106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Cloverfield
10/10
Utobbi idők legjobb filmje. Nekem nagyon átjött a film, iszonyat tetszett. -
The Eye (Jessica Alba vagy kinek a főszereplésével, az amerikai remake)
Nem szeretem az ilyent. Egyedül vagyok a tök sötét és hulla csendes kollégiumban, és ez a film időről időre megállítja a szivem.. vagy én vagyok most gyenge pillanatban, vagy a film játszik jól a hirtelen bevágásokkal és hangokkal, de ezt igy most nem fogom tudni végig nézni.
Egyébbként érdemes? (kereső egyik böngészővel sem akar most müködni, szóval nehezen tudnék vissza olvasni.. max google majd holnap reggel.. :P) -
Én is megnéztem a Rec-et. Hát majdnem becsokiztam az utolsó pár percben... :D A helyszín is félelmetes volt, egy 3 emeletes 6 szobás keskeny ház, ahol nem sok hely van elbújni/menekülni... 9/10, de alszom rá egyet (ha tudok :DDD), lehet holnapra már 10/10 lesz :D -
REC
spoilermentesen, mert akárhol olvastam róla, mindenki elspoilerezi. igen, azzal is, hogySPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!hát b+! (akinek nem inge...)csak annyit ír róla, hogy olyan mint a ...
szóval én minden 12 év alatti gyermekkel megnézetném a filmet! igen, pszichológus vagyok, lenne munkám egy életre
10\10 -
Cloverfield
Ne kövezzetek meg, de ez igy a REC után, nagyon nagyon rossz volt. Tudom hogy a két filmet összehasonlítani nem igazán illő, de csak a kézikamerás megoldás, a szereplők játéka, a hangulat, mind mind a Spanyol film mellett szól. Ott már már elhittem hogy valódi felvételt látok, itt egy másodpercre sem.
Ráadásul valahogy izgulni sem tudtam senkiért.. de hát nagyon ritkán adták be nekem azt, hogy ők most tényleg félnek valamitől, nem csak rájátszanak erre.
Volt már a vége felé több olyan rész ahova szívem szerint bele is tekertem volna. Nekem nem jött be. -
Vantage Point
Hát elég érdekes film volt, engem pl. nagyon zavart ez a 10x visszatekerek megmutatom majdnem ugyanazt mégegyszer dolog, kicsit olyan se eleje se vége volt az egész, az akció is olyan semmilyen, szóval láttam már jobbat is.
6/10 -
sztem a 7.7 korrekt pontszám. Nekem nem nyújtott semmivel se többet, amivel kiérdemelné a 10pontot. De ez csak az én véleményem :D -
amit ma néztem :D
Cloverfield
Jó minőségben sokkal jobb volt. Vhogy sokkal jobban át tudtam élni a dolgokat. A kamera kezelésnél egyedül a hidas jelenet zavart. Ott jobban is megcsinálhatták volna, hogy lehessen látni mitörtént :D
De a lényeg 10/9
A Remény rabjai
Magáért beszél :D Mindenki ismeri, így nem ecsetelném. 10/9
Az utolsó akcióhős
Megunhatatlan, zseniális eltalált poénokkal. 10/9
Disturbia
Jó kis popcorn mozi. Már nem emléxem mennyit attam rá anno itt a topikban, de most 10/7,5
Superman Doomsday
Egyszerű, nem túl bonyolított mese. Atta amit vártam. Jók voltak a harci jelenetek. 10/8 :D -
Már fenem a fogam erre a filmre.
-
The Bucket List - A Bakancs Lista
Jack Nicholson, Morgan Freeman. Egyebet nem is kell mondanom :)
Na jó mégis. Jó kis film volt, mondanivalóval, poénokkal, érzelmekkel. A két főszereplőt nem kell bemutatnom senkinek, ebben a filmben (is) nagyot alakítanak. Igazából nem is mondanék mást, mindenki nézze meg. Nekem nagyon tetszett. 10/10.
(az imdb 7.7 pontja előtt érthetetlenül állok) -
aki szereti az animacios filmeket.. van egy masik anime ami olyan mint az appleseed
hasonlo sztori.. hasonlo graf es hasonlo zene.. megeri meglesni.. szvsz eleg jo filmecske volt...
az a cime hogy Vexille -
teljesen igazad van.. en se varom el a filmtol hogy kuuuurvara jo sztorija legyen nahde konyorgom barmelyik segal filmnek jobb sztorija van pedig azok se errol hiresek:D
megertem hogy a szuperhosunk nem hallhat meg meg hasonlo nem is ezt mondtam de elneztem volna hogy az o vall ais leszakad mondjuk.. tehat leserul.. egy csipetnyi drama nem artott volna vagy legalabb meghalt volna vagymittom en. -
hehe, rákerestem, és Riddick21 írt róla :D :D -
ha jól emlékszem, Bridget Moynahan imdb adatlapját nézegettem (ő is szerepel a filmben), és akkor bukkantam rá a filmre... rákrestem van e hozzá felirat, volt, úgyhogy le is szedtem :) -
Nem én voltam. :) Bár meg van, még nem volt időm megnézni.
-
Kellemes film volt... Én nem is tudtam, hgoy létezik ilyen film, míg vki nem írt róla pár szót itt, már nem emléxem ki volt az, talán Petruz... De ajánlott film.
#36920=nem zavar, csak kicsit hülyeségeket írtál... :) -
Filmkatalóguson nincs fenn...te hol láttad? -
az elején nekem is az ugrott be, de egyáltalán nem horror, inkább akciófilmszerű -
elég fűrészes beütés ez nem? -
Unknown
8/10
remekül összerakott film
kedvcsinálónak annyit, hogy úgy kezdődik a film, hogy csávó felébred valami raktárban, körülötte 3 ember, egyik megkötözve, másik lelőve, harmadik a földön fekszik.... ő maga pedig nem emlékszik semmire....vajon mi történt ott? -
CitizenX #36927 Az egyik interjúban hintette el ezt Abrams, ott említette, hogy szegényke épp csak kibújt a tojásból, azt sem tudja, hol van, meg van zavarodva, meg minden... :D Szóval azért a 2. részben remélem láthatunk majd olyan teljesen kifejlődött példányt, amelyik szó szerint simán eltaposhatná King-Kongot. :)
Azok a kis izék szerintem élősködők voltak, ilyen tetüszerű vackok. -
miből derült ki,hogy még csak "csecsemő" ?
Mióta potyognak csecsemőről kisebb lények? -
Pedig romantikus filmek között akad pár gyöngyszem, a romantikus vígjátékok viszont tényleg kiakasztják az embert. -
CitizenX #36924 Hát kösz... :D -
A lényeg, hogy mióta létezik a SZÖRNYMOZI, azóta minden filmben ez van: Jön, rombol, menekülés, lenyomják.
Ez a film (akárcak az elődei) mind erről szóltak.
Ha neked maga a stílus nem jön be, akkor rossz filmre ültél be. Hidd el énsem nézek hálivudi romantik meg állatos vigjátékokat, nemis beszélve a mjuzikelekről, mert a belem kiokádom tőlük. Így nemis pontozom őket.
-
Úgy emlékszem, még csak meg se kajolja. Megrágja, majd kiköpi, nem? -
CitizenX #36921 Értem, csak azt nem vágom, hogy mit vártál ettől a filmtől. Mert ugye azt tudtuk, hogy óriásmonsztás mozi lesz, New-Yorkkal. Nem tudom, miben csalódtál, mármint azt nem tudom megérteni, hogy mit vártál egy "Godzilla-koppintás" helyett.
(Egyébként a Godzillában még ennyi izgalom sem volt szvsz.)
A Cloverfield egyetlen hibájának egyébként az utolsó jelenetek egyikét tartom, amikor a bébi megkajolja az operatőrt. Na, ott szerintem túl sokat mutattak meg belőle. :) -
a topik címe: Filmek, amiket most láttunk
elmondtam egy filmről a véleményem...ha ez téged zavar nagyon sajnállak -
Whiskey sztem maradj inkább a Godzilla filmeknél... :o -
paranoid skizofréniája van... -
southland tales 10/10 zsenialis
the invasion 6/10 egyszer nezheto, atlagos film
-
Gondolkozz már!
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Szerinted pl. Tyler egy "régi barát szelleme" volt a Fight Club-ban? Na, *ugyanez* a helyzet a Mr. Brooks-ban is: skizoid fickó második személyisége, lelkiismerete, alternatív tükör-énje, akármi.
-
akkor ki? -
"egy régi barát szelleme?"
:DDDDDDDDddd -
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Nem, a Mr. Brooks nem Sixth Sense koppintás...
-
ja meg tegnap Mr Brooks
ez viszont tetszett, de egy dolgot nem vágok
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!ki a bánat az a Marshall? A lelkiismeret vagy egy régi barát szelleme?
részemről 8/10 -
egyetlen izgalmas részt találtam a filmben...
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!amikor a metroalagútban vannak és megtámadják őket
"Mondom, én megértem, ha a film nem tetszett, de az ilyen hülyeségek, hogy "godzilla-kopp", azért feltörik egy kicsit az ingerküszöbét az embernek."
mire gondoljon az ember, ha megnézi ezt a filmet?SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!juj jön egy szörny és lerombolja New Yorkot, szaladjuk...hm mintha láttam volna már hasonlót...ja és itt nincs vége a filmnek
szóval nekem ez a véleményem róla :\
-
CitizenX #36910 Az, hogy neked nem jött be a film, magánügy. Tiszteletben van tartva. De ilyen ordenáré baromságra hivatkozni, hogy "godzilla-koppintás"... Tejószagú...
Kérdés: Mi volt elöbb, Godzilla, vagy King-Kong? Vagy az óriáspolip? Ez mind koppintás? Lál, hát persze, a XVII.-XVIII. század tengerészlegendáiból nyúlták, amelyek hatalmas tengeri szőrnyekről szóltak. Szóval az összes monstermovie egy-egy koppintás, még véletlenül sem feldolgozás, igaz?
És úgy egyébként tessék már észrevenni azt, hogy a Clobverfield teljesen más - szó szerint - szemszögből dolgozza fel a monstermoviet, és mondjuk ezzel tízmilliószor izgalmasabb, és mutálódott feldolgozása ellenére eredetibb, mint az ezelötti monsterek, amelyben jön a gólem, okos tudóspár kifundál valamit, körülöttük mindenki meghal, ők tök sterilen betesznek a szörnynek, és kész vége, happy new year... Ugyan már!
Ez így lett istenkirály. Egy legyőzhetetlen mocsokállat, amely szó szerint szétrugdossa New-Yorkot, és még cska csecsemő! :DDD Embertelen állat sztori lett ez.
Mondom, én megértem, ha a film nem tetszett, de az ilyen hülyeségek, hogy "godzilla-kopp", azért feltörik egy kicsit az ingerküszöbét az embernek. -
Szörnymozi könyörgöm, miről kellene szólnia, milyen sztorira vágytál? -
Hat en nem voltam annyira elajulva a Vantage Pointtol, sot hovatovabb neha mar kezdett idegesitteni az allando mutassuk meg a torteneseket egy masik szereplo szemszogebol.
Igy kb megmutattak a tortenesek felet ujra, amit mar tudtunk csak a kiegeszitesek kerultek bele.
Amugy egyszer nezheto a film, olyan 6.5/10-et erdemel nalam.