1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • tugyiti
    No Country For Old Men (9/10)

rendező:Ethan Coen
    Joel Coen
    Fsz:Tommy Lee Jones
    Javier Bardem
    Josh Brolin
    Woody Harrelson

Nincs ezzel a filmmel nagyobb probléma,minden ott van a polcon ahol lennie kell.Alapötlet kicsit elcsépelt láttunk már néhány ilyet ,viszont a tálalás ahogy az arcunkba kapjuk az valami hihetetlen.Spoilert nem írok nézze meg mindenki -akár 3 részletbe is érdemes már csak a végkifejlet miatt is - annyit előre bocsájtok hogy nem egy "lezúzzuk a fél várost" kategória,de a film erényei nem is ebben leledzenek.A pozitívumok között említeném hogy végre egy olyan filmet láthattunk amiben zene NÉLKÜL !!! érték el a hangulatkeltés mesteri magaslatait.Tommy Lee nekem személyes kedvencem :) lehet kicsit elfogult vagyok de kicsit mellőzve éreztem ami nekem negatívumként jött le.A másik a sok dialógus,persze valahogy jellemrajzot kell formálnunk a pszichopata kedvencükről is de ennyit max. a fonó szakkörben beszélnek nem pedig gyilkolás előtt után közben alatt.
    Összességében véve jó film,megérdemelten hozta el szerintem a 4 szobrot.
    Ajánlott a megtekintése.