106867

[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!
Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
-
Tarantino is beteg, de azt pont nem ő rendezte :-c -
Planet Terror
Asztakurvaélet ez a film :))))))))))
Néztem mostanában pár filmet(Münchausen,88 minutes,Beowulf,Leggyorsabb indián)mind jó film volt(a maga stílusában) de olyan jót egyiken se szórakoztam mint ezen :) Ez a tarantino nagyon beteg esküszöm. Még nem röhögtem "horrorfilmen" úgy mint ezen az tuti. Adok is rá egy 10/10 et -
luckyboi #37386 Talán marketing, vagy nem is tudom. Nem tudom melyiket nem nézném meg hullafáradtan, hajnal 02:00-től, mert az ilyeneket csakis akkortól szabad és szokták adni! M1 azé rulz még mindíg, löknek néha az arcnak egy-két fincsi vérontást! -
TomDantes #37385 Amúgy tényleg 10-12 évésen tudod milyen ,menő ha rossz fiúk baltát ütnek össze a fejüók felett?XD -
TomDantes #37384 Nekem a Kobra is olyan mint a Kommandó, vagy az amelyikben Bruce Lee fia meg az Doplf Lungrend van...
Akkor régen tetszett. Ma nem tudnám megnézni
Nekem régen a Dredd Bíró is tetszett. De szerintem ma már nem hiszem hogy jó lenne.
Fiatalon( fiatalon..ugyan még csak 21 vagyok ) szóval 12 évesen ezek nagyon jó filmek, legalábbis akkor úgy tűnt.
Pl: úgy szerettem a kommandót pedig nem is volt szinkronja csak ilyen egy hangú alá mondás...ma azt mondnaém rá hogy borzasztó...de akkor nagyon élveztem.
-
Ez a plakát pedig Mo. minden vurslijában, minden videotékájában és minden ált.iskolás kissrác szobájában ott volt.
-
" Kb. olyan, mint egy '80-as évekbeli videóklip, amibe a kor lehetőségeihez képest is iszonyatos mennyiségű Coors és Pepsi reklámot pakoltak."
OMFG, mégis mit vártál egy 80-as évekbeli akciófilmtől?????
"ez soha nem volt jó film, mert nincs cselekménye, nincs története és nincs értelme"
Azzal a b@szottnagy filmesztéta habitusoddal illene értékelned egy Kobrát. Ez a film anno bizony alapműnek számított, az összes kisiskolás fiúcska Kobra autóját, géppisztolyát és napszemüvegét akarta, kurvára senkit nem érdekelt, hogy az a szaros banda kiket és miért gyilkolt, a lényeg Stallone-n és az akciókon volt. Mindenkinek megvolt a film VHS-en alámondással és német szinkronnal, tényleg kurvanagy szám volt akkoriban Marion Cobreti felügyelő klandja, de nem mai szemmel és értékrenddel kéne nézni. Ha ez nem megy, akkor legalább ne értékelnéd... -
" 3 sorral előrébbről 6 gyereket visznek ki... stb... nem tudták értékelni a filmet."
Szerény véleményem szerint nem azért vitték ki őket, hanem mert kissé túl erős egy 12 éves gyereknek a silent hill. De lehet, hogy tévedek :) -
Ezen besz@rtam:
"Amúgy ha épp nem gyilkolnak, vagy a naplementében motoroznak, akkor a fejük fölött ütnek össze két baltát."
:DDDDD -
nekem tetszett annak idején, bár már kb 15 éve ha láttam :) -
ez soha nem volt jó film, mert nincs cselekménye, nincs története és nincs értelme... ez egy baromság, tök mindegy, hogy mikor csinálták. -
86-os film, nem lehet annyira teli klisékkel, inkább az utána következő filmek merítettek belőle :D
Jó kis film volt a maga idejében hidd el -
karajjj #37376 én egy percet sem játszottam a játékkal, valahogy kimaradt az életemből, de a film az hihetetlenül megfogott így is 

-
Kobra
Hát ezt nem hiszem el!
Jócskán alulmúlta a Dredd bírót, pedig azt hittem, hogy annál nem lesz lejjebb. Kb. olyan, mint egy '80-as évekbeli videóklip, amibe a kor lehetőségeihez képest is iszonyatos mennyiségű Coors és Pepsi reklámot pakoltak.
Azért érdemes megnézni: ha eltűnődtél valaha, hogy miért ütnek akkorát a Csupasz pisztoly, Haláli fegyver típusú paródiák annak ellenére, hogy szinte alig tudsz mondani ennyire klisékkel teli filmet, nos, a Kobra a válasz. Egyszerűen semmi érdelme nem volt az egésznek. Van egy kb. 200 fős banda, akik Új rendnek hívják magukat és ez abban merül ki, hogy ártatlan embereket gyilkolnak, mert azok gyengék és a gyengéket ki kell nyírni... (mindez azonban csak elmélet, mert a filmből ez nem derül ki, csak félmondatokból raktam össze).
Ja, amúgy az egész bandából 3man gyilkolnak, így kissé indokolatlannak tűnik elsőre a magas létszám, a film elején pedig kiderül, hogy már 16 embert megöltek. 200an. Na mindegy. Amúgy ha épp nem gyilkolnak, vagy a naplementében motoroznak, akkor a fejük fölött ütnek össze két baltát. Nem viccelek.
És ez így megy egész végig. Pl. Kobra mellett van egy faszi, aki folyamatosan bólogat és vicceseket mond, majd úgy a játékidő 1/3-a után kiderül róla, hogy valójában a társa, csak éppen basztak bemutatni...
Szóval itt-ott már bele akartam pörgetni, de végül átszenvedtem magam rajta, iszonyat gagyi volt.
értékelhetetlen/10 -
Prof William #37374 Ez nállunk is így volt. Néztem amikor 10-12 éves gyerekkel bejön az anyuka... Mire számított hogy a Vukkra ülnek be?
A SH szerintem remek film. A legjob feldolgozás amit a láttam ilyen témában. ÉS a jó benne hogy anélkül is meglálná a helyét bár aki játszott a játékokkal (mint én) annak hatalmas plusszt nyújthat. :) -
Nem lenne az igazi a mai számítógépes trükkökkel. -
Éncsak abból indulok ki amit a moziban láttam... haverokkal beültünk ( mindenki Silent Hill fan, összes rész ki lett tolva oda vissza ), tele lett a nézőtér, 12 éves gyerekekkel is... megy a film, 1-1 jeleneten elkezdenek röhögni, amikor jön az ijesztgetés, meg a horror elemek, akkor 3 sorral előrébbről 6 gyereket visznek ki... stb... nem tudták értékelni a filmet. De hidd el az aki észrevette az utalásokat, a filmben az 2szer jobban élvezte mint akinek foglama sem volt róla. -
QPR #37371 A holló
8/10 -
Jaja, itt csücsül gyáriban PS2-re a polcon... :D -
Katyn
Megrázó történelmi film a lengyel nemzet egyik nagy tragédiájáról.
9/10 -
Ezt szinte minden évben megnézem amikor borzongni szeretnék,mert nagyon félelmetes az atmoszféra.Ilyennek kell lenni egy idegen filmnek! -
Én is valamikor tavaly néztem meg, gecijó. Őszintén szólva nem értem, miért az alien lett az ismertebb.. -
Nyiri #37366 En 8 evesen lattam fekete feher tvn. Jo ideig nem aludtam utana. Most 26 vagyok. Van egy haverom aki nagy horror fan. A legtobb horrort faarccal nezi vegig. Mikor ezt megmutattam neki parszor jelezte hogy "bazmeg". :D tenyleg beszaratos a film es nagyon nagy. -
Step Up 2.
Hát a storytól nem vártam sokat, s nem is lett több, bár volt benne pár meglepi. :)A táncmozdulatok, s a zene pont olyan mint, amilyet az ember el várna. Csak pár apróság szúrja a szemem...
6/10 -
Hát igen ez a film tényleg e legjobb horrorfilmek között van! -
korrekt film volt csak a vége nekem kicsit sablonos volt...
2010-ben jön a Vasember 2 -
Iron Man
Nagyon tetszett! Sokan leírták már a lényeget előttem, én csak megerősíteni tudom ezeket. Ami nagy meglepetés volt az Robert Downey Jr. Arra számítottam hogy lesz egy jó kis látványmúvi, jó kis akció jelenetekkel, szép CGI -vel, egy viszonylag elfogadható sztorival, és egy gyenge Robert Downey Jr -al... merthát nem igazán tudtam beleképzelni ebbe a szerepbe a film előtt. Minden stimmelt amire számítottam ÉS még Robert Downey Jr. is teljesen korrekt volt, sőt, így utólag azt gondolom vétek lett volna ha más játsza el a szerepet. (off.: remélem Edward Nortonnal is hasonló pozitív csalódás lesz az Incredible Hulk -ban).
Szóval, jó kis film lett, Marvel adaptációk között mindenképp a legjobbak közt van. Jól szórakoztam a film alatt, egyszer sem néztem az órámra, hogy mikor lesz már vége, és egyszercsak vége lett 'hirtelen' :)
Iron Man: 9/10. Waitin' for the next episode! -
osztom! :)
nekem is nagyon bejön az a film,pedig azt sem tudom milyen a játék.átjött a hangulata,jó a világ,jó a megvalósítás.lehet normális filmet is csinálni játékból.persze a helyén kell kezelni ezeket a filmeket,nem egy Ryan-nel kell összehasonlítani -
Carpenter legjobb filmje szerintem, jó lenne vmi folytatás,mondjuk a játékot megfilmesíthetnék -
luckyboi #37359 John Carpenter's The Thing
Hirtelen azt a kérdést teszem fel magamnak,hogy miért is kellett az emberiségnek '82-ben misztikummal teli , rideg és rémisztő helyszíneken játszódó szörnyűségektől hemzsegő,gyomorforgató és egyben tökéletes stílussal és vonalvezetéssel megáldott, remek színészi játékkal kiegészített horrorfilmet nézni ( a maszkmester munkájáról nem is beszélve)? Hát, hogy több mint 25 évvel a film készítése után, Lacika, aki egyidős a filmmel, összevissza sz*rja magát így szombat délután!
10/10, ilyen Aliens szinten van szvsz.
-
ezzel egyetértek:) -
"Olyan mint a Silent Hill azt is inkább azok élvezték és tudták átélni akika játékokat is ismerik"
Ezt a véleményt sem tudom osztani, életemben nem játszottam a silent hillel, de az a film önmagában is megállja a helyét az ilyesztgetős filmek között, nekem spec teljesen bejött. -
Utolsó éjjel
zseniális Spike Lee alkotás, Edward Norton ebben a filmjében is fantasztikus mint az összes többiben... csak ajánlani tudom mindekinek, nálam 10/10 -
Egy verekedős játék adaptáció... karakterek ott vannak, szép nénik, meg egy kis fájting, 1szer nézhető, de kizárólag azoknak akik a játékot kijátszották, mert másnak totál érdektelen szar, mivel semmi sejtésük sincs az egészről. Olyan mint a Silent Hill azt is inkább azok élvezték és tudták átélni akika játékokat is ismerik, persze a DOA egy joval kisebb költségvetéső és minőségű film, de nem is kell többet belemagyarzni. -
QPR #37354 Vágy és vezeklés
8/10 -
Életem egyik legborzasztóbb film"élménye", így a felhívásoddal ellentétben én mindenkit óvok a filmtől... -
National Treasure
10/9
Nagyon fasza, no comment, látni kell:D
National Treasure - Book of Secrets
10/10
Ez még jobb, poén is több van benne, ezt méginkább látni kell:D
-
Árvaház - El Orfanato
Guillermo del Toro újabb filme, bár ezt már nem ő rendezte, de aki megnézi rögtön tudja, hogy benne van a keze. Gyakorlatilag nagyon hasonló a történet, illetve az alapkoncepció, mint a Faun Labirintusában. Sajnos, aki már látta a Faun Labirintusát, az már sok dolgot fog előre sejteni a filmből. Ennek ellenére szerintem nagyon szuper film volt. Végig feszültséggel, izgalommal teli. Szeretem az európai filmekben, hogy mernek ábrázolni olyan dolgokat, amiket egy amerikai film nem igazán. Ez is ilyen. Van benne egy-két durva jelenet, amit max Rotten.com-on láthat az ember, de ez kell a filmbe, szerintem. Történet jó, a megoldás végig ott a szemünk elött, de mégsem jön rá az ember egészen a végéig. Ugyanakkor vannak nyitva maradt kérdések sajnos, amikre a film nem ad választ, pedig baromira érdekelné a nézőt, szerintem. Ajánlom mindenkinek. Akinek a Faun Labirintusa tetszett, annak meg pláne! Ez is fog neki!
8/10 -
Clue
Nincs kedvem sokat írni, mert már fáradt vagyok. A lényeg, hogy aki még nem látta ezt a filmet, sürgősen pótolja. Nagyon jó kis "detektíves" film, angol humorral. Senkit ne rémisszen el a gyártási év (1985).
Spoilerekkel meg vigyázni, nehogy belefussatok valahol.
Egy rövid ízelítő:
"A nálunk is népszerű, klasszikus társasjáték, a Cluedo ihlette krimi-vígjáték mindazok számára jó szórakozást ígér, akik szerették Agatha Christie Tíz kicsi indiánját, vagy a történetében és stílusában nagyon hasonló Meghívás egy gyilkos vacsorára című filmet!
1954 egy sötét, viharos éjszakáján hat idegen találkozik egy alhagyatott kúriában, ahová egy titokzatos vacsorameghívásra érkeztek. Látszólag semmi nem köti össze őket, de lassan kiderül, hogy mindegyikük kötődik valahogyan Washingtonhoz.
Hamarosan fellebben a fátyol vendéglátójuk személyéről is: egy bizonyos Mr. Boddy invitálta meg őket. Mint azt a személyzet néhány tagjától a vendégek hamarosan megtudják, Mr. Boddy volt az, aki... :)" -
Sawyer2 #37349 Iron man / A vasember
Na megnéztem én is a vasembert. Tetszett a film mert viszonylag komolyan vette saját magát. Persze azért nem egy BAtman kezdődik szint de a Superman visszatérnél és a Pókembereknél lényegesen jobb. Az effektek és a látványelemek is szépen meg voltak csinálva. Gondolom mint minden ilyen film előbb utóbb ez is kap folytatást, h ezt a szintet megütik akkor már nyert ügy.
7,5/10