1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • Riddick21
    Kobra
    Hát ezt nem hiszem el!
    Jócskán alulmúlta a Dredd bírót, pedig azt hittem, hogy annál nem lesz lejjebb. Kb. olyan, mint egy '80-as évekbeli videóklip, amibe a kor lehetőségeihez képest is iszonyatos mennyiségű Coors és Pepsi reklámot pakoltak.
    Azért érdemes megnézni: ha eltűnődtél valaha, hogy miért ütnek akkorát a Csupasz pisztoly, Haláli fegyver típusú paródiák annak ellenére, hogy szinte alig tudsz mondani ennyire klisékkel teli filmet, nos, a Kobra a válasz. Egyszerűen semmi érdelme nem volt az egésznek. Van egy kb. 200 fős banda, akik Új rendnek hívják magukat és ez abban merül ki, hogy ártatlan embereket gyilkolnak, mert azok gyengék és a gyengéket ki kell nyírni... (mindez azonban csak elmélet, mert a filmből ez nem derül ki, csak félmondatokból raktam össze).
    Ja, amúgy az egész bandából 3man gyilkolnak, így kissé indokolatlannak tűnik elsőre a magas létszám, a film elején pedig kiderül, hogy már 16 embert megöltek. 200an. Na mindegy. Amúgy ha épp nem gyilkolnak, vagy a naplementében motoroznak, akkor a fejük fölött ütnek össze két baltát. Nem viccelek.

És ez így megy egész végig. Pl. Kobra mellett van egy faszi, aki folyamatosan bólogat és vicceseket mond, majd úgy a játékidő 1/3-a után kiderül róla, hogy valójában a társa, csak éppen basztak bemutatni...

Szóval itt-ott már bele akartam pörgetni, de végül átszenvedtem magam rajta, iszonyat gagyi volt.

értékelhetetlen/10