1578692191.jpg
[SPOILER használata kötelező]!
CAM verziós filmrol ne irj. Ne pontozz. Ne véleményezz!

Posztereket ne linkelj olyan filmről amit megnéztél. Új film, bemutató/poszter az rendben van.
Film címeket erdeti nyelven is / vagy angolul írjátok ki (zárójelben magyarul is akár)
IMDB linkért extra piros pont jár.
  • precision
    Iron Man

Nagyon tetszett! Sokan leírták már a lényeget előttem, én csak megerősíteni tudom ezeket. Ami nagy meglepetés volt az Robert Downey Jr. Arra számítottam hogy lesz egy jó kis látványmúvi, jó kis akció jelenetekkel, szép CGI -vel, egy viszonylag elfogadható sztorival, és egy gyenge Robert Downey Jr -al... merthát nem igazán tudtam beleképzelni ebbe a szerepbe a film előtt. Minden stimmelt amire számítottam ÉS még Robert Downey Jr. is teljesen korrekt volt, sőt, így utólag azt gondolom vétek lett volna ha más játsza el a szerepet. (off.: remélem Edward Nortonnal is hasonló pozitív csalódás lesz az Incredible Hulk -ban).
    Szóval, jó kis film lett, Marvel adaptációk között mindenképp a legjobbak közt van. Jól szórakoztam a film alatt, egyszer sem néztem az órámra, hogy mikor lesz már vége, és egyszercsak vége lett 'hirtelen' :)
    Iron Man: 9/10. Waitin' for the next episode!