irrális:), felesleges... ) mintogy a PredaAlien vonalat vitték volna vagy leglábbis ne tömeghent legyen már a fél óra után... -
homeless #36353 ...Jesse James...
Íme a bizonyíték, hogy egy unalmas film is lehet jó. Míg a No country for old men-nél nagyon ideges voltam, hogy végignéztem, ennél egyáltalán nem. Az utolsó fél óra tökéletes. Ennek kellett volna 4 oscart nyernie nem annak a ****-nak. -
nincs -
az avp2 kint van már DVD-n?? -
meglestem az aliens vs predator 2 -t
at ahogy mar irtatok.. ez jol el lett baszva.........
a predalien meg lassu volt mint a szar holott sokkal furgebbnek kene lennie mint a predator.. szvsz test-test elleni harcban siman elverne a predatort
voltak jo reszek, szerencsere nem volt NAGYON gagyi szaga az egesznek... de akkor is.. :( -
LOOOL -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nekem meg nagyon tetszett, hogy a végén majd nem a törvény intézi el az ügyet és alig kapnak a köcsögök, hanem a csaj oldotta meg. Kicsit lehet tényleg jobb lett volna, ha a végén megöli magát, de nekem ez a befejezés megállja a helyét. -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!de így tipikus amerikai happy end lett a vége...jó persze nem kell szó szerint érteni a happy -t, de a lényeg hogy megúszta a sok gyilkosságot... mikor a nyomozó leállította a végén, és kérte a fegyvert, azt kellett volna hogy Jodie Foster nem adja oda a pisztolyt hanem agyonlövi a földön fekvő kis köcsögöt és utána a sajátjába is ereszt egyet, és kiírják hogy THE END... na, EZ lett volna az igazi megrázó és szokatlan nem hollywoodi mintára készült befejezés -
The Brave Onenak kifejezetten tetszett a vége. -
John Rambo - A rövidsége miatt csak 9/10.
A Night at the Roxbury - Nem láttam még, elég régi film, és sokan "alapfilmként" beszélnek róla, meg idézgetnek belőle. Hát nemtom, 10 évvel ezelőtt lehet hogy nagyot 'ütött', nekem annyira nem tetszett. Egyszer meg lehet nézni, és egy-két poénon meg el is mosolyodtam azért. 6/10.
Charlie Wilson's War - Ez kifejezetten tetszett, különösen Philip Seymour Hoffman figurája és játéka. Tom Hanks szokás szerint jó volt, bár láttunk már tőle sokkal jobb alakítást is. Nem gondoltam hogy egy politikai témájú film lehet ilyen jó, mindenképpen ajánlott a megnézése. 9/10.
The Invisible - Ezt a filmet a tagline -ja miatt néztem meg. A benne szereplő színészek számomra ismeretlenek voltak eddig, de lehet ez csak nálam van így. Az alapötlet jónak ígérkezett, így egy kicsit nagyobb elvárással ültem le a film elé mint általában. De sajnos csalódnom kellett... A színészi alakítások harmatosak, a cselekmény igen vánszorogva halad, és kiszámítható az egész. Egyedül Annie karaktere tudott egy kis érdeklődést kelteni bennem, mindenképpen összetett személyiség (és az őt játszó színésznő se csúnya, egy kis Jessica Alba beütése van :). De maga az 'invisible', a főszereplő nem igazán tudott hozzátenni a filmhez. A film végén van egy kis 'fordulatocska' de előre lehetett számítani. Szóval meglepetést nem okozott. Sajnálom, hogy így elszúrták, több lehetőség lett volna benne. 5/10.
The Brave One - Jodie Foster egyik új arcát láthatjuk a filmben. Nekem tetszett. Feltűnik a filmben a Lost -ból Sayid is, kicsit meglepődtem, mert nem szoktam megnézni egy film adatlapját a megnézése előtt (kiv. a mostani The Invisible) így nem tudtam hogy ő is szerepel benne. Igaz nem sok szerepe van. Maga a sztori jó, Jodie Foster játéka meglepően jó szerintem, és az egész cselekmény szépen bontakozik ki, van feszültség, vannak drámai pillanatok. Az egész jól van megcsinálva. Sajnos a vége itt is várható volt, nemtom én általában mindig ráérzek hogy mi lesz a vége így elmarad a varázs. De pl haverom aki nézte velem, ő teljesen meglepődött a végfordulaton. Én egy másféle befejezésnek jobban örültem volna.Mind1, ez nem számít. A film jó, komoly témát feszeget, amire olyan választ kapunk, hogy nincs válasz, és hagyja a nézőt elgondolkozni saját maga, hogy most akkor mi van. Kilencet ez is megérdemel. 9/10.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Pl az a befejezés jobb lett volna, hogyha Jodie Foster megöli magát miután megölte az elkövetőket. Ez már komoly erkölcsi kérdés, mert igaz, hogy rosszfiúkat ölt, de mégiscsak gyilkosság. Egy öngyilkossággal elismerte volna, hogy bűnt követett el... de nem, muszáj heppiendet varázsolni a filmek végére amerikában :)
-
Hát valószínűleg igen :)
DVD -
Real13 #36343 THERE WILL BE BLOOD:Nem tetszett.Az első egy óra egészen a tűzesetig még rendben volt, de amikor átment hitcsatározásba az egész nekem elegem lett belőle. Daniel Day Lewis elismerem, hogy jó volt, de akkor is Deppnek adtam volna OSCAR-t. A befejezés poénos volt, de nem illett az egészbe szvsz. Egyébként teljesen korrekt munka,de hiányzott belőle az, ami a legnagyobb gond tud lenni egy filmnél:Nem fogott meg. A zene először baromi idegesítő volt, de a végefelé már csak ez tartott életben.Részemről 6/10 kb., ha pontoznám.