106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Lipi1980 #36988 Abban az esetben, ha jól elkapták a remake készítői azt a hangulatot, amit a Pang-ikrek vittek bele az eredeti film mindkét részébe, akkor nem lesz vele probléma, plusz Jessica Albáról is eltudom képzelni, hogy rendesen beparázik...
Bár én nem várok sokat az USA-remaketől, mert nagyon el tudják b@szni a távolkeleti filmeket! Mondom ezt úgy, hogy kissé elfogult vagyok a japán, kínai, hong-kong-i horrorfilmekkel kapcsolatban... -
Lipi1980 #36987 Olvastam olyat is a REC-ről, hogy úgy forgattak le számtalan jelenetet, hogy (elvileg) csak egyetlen ember volt beavatva, hogy mikor mi fog történni, a többiek pedig "sodródtak az árral"...
Nem tudom, hogy mekkora az igazságalapja, de a színészek arcán nagyon látszik, hogy rendesen be vannak parázva... -
Lipi1980 #36986 Örömmel látom, hogy egyre többen fanyalodtok a REC-re!
És az is plusz, hogy viszonylag jóra is értékelitek... -
jefferson83 #36985 Vega combiii, halál komoly. Két szememmel láttam, de én sem hittem el. Asszem a műfajban ennél lejjebb nincs :) -
Rambo III
Hát ez nem kopik... Hatalmas, az azóta már legendássá vált 'íjjal-helit' jelenet is ütött, meg ugye Kurov kivégzése. A vége is állatság, amikor már ketten tolják az egész páncélos hadosztály ellen:)
Amúgy most értem az alaptrilógia végére, konklúzióként csak annyit,hogy a IV. rész még jobban tetszik így, mindegyik előzményéből emelt át olyasmit, amitől a nosztalgia tovább fényezheti az amúgy is kiváló 90 percet! -
[REC]
Na még élek:)
Igazat kell adnom CitizenX-nek, valóban nem sz*rtam össze magam. Összvissz 2-3 jelenet volt amin éppen megijedtem, de ezektől is volt már durvább más filmekben.
Ezt most nem lehúzásnak írom, csak a sok 10/10-es komment miatt, meg h milyen parás nagyon rákészültem, hogy majd jól megilyedek. Hát ez most nem jött össze (nem baj itt vannak a HorrorFest filmek, hátha...).
Amúgy nem bántam meg, hogy megnéztem végülis lekötött végig, meg jó volt az összezárt, ijedt emberek reakcióját nézni :) -
Ghost Rider 10/4
néhol hangosan felröhögtem annyira nevetséges volt már... -
gabeszg #36981 Mostanában kevés filmet láttam de ma pótoltam:
3 10 to Yuma 10/8 jó film de kiszámitható vég
Cloverfield 10/6 idegesítő nekem a kamera sokszor de amugy jóegyszernézhető kat.
88 minutes 10/10!!!nem értem h ez ide mért nem jött be v mi. abszolút király film minden téren. -
Ideglelésen valamiért én is jobban paráztam, most se tudom pontosan miért. Film vége azért nagyon beütött az biztos.Most is borzongok a nagy semmin, amit láttam. -
CitizenX #36979 Ahhoz kevés az a film. Szerintem az Ideglelés sokkal félelmetesebb, ha éjjel tökegyedül nézed, feltolva a hangot. Amikor pl. a sátorból hallgatják azokat a hangokat, a lopakodás neszezését, a csecsemősírást, az elveszett társ kiáltozását... Brrr... - ott paráztam rendesen. De a Rec-nél kábé álmos voltam csak. -
Na mindjárt kezdem a [REC]-et. Ha kb. másfél óra múlva nem írok, szívrohamot kaptam. -
CitizenX #36977 Már folynak a második rész előkészületei. - Ezért lett vége olyan úgy-ahogy. Istenem, adj egy város méretű monsztát!!! :DDD -
Cloverfield
REC után is simán jó volt.Transformers óta nem szórakoztam ilyen jól filmen.Ahogy közeledett a vége, úgy növekedett a fejemben a pontszám.
Nem 10-es a film, mert az elejét kicsit jobban elhúzták, mint kellett volna, és a végével se vagyok kibékülve.
9/10 -
REC
A végén már örültem hogy lekerült e fejemről a füles:D -
CitizenX #36974 Egyébként tényleg shakycamosan lett felvéve a film?
Ezt a vega zombit nem mondod komolyan... :D
"ELjött az élőhalottak kora... De nincs mitől félnünk... UGYANIS VEGÁK!!! Reszkessetek, növények!" :D
Neee, ez már komolytalanabb az átlag zombulásoknál is... -
Day of the Dead (2008)
Egyetértek az előttem szólókkal,tényleg baromi szar/gagyi volt...
3/10 -
REC
Elég kiszámítható volt a plot, és az ijesztgetések is elég előre láthatóak voltak, de azért jó volt, én is betojtam
7/10 -
jefferson83 #36970 Day of the Dead (2008)
Éppen ebben a pillanatban fejeztem be :( Valami szörnyű. A valamirevaló zombi filmek megcsúfolása. Még vígjátéknak se jó, nevetséges jelenetek helyett csak röhejesekkel van tele. A 4 pont nálam nagyon sok, maradok 2/10-nél (mert néha azért felnevettem).
Nem vesztünk vele semmit ha kihagyjuk. Szánalmas próbálkozás volt.
SPOILER veszély !!!!!!!!!!!!!!!!
->
Egy-két negatívum (semmi pozitívumot nem tudnék mondani) :
- szereplők játéka -> katasztrófa, idióta párbeszédekkel megspékelve
- plafonon mászó (légy)zombi
- csúcs-> vegetáriánus zombi

- logika teljes hiánya
- teljes kiszámíthatóság, semmi váratlan
- ótvar, indokolatlan CGI -> enélkül is meglehetett volna oldani.
Ami "tetszett" :
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Anyját (aki már zombi) szó nélkül elcsapja kocsival, de az aznap megismert srácot végig babusgatja zombiként.
-
sztem Qva jó
ha bírod a túlélős-szörnyes műfajt :P
egyébként meg nagyon rövid, akár egy ebédszünetben közben is megtudod nézni -
karajjj #36968 pedig ott is volt, nekem onnan jött le... -
Day of the Dead (2008)
Először is: köze nincs az eredeti filmhez (nekem az tetszett a legkevésbé a Holtak-trilógiából). Ami nem is lenne baj, csakhát ennyi erővel bármilyen más címet adhattak volna neki.
Úgy látszik ezzel a címmel nincs szerencsém, ugyanis ez a film sem tetszett (a Dawn of the Dead viszont baromi jó. Mindkét verzió).
Teljesen érdektelen volt számomra a film, mivel már későn kezdtem nézni alig vártam közben, hogy vége legyen. Még megijedni sem lehet rajta.
Szerintem a sminkesek gyenge munkát végeztek nem igazán hitelesen a maszkok, szinte az összes vér is CGI (amit persze nem tudtak rendesen a filmbe illeszteni), a zombik idétlen figurákban változtatják a helyüket.
És persze jelen van a manapság divatos (hogy is mondjam) "egy éppen látható képnek az össze vissza rángatása (vágása), közben agyonszűrőzve".
Na mindegy kár több szót pazarolni rá. Számokban nem tudom értékelni, de mondjuk úgy hogy nem lepődöm meg, hogy végül nem mutatták be moziban.
Azért csak ráírok egy 4/10-et. -
Hát ami nekem van accom torrentre, ott nincs fent, pedig az egyik legnagyobb. Mindegy szedem isohuntról már. Tetvesen jön, de csak lejön pár óra múlva. -
Rec.2007.READNFO.DVDRiP.XViD-iKA.
Erre keress rá... -
csak írd be nomrálisan a keresőbe verziónévvel -
Valóban. Kösz.
Akkorcsak a meghívásos torrentoldalakra nem került ki? Érdekes.
Cloverfieldről van valami vélemény? Érdemes megnézni? Eléggé megoszló véleményeket hallottam csak. -
Pedig tele vele a free torrent oldalak
pl. izohántpontkom -
tudom, hogy csúnya dolog a warez, de ezt a REC-et honnan szerezte meg mindenki? Egyik torrent oldalon sem látom, és moziban sem adják még itthon. -
Rec
SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!horror film, nagyjából kiszámítható ijesztés jelentekkel (amiből számszerint kevés van), mindenestre nem rossz alkotás, teljesen nézhető kategória, kizárólag este ajánlott.Zimbes-Zombis
10 / 6.5 -
pedig adták :) -
Hát az tényleg fura, hogy nem hallottál még róla.
Nekem amúgy egy közepes spielberg film a Munich, és nekem is hosszú volt.
De tény, hogy a téma megérdemelte a részleteibe menő kifejtést, de akkoris :) -
Pánik
-------------------
6/10
Érezhető rajta, hogy a rendező Till Attila első játékfilmje ez, és ugyanakkor a humorérzéke és a témához való affinitása is. A következő filmje biztosan jobb lesz. Ezzel is csak annyi probléma volt, hogy kevésbé volt feszes a sztorivezetés, a dramaturgia elég közepes lett, ugyanakkor nem sűrűn unatkoztam, és ha mégis akkor sem sokáig.
Egyszóval 1x érdemes megnézni, van a filmben 1-2 igen ütős poén, de azért újra már nem nézném meg :)
Hajrá Tilla! -
Nagyon nagy film szerintem is.Egyébként azért nem hallottál róla szerintem mert nálunk nem került mozikba és dvd-n sem adták ki jó ideig...:( -
Démoni harangok (The Bells of Innocence):
Hát ez valami borzalom volt.Gagyi.Ezért kár volt 2-ig éjszakázni. :(
Annyira primitívül sikerült ez a film.Témája sablonos, de ebből a sablonból jókat is lehet alkotni, itt nem sikerült.3 fickó lezuhan egy elhagyatott sátánista falu közelében, majd ők lesznek a kiválasztottak akik megakadályozzák, hogy a sátán uralkodjon a Földön.Teljesítik a próféciát, de közbe az unalom és a röhögés kerülgetett.
Chuck Norris meg minek egy ilyen ócska filmbe? :D
2/10 -
Munich -
Ehh? Errol miert nem halottam eddig? Nekem nagyon teccet, szerintem egy nagy Spielberg alkotas volt. Asszony szerint hosszu de en nem untam egy percet sem. -
cloverfield 10/2 reg lattam ilyen rossz filmet,alig birtam vegig nezni ,mar vartam hogy vege legyen mar,pedig nem volt hosszu
hihetetlen ... csak az effektek miatt adok ket pontot,mert az jo volt .Ertelmetlen egy film ,szineszek rosszak voltak ,felelem nem jott at ,semmi ertelme nem volt a filmnek ,semmibol megjelenik egy szorny es lerombolja a varost... mint a meseben.. aztan ennyi , "oh shit ,oh my god" ennyi a film .Gondolom reklam kampanyoltak rendesen ,mert minden szart ellehet adni reklammal...
bar ahogy latom sokaknak tetszet a film ,gondolom a kezi kamera miatt
-
semmi köze nincsen Takehiko Inoue mangájához, még jó hogy a kedvenc animemat/mangámat nem ilyen emberek filmesítették me :P
Én csak a bemutatóját láttam, eléggé bohócosnak, space jam/shaolin soccer mixnek nézett ki. Kösz a reviewt, de lehet h inkább a CJ7t nézem meg először :) -
Donnie Darko
10/10
Eszméletlen nagy film függetlenül attól hogy a történetet még nem sikerült 100%-osan feldolgozni...:D
Ja és a végén a zene telitalálat!
-
Ezek a japán stílusú horrorok ritka szarok.. Van valami ótvar sztori, és abból áll az egész az egész, hogy tönkretesznek mentálisan, különböző matematika képletekkel leírt hangokkal, amik direkt arra készültek, hogy ne bírja senki.
SZAR. -
Én csak az eredetit láttam, azok után én erre nem vagyok kíváncsi.
Ott is a hirtelen bevágások meg hangok nagyon félelmetesek tudnak lenni.
Rám leginkább a hangok vannak hatással, ezért nem is néztem soha végig a Fehér zaj-t.
-
Kung Fu Dunk (2008)
Van nekünk ugyebár egy Stephen Chow és az ő focis vígjátéka (Shaolin Soccer), és most itt van nekünk Jay Chou és ugyanez kosárlabdában. Bár a film egy japán manga alapján készült, nem lehet nem észrevenni a párhuzamokat a másik filmmel.
Adott egy árva gyerek, akit egy kungfu iskolában nevelnek fel és hihetetlen képességekre tesz szert, de élete álma, hogy kosárlabdázó lehessen. Erre csakhamar alkalma is nyílik a nincstelenből menedzserré váló Uncle Li (Eric Tsang; pl. az Infernal Affairs-okból lehet ismerős, ő a maffiafőnök) segítségével, aki meglátva tehetségét, beprotezsálja egy egyetemi csapatba, és aztán a cél onnan már csak a bajnokság megnyerése és a gonosz banditafőnök által menedzselt Fireballs csapat megverése lehet.
Sajnos bár a sztori tkp. még elmegy kategória és lehetett volna belőle akár egy méltó Shaolin Soccer utód, sok tekintetben gyengébb annál. Van néhány jelenet, ami csak helykitöltő funkciójú, igazából jelentősége nem sok. A CGI végül is nem rossz, ki lehet bírni és nincs is sok belőle, a drótozásos repkedések egy része viszont látványosan béna. Emellett bár vígjáték, elég ritkán sikerül megnevettetnie, amiben vszleg közrejátszik az is, hogy ez a Chou gyerek meg egyáltalán nem egy Stephen Chow (arcra inkább a fiatal Bruce Lee, néha rá is játszik erre). Megemlítendő még, hogy a vége felé van egy jelenet (amikor a négy kungfu mester is beszáll a játékba), ahol ki akartam kapcsolni és azonnali felindulásból letörölni...
A kosaras részek látványosak, jópofák, szerencsére nincsenek elhanyagolva sem, ennyit talán megér a megnézése, de többet nem nagyon. Az imdb-n 4.1-en áll, ennyire azért nem volt rossz, de nálam is csak gyenge közepes: 5/10.