1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • BADE
    The Mist(A köd)

Ha jót akartok magatoknak,ne nézzétek meg!Nem kevés King művet láttam megfilmesítve(többsége tetszett is),de ez vmi borzalom.
    Imdb-nek ill. a sok amerikai hülyének ne dőljetek be...:)
    7.7 pontot kapott,sztem reálisabb lett volna a -7.7.

Értékelésem:
    0/10 és egy agyvérzés!

Spoiler:
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    A "történet" arról szól,hogy a katonaság kisérletezgetett és megnyitott egy dimenziókaput,amin hihetetlen idétlen szörnyek(vmi polipféle,óriászúnyog,óriáspókok) özönlenek át a Földre.Inkább röhögtem rajtuk,mint beszartam.A színészi játék egyenlő a nullával.A közepén legalább fél óra azzal telik el,hogy egy nő vallásról,Isten haragjáról stb. marhaságokról pofázik,amit ha végighallgatsz tuti felmegy benned a pumpa.5en néztük,de ne tudjátok meg mekkora anyázás lett a vége.A film végét előre borítékolni lehetett.Eltünt a köd,vele együtt az összes idétlen szörnyeteg,de hogy miért jöttek,mentek a mai napig nem tudja senki,csak S.King(valőszínű,hogy a könyvben le van írva,de így a filmnek se eleje se vége)