106867
1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • CSOCSO
    nah meselj.. miert? rakerestem az awakera itt a forumban.. semmit nem talaltam rola.. mi a magyar cime?
  • The FlashBack
    :D
    mondtam, nem vagyunk egyformák. én pl-t az awake-ot tudnám felgyújtani:D
  • CSOCSO
    nahja.. mindenki mas... kb annyira nem tudlak megerteni mint azt hogy egy ferfi egy masik ferfitol kap erekciot..

ui: most ne a buzis reszet nezzuk.. nembubiztalak le.. egyszeruen csak oket se tudom felfogni meg azt se hogy valaki ennyire kesz legyen ettol a filmtol... kivanom hogy egyszer egyutt filmezzek valakivel akinek ennyire mas velemenye vana filmrol... szeretnem ha jelenetrol jelenetre elmagyarazna hogy most mi is volt jo egy adott jelenetben ami szamomra unalmas volt es gagyi.. vagy eppen nevetseges...
  • The FlashBack
    szerintem:

A no country for old men nálam mindent vitt4 Hihetetlenül össze volt rakva, a szerepekre nem is találhattak volna jobb színészeket. Kiűnő forgatókönyv és rendezői munka. Hihetelen hatások. Nagyot ütött szerintem... Én nem tértem magamhoz utána... hatalmas film...

gondoltam kifejtem én is a véleményemet. természetesen, nincs megírva sehol AZ, hogy egy film mindenkinek tetszen. Nem vagyunk egyformák hálistennek...:)
  • CSOCSO
    Awake

nah ez legalabb egy erdekes kis film volt!

6.5/10

Alba kisasszony jol nez ki ebben a filmben is, a fohosunk meg maga a fiatal LORD Vader... nahmeg az orvos szineszt is szeretem.

a masik orvos meg a hackersbol a hosszu haju fogonosz:D

ez egy nekem valo kis popcornszarsag amihez nem kell harvard egyetemi vegzettseg hogy felfogjam...
  • REALista
    Szerintem ezt fejezd be mert csak lejáratod magad...
  • The FlashBack
    Lenne egy másik kérdésem is:D

Nincs kedve valamelyikőtöknek kedve egy filmes blogot indítani? Ilyen kritika féleséget. :)
    Jól jönne egy domain:D
  • CSOCSO
    lol de ez azert volt mer akkora baromsag volt minden hogy nemigaz :D

no country for old men SPOILER:

te talan gondoltad volna hogy a vegen a fogonosz autobalesetet szenved??? D:D:D:D mekkora faszsag mar? LOL....

vagy hogy az emberunk csak ugy megpusztul es kesz semmit nem mutatnak ebbol a jelenetbol csaka zsaru latja hogy elhuz egy faszom spanyolokkal megrakott truck miutan lovoldoztek egy egeszsegeset........ es az emberunk halott.. vaoo!!! csak azt ne mondd hogy ez muveszi.... mert szvsz ez oltari gagyi volt... persze hogy nem lehet kiszamitani mert faszsagokkal volt tele a film.....

• The FlashBack
    meg valami hordó is rmlik az elején. amit begurítanak egy szobába. talán sörös?:O
  • The FlashBack
    lehet ez lesz az. de a borító egyáltalán nem ismerős:D
  • Bandew
    The Rules of Attraction (A vonzás szabályai)
  • The FlashBack
    nemtdom:D nem néztem végig. szerintem egy pr percet ha láthattam.
    annyira emléxem, hogy (ha ez egyáltalán ebben a filmben volt:D), hogy meg***nak egy csajt:D egy srác meg kamerázza vagy ilyesmi. valami vígjáték féleség, de erre nem vennék mérget:D
    a lényeg, hogy nem egy homevideót keresönk:D
    remélem valamelyikőtök ösze tudja rakni a részeket:D
  • Blasta
    Legalább annyi help, hogy miről szólt???
  • The FlashBack
    köszi a választ:)
    de sajna nem ez az. Nagyobbak voltak a képek benne, és kevesebb. és nekem nagyon rémlik az a zöld keretes valami...:)
  • Bandew
    Kövezzetek meg érte, de én anno a 300-zal voltam így.
  • PetruZ
    B.C. 10000
    Borzasztóan gyenge egy valami, semmilyen téren nem állja meg a helyét. A szereplők üresek, karakterfejlődés nincs, nincs olyan figura, akivel a néző valamennyire azonosulhat, vagy akiért szoríthat. A sztoriban egyetlen új elem sincs, minden részlet nyúlva lett valahonnan, emellett történelmileg és földrajzilag is jókora lukak tátonganak benne (még akkor is, ha a film egy legenda feldolgozása, ergo néhol meseszerűen egyszerűsítve van). A látvány meg... :legyint:. A CGI nagyon látszik, az állatoknál főleg nagyon életszerűtlen.
    Még két dolog tűnt fel:
    - A moziváltozatban (a Corvinban láttam tegnap) hiányoltam néhány jelenetet, amelyek a trailer-ben benne voltak.
    - A magyar felirat és az angol hang értelmét tekintve kb. mint Makó és Jeruzsálem...
    Összességében: 2/10. Filóztunk, hogy Jumper, vagy ez, de már bánom, hogy így döntöttünk, és még pénzt is adtunk a mozijegyre.
  • whiskeyman
    Jumper - hipervándor

szerintem nagyon jó kis film
  • tom12x
    Talán ez?

I ♥ Huckabees
  • sweech
    szerintem is sokat változott (negatív irányba), pedig én csak 2004 óta ismerem. régebben volt egy jó hangulata, de most :c
  • [Jakuza]
    Na de azok is, akik a ket ember miatt huztak le a filmet, ami nem rossz.
  • Bandew
    No mire ezt leírtam már törölték is az összes ilyen OFF dumát.
  • Bandew
    Minden nap kezdődik előlről...
    Nem tudom ki hogy van vele, de bennem már érik egy ideje, hogy hagyom a fenébe az egész SG-t! Jócskán megváltozott ez a fórum a "supergamezes" időszak óta. Egyszerűen itt már lehetetlen normális beszélgetéseket, vitákat, eszmecserét folytatni.
    Régebben (még újreg koromban ) emlékszem ha feltettem egy szokásos újreg kérdést, mindjuk informatikával kapcsolatban, nem üvöltötték le a fejem, hogy nem értek semmihez, hanem válaszoltak rá. Nem volt "diktatúra" meg idióta szabályok, mindenki nyomhatta a warezt meg a maga baromságait, igaz akkor nem is nagyon fajultak el a dolgok ilyen tekintetben.
    Tudom, hogy ez OFF, csak azért ide írom ezt, mert ez a legkedveltebb topikom az SG-n (vagy volt, már magam sem tudom).
  • Dynamic
    "nem lehetett egyes dolgokat kiszamitani"

Mondjuk pont ez volt a film lényege/értelme.

Amúgy nekem tetszett(Tomy Lee Jonest leszámítva)
  • kaposi1
    Csatlakozom azon nem kevesek taborahoz akiknek nem tetszett a No Country...
    Ezert Oscar dijjat adni.
  • zotja
    bakker semmi jo filmbeharangozót nem látok ami nekem tetszene :S

mondjatok már vmi jót :D
  • Sephi
    Akik azt a filmet nem ugy fogtak fel minta ket kollega, azok alapbol hulyek es barmok.

Sajnos azt nem veszik eszre, hogy kozben ok micsodak.
  • Z
    30 days of night: ritka nagy szar. Az még rendben, hogy kitalálnak valamit a kisfiúk, és van is pénz megcsinálni, de hogy ilyen ótvar köntösbe öltöztessék, ráadásul nyíltan szemenköpjék a nézőt azzal, hogy hülyének nézik...hát nos nálam egy pff/10.

Spoiler: az alapötlet nem rossz, ti. hogy egy extrém körülmények között élő embercsoport elszeparálódik a világtól x időre. x-y ideig (y<=x) ki kell húzniuk a titokzatos ellenséggel szemben, ami(k) szépen annak rendje s módja szerint tizedeli(k) a társaságot. Az első 40 perc után kiirtottak a 152 emberből kb 140-et. Aztán a maradék idő alatt lett volna a többieknek, hogy bemutassák mire képes az ember az életbenmaradásért. Egy szereplő nem sok, annyit sem tudtam megszeretni, alig vártam, hogy hulljanak. A feszültség nulla, ami amúgy vihette volna a filmet. Pedig az elején, mikor a kutyák veszettül ugattak, megdobbant a szívem, hogy valami The thing-es élményben lesz részem.

Mikor az öreg vallott, hogy ő is át fog alakulni, akkor úgy adta elő a monológját, hogy attól röhögnöm kellett.

A legnagyobb pozitívuma a filmnek az volt, hogy vége lett. Az hogy egy akármilyen települést egy hónapig leszarjanak, ha nincs velük összeköttetés, szerintem nonszensz.
  • CSOCSO
    meseld el mar hogy mirol szol a film.. lehet felreertettem... bar nem tudtam hogy harvard egyetemi vegzettseg kell hogy megertsem a filmet
  • sweech
    ez kellett
  • dzsagon
    Ki a here vagy bazmeg?
  • CSOCSO
    Azt ne mondd hogy ebben a filmber valami akkora kibebaszott nagy csavar lenne hogy el kene rajta gondolkoznom.........

volt egy ket erdekes/ jo resz.. ezenkivul majdnem elaludt rajta a fel haveri/csaladi tarsasag....... ( iken mi idj ettyutt coktunk filmezsni)

amugy tele volt unalmas reszekkel ami TELJESEN felesleges volt... vegen mikor meglattam hogy mi tortenik a nagy gyilkossal hat majdnem hozzavagtam a taviranytot a tv hez.. kb egy 10 eves gyerek lehetett a forgatokonyviro:D

unalmas volt es ratyi... nem lehetett egyes dolgokat kiszamitani mert oltari nagy faszsagokat raktak oda....

mint abban a buzi filmben a beka eso :D:D:D
  • ForzaInter
    Faun labirintusa

nem volt rossz... de nem nagyon csípem ilyesfajta filmeket.

7,5/10

Esőember

nem mai film, de még csak most láttam, nagyon nagy, Dustin Hoffman nagyot alakít, Cruse se semmi, 9/10

The Number 23

sokan lehúzták hogy nem jó, nekem nagyon tetszet, szeretem az ilyen filmeket, 9/10

bk után meg jöhet a Mr. Brooks:)
  • The FlashBack
    Sziasztok!
    Mivel ide sok filmrajongó jár, gondltam felteszem itt először a kérdésemet... Picit nehéz:D

Nos, keresek egy filmet. Nem tudok belőle szinte semmit. A borítójára emléxem. Sok kis apró kép volt az elején. Talán egy zöld keretű dobozban. Ha tudtok alternatívákat, linkeljétek:) Köszönöm:D

PM is jöhet, ide is írhattok;)
    Millió thx a segítségért:D
  • ForzaInter
    hm, én ma készültem hogy megnézem, eddig csak jókat írtatok, este megnézem.
  • Kmarha
    most néztem meg én is, nagyon bejött..
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    és a vége felé sikerült a készítőnek kétszer is átvágnia :D
    Ilyent már rég tett velem film :D Most hasonló beteg hangulatú alkotásokat akarok összegyüjteni, tudjam mivel demoralizálni a szobatársaimat :D

Szintén Kevin Costneres film volt még a Szitakötő, melynek sikerült ezt elérnie.
  • tugyiti
    Mr. Brooks (8/10)
    rendező: Bruce A. Evans (86'-ban ő rendezte az egyik legjobb Stephen King adaptációt)
    Fsz:Kevin Costner
    Demi Moore

Kiváló film,jó rendezésben,hangulathoz illő látvány világgal (többnyire sötét :) gyakorlatilag Costner elviszi a hátán az egész filmet Demi Moore már-már úgy tűnik mintha csak mellékszereplő lenne a filmben Costner játéka mellett.Jó forgatókönyv,jó történet szépen felépített történetszál.Aki akcióra vágyik biztos nem kapja meg no de egy thrillertől ne is várjuk ezt. Mindenkinek csak ajánlani tudom!
  • Kmarha
    mert te azt mondod hogy téma lezárva? ne szülessen több olyan reag amibe bele kell kötni és akkor a téma el sincs kezdve. Talán itt kéne megfognod a dolgot!
  • Bandew
    SWEENEY TODD

No jó kis Burton film megen!
    Nagyon látványos volt és remek hangulata! A színészek is nagyon jót alakítottak és a film humora is nagyon bejött. Maguk az énekek nem nagyon jöttek be zeneileg, őszintén szólva unalmasak voltak (mondjuk ezek az eredeti musical zenék, így nem is tartom szervesen a film hibájának). Egy-két dalt pedig kifejezetten cikinek, meg gagyinak éreztem, de azért simán megnézhető. Ha nem is egy kimagasló Burton-mű, de azért megállja a helyét.
    Az igazat megvallva főleg a film atmoszférája jött be, dehát ez Burton spéci skillje.

8/10
  • Sephi
    B.C. 10000 -

Hat en nem tudom miert , de en nem unatkoztam rajta. Volt benne sok baromsag, de lattam mar ennel rosszabat is. Latvanyfilm. Erdemes b-novel megnezni egy szerdai napon.
  • Sephi
    Ez SG fórum... ez erről szol.