1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Z
    30 days of night: ritka nagy szar. Az még rendben, hogy kitalálnak valamit a kisfiúk, és van is pénz megcsinálni, de hogy ilyen ótvar köntösbe öltöztessék, ráadásul nyíltan szemenköpjék a nézőt azzal, hogy hülyének nézik...hát nos nálam egy pff/10.

Spoiler: az alapötlet nem rossz, ti. hogy egy extrém körülmények között élő embercsoport elszeparálódik a világtól x időre. x-y ideig (y<=x) ki kell húzniuk a titokzatos ellenséggel szemben, ami(k) szépen annak rendje s módja szerint tizedeli(k) a társaságot. Az első 40 perc után kiirtottak a 152 emberből kb 140-et. Aztán a maradék idő alatt lett volna a többieknek, hogy bemutassák mire képes az ember az életbenmaradásért. Egy szereplő nem sok, annyit sem tudtam megszeretni, alig vártam, hogy hulljanak. A feszültség nulla, ami amúgy vihette volna a filmet. Pedig az elején, mikor a kutyák veszettül ugattak, megdobbant a szívem, hogy valami The thing-es élményben lesz részem.

Mikor az öreg vallott, hogy ő is át fog alakulni, akkor úgy adta elő a monológját, hogy attól röhögnöm kellett.

A legnagyobb pozitívuma a filmnek az volt, hogy vége lett. Az hogy egy akármilyen települést egy hónapig leszarjanak, ha nincs velük összeköttetés, szerintem nonszensz.