1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Challanger
    Day of the Dead (2008)

Először is: köze nincs az eredeti filmhez (nekem az tetszett a legkevésbé a Holtak-trilógiából). Ami nem is lenne baj, csakhát ennyi erővel bármilyen más címet adhattak volna neki.

Úgy látszik ezzel a címmel nincs szerencsém, ugyanis ez a film sem tetszett (a Dawn of the Dead viszont baromi jó. Mindkét verzió).

Teljesen érdektelen volt számomra a film, mivel már későn kezdtem nézni alig vártam közben, hogy vége legyen. Még megijedni sem lehet rajta.

Szerintem a sminkesek gyenge munkát végeztek nem igazán hitelesen a maszkok, szinte az összes vér is CGI (amit persze nem tudtak rendesen a filmbe illeszteni), a zombik idétlen figurákban változtatják a helyüket.
    És persze jelen van a manapság divatos (hogy is mondjam) "egy éppen látható képnek az össze vissza rángatása (vágása), közben agyonszűrőzve".

Na mindegy kár több szót pazarolni rá. Számokban nem tudom értékelni, de mondjuk úgy hogy nem lepődöm meg, hogy végül nem mutatták be moziban.

Azért csak ráírok egy 4/10-et.