1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • MrSpock
    Úgynézki nincs alkternativa,ha érti az ember,akkor csak jó lehet.
    Érdekes általában értem a filmeket,és milyen fura rengeteg nem is tetszik.Persze van olyan ami igen.
    Viszonylag újonnan láttam mielőtt még volt ez az oscar hajcihő.
    Nem azt mondom hogy szar film,csak nekem nem tetszett,voltak benne jó momentumok,meg még a hangulat is,de valahogy mégsem.
    Az ízlés meg mindenkinél más.Van akinek Harry Potter,másnak Casablanca.Nemlehet leszarozni a másik ízlését,mert mindenki megtalálja a filmekben a neki tetszőt.
    Ha nekem nemtetszik akkor egy pöcs,filmekhez nemértő,lúzer vagyok?
    Azthiszem láttam már életemben pár filmet,kb 1980 óta követem a filmipart,a korom miatt.(persze az azelőtt készültekből is rengeteget láttam)Régen a 80-90-es években évi 40-50 filmet moziban megnéztem(akkor még olcsó volt)meg ugye vhs-korszak.Ami érdekes míg régen mindent megnéztem,és tényleg szinte mindent,manapság már csak ami megfog,vagy érdekel,meg "muszály" megnézni.
    Oscaros filmeket alapból szoktam,hogy azért képben legyek miért is adták neki,vagy a szereplőknek.Persze néha megegyezik,máskor nem.
    Csak nemszeretem amikor leosztják az embert főleg itt a fórumon,mert nem egyezik xy-véleményével,vagy netalántán nemáll be egyes filmek egekig magasztalásába!Bocs!Téma lezárva!