106865

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
a fórum hatására megnéztem a The Mistet
Egészen jó film volt egészen a végéig. A tömegpánik, pszichológia megjelenítése nagyon tetszett.
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
Számomra nagyon logikátlan a vége; egész végig a túlélésért harcoltak és pont az utolsó pillanatban adták fel, wtf? és a fiát is lelővi, aki az egyetlen dolog ami igazán fontos neki, WTFx2? az oké h eléggé reménytelen volt a helyzet, de legalább kiugorhattak volna a kocsiból h na most mi csöcs van :D
6/10
-
már nem is kell spoilerben említened mert pár agyalágyult akik a filmről vitatkoztak lelőtt minden poént -_- -
no problem :D csak furcsállottam :)
majd ha előjön a Shroomos éned, akkor megírhatja a reagot
vagy lehet te is begombáztál
-

nem tuom miért arra ment most nézem sry 
valamit reagálni akartam biztos csak közbe a másik énem megirta a kritikát [skizoe] 
-
oké, de ezt miért a Shrooms kritikámra raktad be válaszra? :D
én abba azért raktalak be, mert ugyanarról a filmről írtunk :) -
No Country For Old Men (9/10)
rendező:Ethan Coen
Joel Coen
Fsz:Tommy Lee Jones
Javier Bardem
Josh Brolin
Woody Harrelson
Nincs ezzel a filmmel nagyobb probléma,minden ott van a polcon ahol lennie kell.Alapötlet kicsit elcsépelt láttunk már néhány ilyet ,viszont a tálalás ahogy az arcunkba kapjuk az valami hihetetlen.Spoilert nem írok nézze meg mindenki -akár 3 részletbe is érdemes már csak a végkifejlet miatt is
- annyit előre bocsájtok hogy nem egy "lezúzzuk a fél várost" kategória,de a film erényei nem is ebben leledzenek.A pozitívumok között említeném hogy végre egy olyan filmet láthattunk amiben zene NÉLKÜL !!! érték el a hangulatkeltés mesteri magaslatait.Tommy Lee nekem személyes kedvencem :) lehet kicsit elfogult vagyok de kicsit mellőzve éreztem ami nekem negatívumként jött le.A másik a sok dialógus,persze valahogy jellemrajzot kell formálnunk a pszichopata kedvencükről is de ennyit max. a fonó szakkörben beszélnek nem pedig gyilkolás előtt után közben alatt.
Összességében véve jó film,megérdemelten hozta el szerintem a 4 szobrot.
Ajánlott a megtekintése.
-
Ez valami begombázott csaj ámokfutásáról szól? -
arra kerlek meg benneteket hogy ne anyazzatok tobbet.. ha visszajottem es a hszem utan is lesz szidalmazas akkor elkezdek torolgetni es ha azutan is folytatodik akkor szolok a modiknak... szal no mó' kõrszing... -
mondtam hogy lassu vontatott unalmas egy film:D btw en meg filmen nem aludtam be SOHA.... ugy meg nem ulok le filmezni hogy ket napja nem aludtam szal nemtom ti hogy csinaljatok -
Ma hajnalban volt 1 és fél3 közt a Zone europe-on. -
Táncoltass a dalomra
(Dance Me to My Song)
Végig paráztam ezt a zseniális filmet.
10/10 -
One hour photo
Nagyon gyenge, vontatott film. Kerülendő. 2/10 -
Mivel gondolom nem hamvasztás történt, hanem lelocsolták egy kis benzinnel és meggyújtották, a csontjait simán megtalálhatták. Egyébként én is úgy tudom, h az oroszok megtalálták, csak a bürokráciai útvesztőben elveszett és most senki sem tudja hol van.
OFF vége -
"a film végét meg ha te kitaláltad, akkor elég ügyes vagy"
Mondjuk én is kitaláltam.Bár ezt a sok idiótának köszönhetem, akik spoiler tag nélkül majd elélveztek a gyönyörűségtől, hogy "hűű, apám milyen ütős a csavar a végén".Ha meg ilyet olvasok, akkor nyílván már automatikusan elkezdek kombinálni a film vége felé. -
Bukás- Hitler utolsó napjai. Nem tudom mit mondjak. Másodjára nézem, elsőre két éve láttam, de most jobba felfogom és szörnyű... vagyis nem a film a szörnyű hanem ami történik. Vagyis nem szörnyű csak, olyan nem tudom...nem tudtam hogy sírjak-e vagy "nevessek". Hitler, Érző lény is, de egyben gyilkos pszihopata állat. De...nem tudom. Legdurvább rész az volt amikor:[spolier]a nő megmérgezte a gyerekeket és hallatszott, hogy szabályosan kilehellik a lelküket. Szörnyű volt. Meg azt nem értem, hogy ugye itt elégették Hitlert meg a feleségét, de a tanárom úgy mondta, hogy megtalálták Hitler csontjait. Akkor ez most hogy is van?[/spolier] Ettöl független jó film nállam 10/10. -
Shrooms
na hát igen, ezt szinte sejtettem hogy ilyen lesz a végkifejlet...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ami működött sok más filmben, most csak egy példát hozok, a B.W . 2-t (szándékosan nem írom ki a címet, hogy aki még nem látta, annak ne lőjjem el a poént, aki meg látta, az tudja melyik filmre utalok), de még rengeteg film ilyen van, szóval az itt nem igazán jött össze.
Halucinálás ezerrel, ezért más véget nem is tudtam volna elképzelni, mint hogy a csaj a gyilkoló, bár amikor erre ő maga is rájött, azt iszonyatosan hamar lezavarták, csak egy kicsivel is, de több jelenet mehetet volna rá...
amúgy egész kellemes kikapcsolódás, aki nem keres többet, mint egy félhomályos erdei gyilkolászást, annak tökéletesen jó ez a film...
5/10 -
Hortont én is most láttam
Tényleg eléggé jó.Aranyosak a karakterek,ötletes a történet,jók a zenék.
Egyedül a végére nem kellett volna az ének de ettől függetlenül eléggé szerethető film. -
Horton-az elefántos mese
szerintem érdemes megnézni,aki szereti az animációs meséket,van benne aranyos retardált figurától kezdve a gonosz orosz keselyűtől kezdve minden. 9
Mr Brooks.
Végre egy film,amin nem unatkoztam,egész jól sikerült szerintem,kellemes csalódás volt 8
Amerikai gengszter
borszasztóan hosszú vontatott. ha egy órával kevesebb lett volna a film,akkor csak simán egy keresztapakópia fekete kiadásban 5
az a borbélyos musical dzsoni deppel meg egyszerűen szar,erős idegzetüeknek ajánlom akik szeretik a hamis kornyikálást 2 órán keresztül.egyedül Cohen a boratból szórakoztató,de én kimentem a teremből.Még a szövegek is félelmetesen buták voltak benne. -13 -
nem akarok magamnak jót :c -
a helyesírási hibádról ne is beszéljünk
Elmondtam a véleményem a filmről.Sztem nem kéne ismeretlenül lehülyézni senkit sem.Majd max. személyesen... -
miért is? -
dzsagon #36601 Biztos nem lehetett könnyű, hogy rá szánd magad arra, hogy ekkora hüjét csinálj magadból. -
elég érdekes az álláspontod.....ez a film (The Mist) egy egyértelműen 9/10-es mű
spoileresen egy válasz:
szörnyek idétlenek azt mondod....aztán miért? és különben is nem ezeken van a hangsúly, hanem a következő mondatodban kritizált jellemeken és azok fejlődésén, ahogy eluralkodik rajtuk a kétségbeesés, de megjelenik egy vallási fanatikus nő (igen, neki az volt a célja hogy utáld, így el is érte azt), és elkezdenek hinni benne stb....
a film végét meg ha te kitaláltad, akkor elég ügyes vagy. a film vége akkorát csap az arcodba, hogy ezt így nem észrevenni...hát nem is tudom...na mindegy....
és mégegyszer nem a szörnyeken, és a dimenziókapukon volt a hangsúly (bár nem tudom mit nem értettél), hanem a jellemeken....és a színészek egytől egyig jól játszottak
ja és még valami...a könyvben nem így van vége.... -
The Mist(A köd)
Ha jót akartok magatoknak,ne nézzétek meg!Nem kevés King művet láttam megfilmesítve(többsége tetszett is),de ez vmi borzalom.
Imdb-nek ill. a sok amerikai hülyének ne dőljetek be...:)
7.7 pontot kapott,sztem reálisabb lett volna a -7.7.
Értékelésem:
0/10 és egy agyvérzés!
Spoiler:
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!A "történet" arról szól,hogy a katonaság kisérletezgetett és megnyitott egy dimenziókaput,amin hihetetlen idétlen szörnyek(vmi polipféle,óriászúnyog,óriáspókok) özönlenek át a Földre.Inkább röhögtem rajtuk,mint beszartam.A színészi játék egyenlő a nullával.A közepén legalább fél óra azzal telik el,hogy egy nő vallásról,Isten haragjáról stb. marhaságokról pofázik,amit ha végighallgatsz tuti felmegy benned a pumpa.5en néztük,de ne tudjátok meg mekkora anyázás lett a vége.A film végét előre borítékolni lehetett.Eltünt a köd,vele együtt az összes idétlen szörnyeteg,de hogy miért jöttek,mentek a mai napig nem tudja senki,csak S.King(valőszínű,hogy a könyvben le van írva,de így a filmnek se eleje se vége) -
sokan mondtátok, hogy a Mr Brooks jó. Akkor megvan a délutáni program:D
JUPÍÍÍ:D
-
Az a gond hogy mindig behozom a tálcát megpakolva,kb. a 30. percre jól lakom a többi meg sejthető XD -
jefferson83 #36596 Nem,én is ilyen vagyok mostanában. A nem vénnek való vidék felénél és a Jumper felénél tartok most :) Ma este folytatom. -
Esőembert 4 részletben néztem meg:DDD
nem kéne erőltetni ezt az esti filmezést:) -
:DDD örülök neki azt hittem csak én nézek 8x-ra meg egy filmet -
nálam ez mindenapos, általában 2-3 részletben nézek meg egy filmet, mert este elalszok rajta:D bár ez csak akkor igaz ha este nézek filmet.
Mr. Brooks
érdkekes film volt, tetszett, egy nyócast megér:d -
Sikerült elaludnom a filmen úgyhogy egy replay ma játszik
-
Miért ignoráns az, akinek nem tetszett? Most tényleg.. Ha értem, akkor tuti, hogy tetszik, és csak akkor nem teccik, ha suta vagyok mint a disznó?
Nagyon nagy film, tényleg.. Hatalmas gondolatok, hihetetlen megoldások, WÁÁÁÓÓÓ.. Unalmas mint az állat :D Részleteiben kiváló, de nálam elbukott.. Amúgy ha már western, akkor a Seraphim Falls sztem jobb.. Pedig az se egy szétpörgetett akciófilm.. -
szép vagy nem, egyelőre nem jön a válasz... pedig úgy szeretnék megvilágosodni... -
:D:D
naszép...
-
TomDantes #36588 Épp ez az! Ezért mondom hogy nem értettétek meg a filmet!
Nem Llewelyn Moss, meg Anton harca a lényeg!
Akinek csak az jött le belőle hát most mit mondjak, hogy ne legyek sértő? -
1408
Jó kis esti parázás volt, bár a végén volt egy kis deja vu (23-as szám).
Sok csavar,pár ellentmondás, és ha leáll az ember gondolkozni, azonnal elveszíti a történet fonalát. -
jefferson83 #36586 Egye kukac én is lefekvés előtt megnézem, ha nem alszom el rajta :) -
ha megnézed, akkor végülis mindegy ki milyen véleményt mond róla :)
amúgy nekem tetszett, bár nagy a kavarodás, mégis a képernyő előtt tartott és a The Rock és Sean William Scott páros is jól játszik :) (Stiflert mondjuk amúgy bírom ) -
könyörgöm vágjuk már ki Riddicket személyeskedését, valamint elképesztő mértékű ostobaságért a picsába, aztán térjen vissza a topic a normális kerékvágásba.
OFF vége - Southland Tales-t látta valaki, és ha igen, vélemény? ma kivánom megnézni, eddig a trailer szimpatikus volt. -
igen, de annak a jelenetnek komoly jelzésértéke is van, nem csak egy stílusos megoldásról van szó... itt derül ki, hogy ki mennyire látta és/vagy nézte a filmet.